Hirdetés
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Úgy alapvetően. Rendben hogy egy zombinak nincs sok értelme - bár egyes könyvekben, filmekben mégiscsak - de ha azt veszem alapul hogy egy autót nem tudnak megkerülni. Vagy a társam ha 10m-rel messzebb futok már nem talál meg, és annyi esze sincs hogy körül nézzen, csak áll egy helyben és ráadásul még meg is várja amíg megzabbantja egy zombi a kis agyacskáját...
A másik aminek örülnék. Ugyebár State of Decayben akkor is mennek a dolgok, ha nem vagy épp játékban, ez volt a különlegessége, tök poén volt meg minden. De nem egyszer fordult elő, hogy az adott házat már kilootoltam, erre oda megy keresgélni én meg mehetek megmenteni. Azt gondolná az ember hogy egy ilyen zárt közösségben folyik némi kommunikáció hogy hé te hülye én ott már voltam nincs már ott semmi...
Ezzel el is értünk oda hogy újra termelődnek a lootok, így minimális erőbefektetéssel és néhány ki-be jelentkezéssel újra lootolhatóvá válik az összes ház a bázis körül...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest