Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Teljesen felesleges, a legtöbb embernek nem vigasz, hogy van 1, 2, esetleg 3!!! 20e ft fölötti vezeték nélküli egér ami talán jó is. Nem alternatíva csak ha nem számít a pénz. Miért zavarjon bárkit a vezeték, rögzíteni kell a megfelelő hosszon pl monitorhoz vagy ahol fel van vezetve, nem rocket science. Tudom, ez nem elég sznob megoldás...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Oké.
Pontosítok. Mindenki belelátja, aki valamiért sértve érzi magát. )
A második bekezdés szellemes.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Milyen gyó is hatszor levésni ugyanazt a szót (vagy annak két változatát) egy tízsoros irományban.
Minél több a szinoníma, alkalmazható jelző, annál jobb.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ribizly
veterán
Na akkor ez legyen egy remek kis akcióban...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Mumukuki
aktív tag
Amugy ha jobban megnezed, nem is neked irtam, hanem Synthwave Misinek szant megjegyzesere, miszerint csak o latja bele a hangnemet. Pedig nem.
Tehat nem bele bofoges volt.Amugy egyszer eljuthatnank vegre oda, hogy nem veszitek szemelyes sertesnek ha valami tobb ember szerint nem sikerult. Ne legyetek mar ennyire erzekenyek, tudtommal nem 16 evesek vagytok. Foleg, hogy ez most nem is rolad szolt. Illetve ez egy sokadjara visszatero tema.
[ Szerkesztve ]
-
Mumukuki
aktív tag
válasz Synthwave #90 üzenetére
2013-ban mar szerepelt a prohardverben a g602 ami mar nem volt szar, de volt mar elobb is mas tipus ami szinten jo. (lightspeed elott is, ugyan "csak" 500Hz-en). Tehat nem csak most pottyant le az egbol hasznalhato wireless.
2014-ben is baj volt a stilussal ahogy a leiras keszul (fuggetlenul, hogy ajanlott-e vagy sem)
Amugy tudtommal mar eleg sokszor felmerult, hogy ez a resz nem jo, de valahogy sosem akarozott utana nezni, mi a helyzet veluk, csak proba nelkuli altalanositas.Balika 911 irasat kb egy az egyben be lehetne masolni helyette, es kesz.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz #72042496 #83 üzenetére
Köszönjük, valami hasonló módon át lesz írva hamarosan. Az input lag mérés már teljesen funkcionális azóta, csak ez is benne maradt.
pcsullog: Ha normálisan van megfogalmazva egy kritika, akkor azt szívesen veszem. Ha oda van böfögve két mondat (#77), hogy ez így gáz: na, arra magasról ejtek. Simán kihagyhattad volna az első kommented, és egyből a másodikat kellett volna írnod, és megmarad irántad a tiszteletem, valamint én sem úgy válaszolok, ahogy. Amilyen a mosdó...
#94: Ez nem érzékenység, nem sértődtem meg, hanem úgy válaszoltam, ahogy a beszólás megtörtént. Done. El kéne jutni arra a szintre, hogy nem beszólogatással, hanem konstruktivitással nyitunk egy vitát - nekem sikerülni szokott, és innentől részemről lezártam a témát.
nyunyu: ~62 óra használatot bír 1000 Hz-en, világítás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amúgy azt igen halkan jegyezném meg, hogy az írásom, ami gyak. az oroszlánrészét adja az ottani összefoglalónak, ÉVEKKEL ezelőtt íródott (talán 2014-ben frissítettem utoljára), amikor a Logi Lightspeedje még gondolat sem volt - és igen, az akkori felhozatalból komolyabb játékra, precíziós munkára értelmes szem-kéz koordinációval rendelkező embernek akkor sem ajánlottam volna semmilyen wirelesst, ha fizetnek érte.
Most lehet örömködni, mert az eddigi (hitelesnek tekinthető) beszámolók alapján végre van értelmesnek tetsző alternatíva, ha valaki egy komplett játékos perifériacsomag árát akarja csak egérre költeni.
A magam részéről viszont addig nyilván nem ajánlom, amíg nem töltött nálam legalább pár napot - amire most elég jó kilátás van.
-
nyunyu
félisten
#36: Szenzorilag lényegében ugyanaz, mint a G900/G903, csak tudtommal jóval többet bír ennek az akksija egy töltéssel. Meg ugye kevésbé űrhajó forma, kisebb tömeg, satöbbi.
Nagyobb akku és kisebb tömeg együttes fennállását elég nehezen tudom elképzelni, max úgy menne, ha elinnám az egér árát.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
A vezeték nélküli részben engem a kiszólások zavarnak, a felsőbbrendű stílus mellett a gyerekes fogalmazás, túlmagyarázás, nem odavaló dolgok, és hogy a jelenlegi formájában aktualitását is vesztette. Szántam rá 20 percet, lett belőle fél óra. Ne úgy kezeljétek, hogy hú most aztán meg akartam mondani a frankót, de én egy ilyesmi, komolyan vehető stílusban megírt szöveget sokkal szívesebben olvasnék.
Bocs, hogy nem raktam offba, de azzal a kommentjeimet jelöltem.
Wireless
Röviden: néhány modell kivételével játékra inkább vezetékes
Az alábbiakban a wireless gamer egerekkel foglalkozunk. Általános felhasználásra szánt vezeték nélküli egerekkel sajnos nincs komoly tapasztalatunk. Ezeknek máshol érdemes utánanézni, bemenni a nagyobb üzletekbe, végigpróbálni a kinézett típusokat és megvenni, amelyik kényelmes.
Wireless gamer egerek közül az alábbiak ajánlottak:
- [lista][Ide jöhet bővebben írás a technikáról, akár típusokról hogy melyik milyen, előnyökkel, hátrányokkal. Ennek a bekezdésnek a wireless egerekre kéne koncentrálnia, hogy amelyik jó, az miért jó. Ezután nyilván át lehet térni arra, hogy ha ezek túl drágák, vagy más miatt nem felelnek meg, akkor a vezetékes az ajánlott…]
… mert a legtöbb vezeték nélküli egér a magas input lag miatt alkalmatlan komoly FPS / RTS játékra. Bár a technológia sokat fejlődött az elmúlt években, magasabb szinten űzött kompetitív játéknál szembetűnő a különbség a vezetékes típusokhoz képest. A lag mérésére alakulóban van egy módszer [bár nem túl szerencsés, ha már három éve alakul], amely szerint az értékek szórása nagy, a már zavaró 3-3,5 ms és akár 21 ms közötti.
Az input lagon kívül még két problémával küzdenek a vezeték nélküli egerek: tömeg és fogyasztás. Az akku / elem önmagában jelentősen megnöveli a tömeget (egyetlen ceruzaelem ~24 gramm!), ennek hátrányairól bővebben a Súlyozás résznél. A fogyasztás közvetetten befolyásolja a wireless egerek minőségét: nem tudják őket igazán jó szenzorral szerelni, mert az megengedhetetlenül sokat fogyasztana. Erről bővebben itt és itt.
Elakadás és megtörés ellen érdemes fixálni az egér vezetékét. A legegyszerűbb, ha ragasztószalaggal rögzítjük egy stabil ponton, például az asztallaphoz vagy a monitorhoz. Párezer forintért a SteelSeries / Razer / Roccat / egyéb cord holder, vagy egy mouse bungee jelent erre gyári alternatívát.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hát nem is barátságtalan az ára hanem egyenesen botrányos. 150 euró nálunk a boltban lesz vagy 60 ezer forint.
duree54
-
Mumukuki
aktív tag
Jaj istenem, annyire vartam ezt
Tenyleg mi koze a helyesirasnak ahhoz, hogy szimplan minden teruleten ennyire egyertelmuen kijelenteni valamit hulyeseg velemenyem szerint. Mint pl a szoke nok butak. A piros autok gyorsak, stb. (remelem erted).
Lepj ezen tul, szemelyeskedesnek nincs ertelme. Szarul irtam. Na es a mondandon nem valtoztat, ezzel ervelni meg minek.A gaz az benne jo par ember szerint (de nyugodtan ekezz engem, nem zavar, elviszem a "balhet") az altalanositas.
Gyonyoruen benne van, hogy tevhit, hogy 10e alatt nincs jo eger (altalanositas _ellen_, korrekt)
Szepen benne van az is, hogy adott marka legyen vagy ne legyen hulyeseg. Korrekt.
A szenzorokrol is benne van, hogy ugyanarra a szenzorra egyik gyarto jot epit, masik nem (megint az altalanositassal szembe megy, nagyon helyesen)Erre a vezetek nelkuli resznel abszolut helytelenul altalanosit, kijelent, raadasul hulyeseg.
Igen, sok vezetek nelkuli eger erezhetoen lassu, igen, van ilyen vezetekesbol is, es igen, van 'lag mentes' vezetek nelkuli is.
De elatlanosan kijeleteni baromsag.Na meg a kedvencem, hogy aki irta Ot SOHA nem zavarta a kabel, tehat mindenki hulye akit igen (kb ez jon le a stilusbol, gondolom az evek alatt ezt tobb ember irtam, mert elegge valtozik a minosege es a stilusa)
Komolyan, kit erdekel, hogy egy _osszefoglaloban_ a gepelo sracot mi zavarta?Legyen benne az, hogy ez egy jo modszer akabelesekhez (anno aranyaron en is vettem kabel mate-vagy mit, es tenyleg jo)
De a masik szemelyes kedvencem a szurken irt "mar a kifejezes is vicces"
De tenyleg gyerekek, nem vagyunk mar gyerekek
Legyen szakmai, elfogulatlan.
Az eletben semmi nem fekete feher, ne altalanositsunk.Na
(ja igen, helyesirasi hiba, biztos kocsog is vagyok, es az en apukam nem a legerosebb. Teszek ra
[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A hangnemet csak te látod bele. Mindenesetre szerintem moderáltan vicces volt.
-
Laraxior
titán
válasz Dr. Akula #54 üzenetére
Szerintem fogalmad sincsen miről írtam... próbálj már meg visszaolvasni.
Ha bírod googleba, hogy G933 kapcsolódási probléma, akkor feldob egy "pár" találatot.Igen ez egy fejhallgató, ami ugyanúgy WIRELESS-el kapcsolódik, mint az egered.
De mindegy, nem is ragozom, másnak sikerült beemelnie miről van szó.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Misi_D
tag
válasz #06658560 #70 üzenetére
Hm, ezt végülis el tudom fogadni. Még ha nagyon furcsa is...
@Synthwave: azon túl, h a válaszod nem vicces és nem is ironikus (tudom, szubjektív, szerinted meg az...), egyúttal még lekezelő hangnemű is. Csodás válasz a házigazdától, gratulálok... Arról nem beszélve, h nem arra vonatkozott a kérdés, mire gondoltál - nyilván mindenki tudja, h az egérről beszélsz. A miért ígyre keresem a választ. Számomra kifejezetten furcsa és erőltetett a patkány szó használata.
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Misi_D
tag
Az utóbbi időben az egeres cikkekben megszokássá vált az egerek patkányozása. Ez most mi? Értem, hogy a forma alapján kapta a nevét, értem, hogy ezt "becézgetik", mittomén cincogónak. De a patkány már erős túlzás. Mi köze van hozzá? Eleve másik állatfaj... Legközelebb mi lesz, nyest vagy borz...?
Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tünés a járdáról!
-
Vanir
veterán
500/1000 között érzetre ki tud jönni a különbség, ha benned van X ezer óra magas szintű FPS játék. Egyik jó barátom nem képes 1000 Hz-en játszani, mert neki túl reszponzív, annyira hozzá van szokva az 500-hoz az elmúlt tizen-X év után. Persze lehet, hogy placebo.
Ellenben 240 Hz-es monitor és legalább 240 fix FPS mellett már látható különbség is van az 500 és 1000 Hz-es egér polling rate között, van egy kis screen tearing 500 Hz-en.
Igazi műszeres tesztem nincs, hasonló van. Dobragab jóvoltából tudok input lagot mérni ~1 ms pontossággal. Az újabb Lightspeed technológiás Logitech-ek késleltetése 1 ms körül van, de inkább alatta. A korábban linkelt tesztemben a Sensor & Performance résznél ott vannak hozzá a grafikonok.
Azt az <1 ms-t meg szerintem simán hanyagolni lehet, főleg, hogy a kábelnek is van fizikai ellenállása, annyival több dolgot kell mozgatni, legyen akármilyen hajlékony (bár ugye a FinalMouse Ultralight Phantom és a Dream Machines DM1 FPS már majdnem wireless érzetet kelt, meg a korábban linkelt DIY-parakábelek is). -
atenza
senior tag
Ha az ember figyelembe veszi a G305 árát, ami 16-20k körül tudja ezt (és ezen is van haszon bőven), (kivéve hogy nincs a vezeték nélküli egérpad töltés, illetve vezetékes töltés sincs) akkor rá lehet jönni hogy iszonyat nagy haszonkulccsal dobják ki ezt a terméket.
