- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #29 üzenetére
De igen
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #27 üzenetére
Ha igazi PVP-re vágysz, akkor EVE Online
bár ahhoz kell pár év és sok sok türelem
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #24 üzenetére
Én csak az első két részt játszottam, az elsőt ismerősnél Xboxon, illetve később PC-n az 1-2-t.
360-on a Reach volt még, az tetszett, a multi is pörgős volt.Fortnite valóban cross platform, de nem natívan, trükközni kell hogy lehessen játszani PS4-en a PC-s haverokkal. De ez is egy nagy kivétel mert egyébként a Sony tűzzel vassal próbál a Cross Platform játékok ellen tenni.
MOBA-ból csak a League of Legends, ha van hozzá idegzetem akkor napi több órát is bele tudok ölni. Bár mióta dolgozok, inkább csak ledőlök filmezni.
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #22 üzenetére
Sajnos nem vagyok nagy Gears of War fan, még a Halo ami érdekelne, de 1 játék miatt meg nem veszek konzolt.
Forza még okés lenne ha nem lenne irreális fizikája, na meg a tuning, illetve amiket néztem videók hogy 2000-el csapatják és beleállnak a falba
Bár van néhány PS Exkluzív is ami nem fogott meg, például az Uncharted sorozatot egyenesen idegesítőnek találom. Inkább tomb raider fan vagyok. Unchartedben túl sok a lövöldözés és a robbanás.
Azt sajnálom még hogy a kissebb indie fejlesztők nem tudnak bekerülni az egyes konzolokra.
Szivesen látnék egy Faster Than Light, vagy hasonló típusú játékot ps-en.
Na meg ami szúrja a szemem, a multiplatform játékok között, ami nem kompetitiv, ott lehetne valamiféle átjárás.
Például Elite Dangerousban szivesen csapatnám az Xboxos, vagy PC-s haverokkal. -
haxiboy
veterán
válasz
l.skywalker #20 üzenetére
Sajnos - vagy nem sajnos. Én jelenleg Ps4-en játszogatok. PC-n a mai VGA árakkal nemigazán vagyok hajlandó a játékokkal foglalkozni.
Ott jelenleg csak a Rocksmith és a League of Legends megy, az Intel HD4600 pont elég ezekhez,
a C# compilerhez meg nem kell GPUÚgy vagyok vele, ha már ott a PS, nem is veszek GPU-t a gépembe - pedig lenne jónéhány játék amivel játszanék - de inkább bedobom a bányába pénzt termelni.
Lehet egyébként hogy a közeljövőben veszek egy One X-et is, de túl kevés az exkluzív cím míg PS-en azért jóval több van.
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #18 üzenetére
Sajnos az ilyen miatt nincs félelemérzete az embernek, maximum a stressz hogy mikor hagy cserben a társad, mikor murdel meg - véglegesen.
-
haxiboy
veterán
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Én voltam, de nem csak a Zombi AI-ra értettem, hanem az emberekét is.
Az embereknek (rajtad kívül) egy parkolóban nincs annyi esze hogy beszálljon egy autóba és elhajtson vele?
A zombiknak nincs annyi eszük hogy ha felállok egy autó tetejére leszedjenek onnan?A legtöbb zombis játékban az ilyenek nem szoktak problémát okozni
-
haxiboy
veterán
Úgy alapvetően. Rendben hogy egy zombinak nincs sok értelme - bár egyes könyvekben, filmekben mégiscsak - de ha azt veszem alapul hogy egy autót nem tudnak megkerülni. Vagy a társam ha 10m-rel messzebb futok már nem talál meg, és annyi esze sincs hogy körül nézzen, csak áll egy helyben és ráadásul még meg is várja amíg megzabbantja egy zombi a kis agyacskáját...
A másik aminek örülnék. Ugyebár State of Decayben akkor is mennek a dolgok, ha nem vagy épp játékban, ez volt a különlegessége, tök poén volt meg minden. De nem egyszer fordult elő, hogy az adott házat már kilootoltam, erre oda megy keresgélni én meg mehetek megmenteni. Azt gondolná az ember hogy egy ilyen zárt közösségben folyik némi kommunikáció hogy hé te hülye én ott már voltam nincs már ott semmi...
Ezzel el is értünk oda hogy újra termelődnek a lootok, így minimális erőbefektetéssel és néhány ki-be jelentkezéssel újra lootolhatóvá válik az összes ház a bázis körül...
-
haxiboy
veterán
Az első részt szerettem, de elég monotonná vált. Ha lesz multiplayer, kellően nehéz lesz, kell lopakodni, és az AI is több értelemmel rendelkezik mint egy levágott fejű csirke, akkor esélyes a beszerzése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest