Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#85552128 #91 üzenetére
"A hsz-ed pedig onnan indult, hogy szerinted nem lehet csoportokba rendezni a programokat"
Nem. Az általad belinkelt képtől, amiről később azt írtam, hogy ez az addigi megszokott katyvasz programlista metrósított, még kényelmetlenebb kiadásban. A startscreen rendezettségét éppen, hogy pozitív példának hoztam fel.
Az értelme ott van a dolognak, hogy a "összehányt, de rendezhető" szemben áll az ugyanazon rendszer másik felületén lévő "rendezett" helyzettel.
Érdekes, a linuxos Skype-ot Debianra pl. most a Skype oldaláról letöltött egyedi csomaggal telepítettem, nem tárolóból. Oszt' mégis az "Internet" csoportba kerül, nem egy "rakd, ahová akarod" menülistába. Gondolom, az MS külön figyelmet fordít arra, hogy a csomag része legyen a leírás, hogy hova kerüljön. Vagy ha nem így van, és mégis a megfelelő helyre kerül, akkor azt az adott rendszer kezeli. Ugye?(#93) King Unique
Látom, sikerült értelemmel teli megnyilvánulni. Ja, nem. Nem sikerült.
A sötét szemüveg meg befelé szűr. Nem tudtad, mi? Különben észrevetted volna, hogy messze nem a startmenüt követeltem vissza, hanem a startmenü gyatraságát ekéztem.
Amúgy ami képet Szaby59 kezdetként belinkelt, az Win 8.1es megoldás. Az túlméretezett megjelenítés miatt még rosszabb megoldás, mint a start menü programlistája. De egy Windows junkie trolltól miért várná az ember, hogy mást is jónak fogadhat el, mint amit az MS ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest