Hirdetés
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Nem tudom, de szerintem mi eltérő játékkal játszottunk. Szinte nem találkoztam komolyabb hibákkal. Amiket meg leírsz az már inkább csak kekeckedés. Társaid nem maradnak le, követnek mindhalálig. Soha nem várták a halált egy helyben állva, harcoltak az életükért. A zombik megkerülik a dolgokat, bemásznak ide-oda, követnek ész nélkül. De mégis mit vársz egy zombitól, autót vezessen? Más zombis játékokban sincs több eszük. Bírom minden zombis játéknál felhozzák hibának, hogy túl hülyék a zombik.
Ráadásul soha nem termelődnek újra a kifosztott házakba a cuccok. Ha egyszer kirámoltad azt, akkor úgy is marad. Valamire nagyon rosszul emlékszel. A ki-be lépkedés sem csinált ilyet. Így 200 óra környékén azért van némi fogalmam a dolgokról és elenyésző hibákba futottam csak bele, ami a többi játékban is ugyanígy előfordul.
szupermancs: Igen, megéri legalább egy próbát tenni vele, be tudja szippantani az embert a hangulata. Az új része pedig már a coop hiányát is megoldja majd a számodra, mivel lesz benne az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest