- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát nekem fenn volt egy win10 insider public teszt verzio update után akkorát frissitett ,hogy már el se indul csak ujraindulgat ,pedig azt hittem a véglegesre jólessz most frisiteni
A15.7.1 betett a cf-nek valoszinü vagy az angol nyelv ,de korai még ez a win10 arra jutottam -
törölt tag
Akinek fent vannak az új driverek, azok közül valaki már próbálta-e már, hogy régebbi játékok futnak-e W10-en? HL2, fallout3, stalker, Deadspace stb. szériák?
-
Trailblazer
veterán
Fantasztikus, hogy Windows Update-en keresztül (Win 10) úgy rakta fel az NV drivert, hogy van system tray ikon, viszont a tökfelesleges GF Experience nem települ. Nekem ez így pont ideális.
-
Ren Hoek
veterán
Ezmáracsodadriver???
-
dealerman
aktív tag
Üdv
Eszközkezelőbe a vga után írnia kell a wddm 2.0-át ? Mintha eddig írta volna
,de a legújabb amd driverel nincs ott.
-
-
Mi a helyzet egy modern hibrid rendszerrel? A melós notimban van egy gt 840m maxwell dVGA + egy intel 5500 (Broadwell).
-
edari
őstag
"A problémára megoldást jelenthet, ha a felhasználó belép a Vezérlőpultba, majd a Rendszer menüpontban a Speciális rendszerbeállításokat választja, ezután pedig a Hardver menüben kiválasztja az Eszköztelepítés beállítások részt. Itt be kell állítani, hogy a felhasználó keresi meg a megfelelő szoftvert, majd azt, hogy a Windows 10 soha ne telepítsen illesztőprogramot a Windows Update webhelyről. "
-
Zoshi85
aktív tag
Ugye nem kezdtél bele? felesleges... Mondom kicsit gtazok, belépek laggol.. mondom mi a... ? Nézem hát ezért...
A Win update felrakta a legújabbat kérdés nélkül ma, semmit se jelzett.. És kikapcsolni se lehet.. viszont ha lerakom a gtat az asztalra, majd vissza akkor nem akad .........
-
Doink
aktív tag
válasz
69Raizen69 #21 üzenetére
Igen amíg még hegesztgetik nvidiáék a drivert. Amúgy nem mintha bármire is tudnád használni a dx12-t most mint végfelhasználó.
-
LordX
veterán
Mindig hiszti van az ilyen híreknél.
Ami Win 7/8/8.1 alatt működik, az Win10 alatt is pontosan ugyanúgy fog működni.
Intel, AMD, nVidia kártyákkal egyaránt.
Ami nem fog működni, az max az új funkciók részhalmaza. De ha olyan VGA van a gépedben, aminek nincs WDDM 2.0 drivere, az erősen valószínű, hogy amúgy is gyenge lenne bármire, amihez WDDM 2.0 kéne (=DX 12) Kivéve nVidia Fermi, mert az késik.
-
edari
őstag
válasz
69Raizen69 #21 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor még a fermi is támogatja a dx12-t.
-
PistiSan
addikt
míg a Haswell Gen7.5-ös utóbbit nem támogatja, illetve egy hardveres probléma miatt 64 bites Windows 10 esetén is csak 32 bites módnak megfelelő 31 bites címzés mellett működik a GPUMMU
Srácok, világosítsatok fel legyetek szívesek!
Nekem a gépben ilyen proci van:
Haswell-DT
DualCore Intel Pentium G3220, 3000 MHz (30 x 100)
Ezen most akkor futhat rendesen a win10 vagy valami korlátozásra kell számítanom? Nem játék a cél, csak munka! -
Kovbob
senior tag
Windows 8.1-en nekem is simább futást eredményezett a 15.7-es driver GTA V-nél. De amióta újra raktam a gépet a windows 10-el, azóta 1-2 perc után nagyon durva fps droppok vannak a játékban. Érdekes, hogy csak pár perc után jelentkezik, eleinte még jól fut a játék.
Zoshi85: Nálam is ugyanez van.
-
Laja333
őstag
A 15.7-es videón a városban vagy, és össze-vissza rángatod a kamerát. A másik oldalin meg a kietlen tájon mész fix kamerával. Ennyi a különbség.
Jól látható, hogy a városi képen bele-belenyalsz a CPU limitbe (gpu utilization leesik) ami annak köszönhető, hogy a CPU nem tudja követni a hirtelen nézetváltást. Minél több a háttérkarakterek száma (emberek, autók stb.) annál jobban terhelődik a CPU. Ha össze akarod hasonlítani, legalább ugyan ott csináld már.Ez így nem mérvadó.
-
Tomcat
őstag
Akkor ha jól értelmezem a HD5870 és a HD6970 sem lesz támogatott az új Windows alatt, vagyis kizárólag a GCN1-től lesznek támogatva a továbbiakban.
-
SaGaIn
senior tag
Az x-fi-m hez jönne már valami driver...
-
SetCHOO.
aktív tag
Ez már érdekes, hogy ilyen szinten lagoljon. A szemléltető videónál valami gebasz van a gépházban.
Csak a saját példámat tudom hozni. A 15.7. driver olyan szinten jól működik, hogy meg is jött a kedvem a gameléshez. AMD kariknál általában mindig tapasztaltam egy kis mikrolagot vagy durvább esetekben FPS droppot. Na most a 15.7.-el ez úgy eltűnt, hogy csak pislogok! Tükörsimán fut minden!
Semmi shutering és FPS drop. Még a romhalmazzá modolt Skyrim is úgy fut, hogy nem ismerek rá.Hétvégén rakom a win 10-et és ezek után nagyon bizakodó vagyok.
-
kpal
nagyúr
Win7 hasznalok tovabbra ,de nalam is jelzett friss nv driver miatt.
-
kromatika
veterán
A linken szereplő Intel driver,jó HD 4400,és 4600 hoz is?
-
Zoshi85
aktív tag
-
Zoshi85
aktív tag
válasz
FragMaster #2 üzenetére
Hát nálam laggol, és csak a gta5, semmi más, ja és bocs nem csak nálam. Másnál is. 15.6al semmi gond nincs,, r9270X
Nem értem..
-
Zoshi85
aktív tag
Jó, csak sajnos mind a 15.7 és a 15.7.1 es Amd driverrel Laggol a Gta V.. Más játékkal nincs gond. 15.6 al semmi gond nincs..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMD, az Intel és az NVIDIA egyaránt frissített, és a támogatás mértéke csak kicsit tér el az ígéretektől.
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Ryzen 7 CPU-k
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest