Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Nem tudom, de szerintem mi eltérő játékkal játszottunk. Szinte nem találkoztam komolyabb hibákkal. Amiket meg leírsz az már inkább csak kekeckedés. Társaid nem maradnak le, követnek mindhalálig. Soha nem várták a halált egy helyben állva, harcoltak az életükért. A zombik megkerülik a dolgokat, bemásznak ide-oda, követnek ész nélkül. De mégis mit vársz egy zombitól, autót vezessen? Más zombis játékokban sincs több eszük. Bírom minden zombis játéknál felhozzák hibának, hogy túl hülyék a zombik.
Ráadásul soha nem termelődnek újra a kifosztott házakba a cuccok. Ha egyszer kirámoltad azt, akkor úgy is marad. Valamire nagyon rosszul emlékszel. A ki-be lépkedés sem csinált ilyet. Így 200 óra környékén azért van némi fogalmam a dolgokról és elenyésző hibákba futottam csak bele, ami a többi játékban is ugyanígy előfordul.szupermancs: Igen, megéri legalább egy próbát tenni vele, be tudja szippantani az embert a hangulata. Az új része pedig már a coop hiányát is megoldja majd a számodra, mivel lesz benne az is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul soha nem termelődnek újra a kifosztott házakba a cuccok. Ha egyszer kirámoltad azt, akkor úgy is marad. Valamire nagyon rosszul emlékszel. A ki-be lépkedés sem csinált ilyet. Így 200 óra környékén azért van némi fogalmam a dolgokról és elenyésző hibákba futottam csak bele, ami a többi játékban is ugyanígy előfordul.