Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Fortnite majd cross-platform multi lesz hamarosan ha jól tudom. Bár engem ez a BR stílus nem érdekel, ahogy a MOBA sem.
Halo meg pont nem nyűgözött le. Régen toltam az első részt PC-n és nagyon színes volt. Gondoltam Halo 3 majd megmutatja mi a jó a sorozatban. Nem sikerült neki. De kinek mi. -
batman91
őstag
Nem tudom, de szerintem mi eltérő játékkal játszottunk. Szinte nem találkoztam komolyabb hibákkal. Amiket meg leírsz az már inkább csak kekeckedés. Társaid nem maradnak le, követnek mindhalálig. Soha nem várták a halált egy helyben állva, harcoltak az életükért. A zombik megkerülik a dolgokat, bemásznak ide-oda, követnek ész nélkül. De mégis mit vársz egy zombitól, autót vezessen? Más zombis játékokban sincs több eszük. Bírom minden zombis játéknál felhozzák hibának, hogy túl hülyék a zombik.
Ráadásul soha nem termelődnek újra a kifosztott házakba a cuccok. Ha egyszer kirámoltad azt, akkor úgy is marad. Valamire nagyon rosszul emlékszel. A ki-be lépkedés sem csinált ilyet. Így 200 óra környékén azért van némi fogalmam a dolgokról és elenyésző hibákba futottam csak bele, ami a többi játékban is ugyanígy előfordul.szupermancs: Igen, megéri legalább egy próbát tenni vele, be tudja szippantani az embert a hangulata. Az új része pedig már a coop hiányát is megoldja majd a számodra, mivel lesz benne az is.

Új hozzászólás Aktív témák
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot, majd kikötött az Intelnél
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul soha nem termelődnek újra a kifosztott házakba a cuccok. Ha egyszer kirámoltad azt, akkor úgy is marad. Valamire nagyon rosszul emlékszel. A ki-be lépkedés sem csinált ilyet. Így 200 óra környékén azért van némi fogalmam a dolgokról és elenyésző hibákba futottam csak bele, ami a többi játékban is ugyanígy előfordul.