Kár pedig a forma valószínűleg pont jó lenne, mivel a G403-nál (ami számomra nagyon púpos) egy picit alacsonyabb.
G305-el csak az a baj hogy nincs vezetékes üzemmód, ha kellene végszükség esetén, illetve ezáltal tölteni sem lehet vezetékes módon.
-
Cs1csó
félisten
válasz Synthwave #60 üzenetére
Engem érdekelne már egy IGAZI műszeres teszt erről a vezetékes/vezeték nélküli problémakörről megspékelve egy kis biológiával, fizikával, anatómiával azaz pl. egy ember MIT tud érzékelni pl. az 500-as vagy 1000-es polling rate - ha jól tudom ez az - érzékenységből vagy bármilyen beállításból stb.
Arra akarok kilyukadni, hogy lehet eljutunk oda - vagy már ott is vagyunk - hogy egy ÜBER profi egerező aki már mindenféle egeret használt sem tudna egy vakteszten rájönni hogy épp vezetékes vagy vezeték nélküli egeret használ - mondjuk a vezeték nélküli egérhez is lehet kapcsolni FAKE kábelt hogy az átverés teljes legyen és az egerező kéz le lenne takarva hogy ne láthassa az egerező hiszen felismerné akár még anélkül is tapintás alapján de most egy kicsit elvesztem a részletekben.
Lehetne több emberes teszt is és lehet a vége az lenne hogy 5% alatt lenne aki 10-ből 10x rájön melyik egér milyen.
Az egeres topikont nem nagyon ismerem, a vírusirtó topikban ellenben sokat mozgok és az jó példa egy topik működésére:
Jelenleg a legsztároltabb fizetős védelem az Emsisoft terméke, persze mögötte szorosan ott van az ESET, Kaspersky és a BD. Ingyenes vonalon a COMODO és az Avast közötti vacillálás teszi ki az idő nagy részét.Úgyogy én nem török pálcát egy topik felett amikor a fő hangadók kialakítanak egy irányt, egy meggyőződést amit akár még bizonyítékokkal is alá tudnak támasztani.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Milyen n+1 korábbi nick? Maradjunk az egynél, és az ugyanez az account.
Érdekes, tőled sem nagyon látni szakmai írásokat a témában.
Na jó, nyilván okkal.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Ra's al Ghul #59 üzenetére
Elvileg még augusztusban.
-
Locutus
veterán
"Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint akik azért iratkoznak fel egy YouTube-csatornára, hogy minden újonnan kiadott videóra mehessen a dislike."
Érdekes, ez a leírásod pont mintha Synthwave-ről (vagy n+1 korábbi nickjéről) szólna egér témában, és nem Egonról...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de kedvenc fő-fórumnácid egyetlen árva sort sem fog odaírni, tekintve, hogy évekkel ezelőtt felhagyott a topik ápolgatásával - de ez nyilván feltűnt volna már, ha oda se write-only járnál.
Szóval maximum a kis trollnácik eszik a kefét - csak tudnám, miért..
Biztos, mert finom.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Kicsit sokallom az árát de már ideje lenne egy új egeret vennem.
Ha egy kicsit lejjebb menne az ára mondjuk egy 10-essel akkor még meg is venném.
Megjelenési dátumról van hír?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Strezi
őstag
Instant Get! ™ by Handras
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Cs1csó
félisten
válasz Dr. Akula #38 üzenetére
Azért egy 41 ezer forintos egérpad overkill de nagyon is hasznos:
- lehet neked tökéletes asztalod van de nem mindenkinek ezért egy picit finomabban csúszhat mint nélküle
- tovább kitartanak a talpai mint ha egy asztalon húzogatja az emberAzért ez nem vészes kb. tizede az ára a másiknak. De még ez is használható próbáltam már: [link]
Ahogy most nézegettem - persze mérettől is függ nekem a legkisebb is jó mert fingertip grip - ujjbegy fogás - stílusban fogom az egeret és döntően csak csuklóból mozgatom tehát kis hely is elég.
De abban is van igazság, hogy ha spéci az asztal felülete akár még jó is lehet, hiszen vannak fémes egérpadok és nagyon kemény egérpadok is amiket simán kiválthat egy megfelelő asztal.
