Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #85552128 #91 üzenetére

"A hsz-ed pedig onnan indult, hogy szerinted nem lehet csoportokba rendezni a programokat"
    Nem. Az általad belinkelt képtől, amiről később azt írtam, hogy ez az addigi megszokott katyvasz programlista metrósított, még kényelmetlenebb kiadásban. A startscreen rendezettségét éppen, hogy pozitív példának hoztam fel.
    Az értelme ott van a dolognak, hogy a "összehányt, de rendezhető" szemben áll az ugyanazon rendszer másik felületén lévő "rendezett" helyzettel.
    Érdekes, a linuxos Skype-ot Debianra pl. most a Skype oldaláról letöltött egyedi csomaggal telepítettem, nem tárolóból. Oszt' mégis az "Internet" csoportba kerül, nem egy "rakd, ahová akarod" menülistába. Gondolom, az MS külön figyelmet fordít arra, hogy a csomag része legyen a leírás, hogy hova kerüljön. Vagy ha nem így van, és mégis a megfelelő helyre kerül, akkor azt az adott rendszer kezeli. Ugye?

(#93) King Unique
    Látom, sikerült értelemmel teli megnyilvánulni. Ja, nem. Nem sikerült.
    A sötét szemüveg meg befelé szűr. Nem tudtad, mi? Különben észrevetted volna, hogy messze nem a startmenüt követeltem vissza, hanem a startmenü gyatraságát ekéztem.
    Amúgy ami képet Szaby59 kezdetként belinkelt, az Win 8.1es megoldás. Az túlméretezett megjelenítés miatt még rosszabb megoldás, mint a start menü programlistája. De egy Windows junkie trolltól miért várná az ember, hogy mást is jónak fogadhat el, mint amit az MS ad.

Új hozzászólás Aktív témák