Melorin
Nem hiszek a csodában ki tudja min spóroltak, szinte nincs is benne akku olyan kicsi stb.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Logitech
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Vanir
veterán
Egon:
Meg ne haragudj, de igencsak ostobára sikerült ez a hozzászólásod is, mint körülbelül az összes többi, amit Synthwave bármiféle irományára küldtél. Biztos nagyon megsértett valamivel, de azért gáz, hogy ezt így adod ki magadból. Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint akik azért iratkoznak fel egy YouTube-csatornára, hogy minden újonnan kiadott videóra mehessen a dislike.Valóban egy kicsit át kell majd írni azt az összefoglaló erre vonatkozó részét, viszont azt nem tudom, hogy kire gondolsz fő-fórumnáciként, amikor dobragab és én visszük a topikot, mi frissítjük az összefoglalót, és egyikőnknek sincs baja ezzel a legújabb, Logi-féle wireless technológiával - én is ezt használom jelenleg.
Gróf...:
Teljességgel igazat adok neked, és ultra gáz, hogy ezt csinálják/csinálták. De hidd el, nem csak a Logitech játssza el ugyanezt.Dr. Akula:
#36: Szenzorilag lényegében ugyanaz, mint a G900/G903, csak tudtommal jóval többet bír ennek az akksija egy töltéssel. Meg ugye kevésbé űrhajó forma, kisebb tömeg, satöbbi. Más réteg van itt megcélozva, mint ott.#38: [link]
Duracellm...:
#48: Ezt az egeres topikba berakhatnád offba pár képpel, ha van kedved/időd, bírjuk az ilyesmit.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Igen, az biztos, hogy jó a késleltetése, pontosan egy gépújraindításnyi időt vesz igénybe.
Amúgy szépen szól, amikor éppen üzemképes és nincsen bebaszva a sarokba, mert este 10-kor át kell váltanom a hangfalakról ( ami szintén Logi Z906) a fejhallgatóra, mert itt az a szokás. Na már most, ha meg van nyitva millió ablak, a film is megy, meg amúgyis, miért indítsam újra a gépet...
Nem is tenném, ha a hangkeltő átváltásánál nem dögölne le az egész rendszer.Tény, hogy nem olvastam utána, vásárlás előtt, de gondoltam, ha a legdrágábbat veszem az adott gyártótól amivel eddig meg voltam elégedve, akkor nem lehet gond... Hát de.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
törölt tag
válasz KikiGames #33 üzenetére
Az optika, érzékelő, fényforrás, PCB-k, gombok, mind egybe lett ragasztva az alsó burkolattal, amitől lenyugodott a mozgása és késlekedés nélkül választ ad mozdításra/kattintásra. Az usb kábelének a vége bele lett forrasztva a PCB-be, amitől 1000Hz-en teljesen simává vált, addig legfeljebb 500hz-en használtam. Súlycsökkentésnek a teljes weight-cadge rész, dpi visszajelző esett áldozatul. Terméseztessen teflon talpak és japán omron kapcsolók is helyükre kerültek.
800dpi-vel használom egy ilyen paddal: [link].Érzésem szerint egy lépéssel nagyobb érzékenységű, könnyebb egérrel közelebbről is tudnék alázni és kicsit fel tudnám pörgetni a dolgokat.
-
[Prolixus]
addikt
Semmi szükségem rá 3db logitech g203/g102 tulajdonosaként, de ez kb a legjobb egér ami létezhet jelenleg...ha enniy, akkor ennyi. Kicsit menjen lefelé az ára, biztosan beruházok rá, csak előtte megveszem a heti vizet és kenyeret.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Locutus
veterán
G900at használom évek óta, semmi gond nincs vele, soha nem zavart be neki semmi. A reszponzív annyit jelent, hogy a késleltetése vezeték nélkül használva nem több, mint bármelyik vezetékes egérnek, sőt, sokhoz képest még kevesebb is.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Laraxior
titán
Mit takar az a reszponzív wireless technológia, mert a hasonló árú fejhallgatómmal annyi gond van mint a szemét. (G933 Artemis) ...és nem csak nekem, mert a net tele van a problémával. Wireless problémával... ennyit az egyedi szupertechnológiáról.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Glynch
csendes tag
-
arn
félisten
A g pro megert 40 eurot, de ez kisse meredek
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Redneck
nagyúr
Egy kedves fórumtárs említette nekem ezt az egeret nemrég. Megkérik az árát, de a jövőben ilyesmire cserélem a G400-at az tuti. Majd ha olcsóbb lesz vagy akciós egyszer.
A 80g miatt pláne le a kalappal.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Dr. Akula
félisten
Ha szigorúan az elvet nézzük, a madzagos is lagol, hiszen nem teleportál az elektron az egértől az usb-ig, még a fénynek is van késleltetése. Az meg egy másik kérdés hogy ez számít-e, érzékelhető-e ebből bármi is. Jóideje nem. Az usb port max 1000 Hz-en mintavételez, ami lag ebbe belefér, és nem lóg át a következő órajelre, az érdektelen, hiszen ha a feje tetejére áll, akkor se fogja az usb gyorsabban továbbítani az érzékelt elmozdulási adatot a gép, meg a játékprogram felé.
[ Szerkesztve ]
-
ballazol
senior tag
2db G403
"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
Dr. Akula
félisten
A G900-hoz képest ez hol helyezkedik el tudásban? Mert már az is elég gémer volt. Ami így elsőre feltűnt az a 80g súly, ami frankó, viszont méretre továbbra is asztali méret, pedig jobb lett volna egy notiegér méretű, amit lehet rendesen ujjal fogni, és nem lóg be a tenyér alá akadályozni a mozgatást. Volt is régen hasonló egere a Logitechnek, csak az még madzagos volt. A külső viszont egyszerű piacinak tűnik, a 2 főgomb lehetett volna kevésbé domború, hogy ne akarjon lecsúszni róla az ujj. Inkább az MX Anywhere házába kellett volna bepakolni ennek a tudását.
(#10) Vanir:
Az MX1000 volt a legtarósabb Logitech egér, sima falhoz vágás, rajta ugrálás kevés volt a szétveréséhez.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Most direkt elolvastam az érintett részt. Semmilyen gusztustalanságot sem fedeztem fel benne. Tényeket írt le. Vagy az a gusztustalan, hogy feltételezi, hogy valakinek nem tűnik fel, hogy laggol az egere?
Sok embernek nem tűnik fel sok dolog, másnak meg igen. (Az élet bármely területén.)█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
SunMount3r
nagyúr
Ha jól látom ez is az a lendkerekes görgős? Kár érte...
(Jah, és az a 2 plusz gomb igazán ráférhetett volna a tetejére)...
[ Szerkesztve ]
-
Gróf...
aktív tag
"...minden egér egyre szarabb..." Nade, hogy "ugyanazt" a terméket harmadszorra elcsesszék??? Kétszer sikerült normálisan megalkotni az M705-öst. Két-három-négy évente le szoktam cserélni, mert elfárad - baleset éri. Most jött el a harmadik ideje. Hazaviszem, gyanútlanul átdugom a vevőjét. Üzenet: "A szoftver nem támogatja ezt az eszközt!" HÜLYE VAGY??? Ez ugyanaz. De nem! Mintha az anyaga is más lenne... A két fő kapcsolót biztos kicserélték, mert ordenáré a hangja és bizonytalanul kapcsol.Az (új) beállító felület (LogiOptions) hibás és buta!
Egyáltalán; A francért kellett hozzányúlni, a maga nemében tökéletes eszközhöz???
Ez ne legyen már fogyasztói társadalom bűne!
Egy ilyen cég hogy engedheti meg magának, hogy spórol egy terméken harminc forintot, minek következtében a termék minősége átesik az ingerküszöbön!
(Vallási és nemzetiségi kérdések inkább jutnak eszembe erről, mint...)Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
Egon
nagyúr
Na igen, nekem is ez jutott az eszembe. Egy pár fórumnáci igencsak eheti majd a kefét, hogy már nem fogja tudni fikázni a wireless-t...
Nem is beszélve a fő-fórumnáciról, akinek át kell majd írnia az egeres topic összefoglalójában a wireless részre vonatkozó, nem kicsit gusztustalanra "sikerült" részt - vélhetőleg mintha a fogát húznák, olyan lesz neki..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Melorin
addikt
20-25k a baromi nehéz kategória. A wirelessek mindíg is nehezek voltak. Ez végre nagyon könnyú, nem mellesleg egy Zowie vezetékes egér amiben kb semmi nincs és a legkönnyebb egerek közé tartozik is csak 85-90 gramm. Ez meg még könnyebb úgy, hogy wireless. Szerintem hatalmas fejlődés, még szép, hogy megkérik az árát.
-
rgqjx
aktív tag
Troll mode on:
Biztosan rossz, mert vezeték nélküli.
-
DiamondBack
senior tag
Van itthon egy 203, egy 403, meg egy 502, és erre tessék most megint ki kell ezt is próbálni
-
CzGöbe
tag
MM-ban én még nem láttam -hasraütök- 20k-nál drágább egeret kirakva tapicskolásra
#Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális, éljenek a techno partyk tovább' is!
-
törölt tag
Ez már piszkálja a fantáziám, kiderül meg eszi-e szőröstül a kibelezett-tuningolt G5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
DRÁGA. Max 20-25 ezret érhet egy ilyen egér akármilyen marketing rizsát is nyomnak mellé.
-
Ringman
nagyúr
ezt szomorúan hallom, remélem MM-ban ki lesz állítva, aztán le tudom tesztelni.
ha meg jó, akkor mivel munkaeszköz, nem ezen fogok spórolniEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
feltenném a szokásos kérdésem: a középső gombot mennyire nehéz lenyomni? (mondjuk g203-hoz képest)
a forma látatlanban jó lenne, a g403-mal is csak az volt a bajom, hogy túl magas. (meg lehetne könnyebb)[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Segal
veterán
Nagyon nem 41 az ára de ettől még persze drága...
[link]"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Fred23
nagyúr
Örömmel kipróbálnám, ha kirakják valamikor MM-ban polcra, majd megvizslatom, amennyire lehet!
-
thybee
csendes tag
G305 és G603 is már lightspeed-es egér volt....
Akkor itt mi a különbség?Ja és vegyél hozzá még egy poweplay egérpadot 41 ezerért ....
e
-
5150
aktív tag
Ez mennyivel jobb, mint a g305? Mert azt láttam "akcióban" és meggyőző volt
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
Segal
veterán
Na most egy kis képzavar kialakult bennem. Amikor le szerettem volna cserélni a G700s-t mert szegénykém az évek során esett is párszor meg betegeskedett is kicsit akkor átnyálaztam millió tesztet tőletek egér ügyileg (utólag is köszi ) és ott azt írtátok hogy a hero érzékelő picit gyengébb mint a PMW3366. Most meg ha jól értelmezem az vehető ki a szavaidból hogy a hero a jobb? Na nem mintha most evégett rohannék lecserélni a g403-at mert tökéletesen elégedett vagyok vele csak nem értem a dolgot
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Amerigo57
őstag
" baromi precíz QC (ezzel voltak gondok az elmúlt pár évben Logiéknál, itt tényleg patent lett "
Igazad van Wanir. Bár én 70 dollárnál , nem adnék többet érte.
Vajon tudja valaki , hogy egy 20 millió Ft-os autónak mennyi az előállítási költsége ,
(anyag , munkadíj , szállítás) ?
Az autó eladási árának , kb a 15 % -a.....
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
80g és wireless... durva.
Akkor már legalább 3 egér is van, ami ajánlott lehet wireless kategóriában játékra (vagy bármire)[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz Acélfarkas #6 üzenetére
Egyik se, szerintem hatezerrel se, háromezerrel nagyon esetleg. Ellenben ha nincs csillió dépéí (meg RGB), akkor nem eladható egy termék a Vér István típusú embereknek 2018-ban.
F34R: Amúgy minden egér egyre szarabb, ha a tartósságot nézzük, meg autó, meg bringa, meg fülhallgató, meg bármi. Ez van, fogyasztói társadalom hátránya.
Dealer95: Tudtommal benne van igen, a hivatalos press release doksikban is így említették.
Segal: A kábelt sokan nem szeretik emelgetni meg húzogatni az egérrel - köztük én sem. Erre voltak már alternatív megoldások, de még mindig nem ugyanaz, mint a wireless. Ugye eddig a legnagyobb problémája (főleg) a magasabb szinten játszóknak az input lag, meg a tömeg volt a vezeték nélküli egereknél. Na, most, ezzel az egérrel (vagy talán még előtte a G305-tel, de annak meg elég szappan formája van, kinek mi) jutottunk el oda, hogy ez már nem baj.
-
Segal
veterán
Én régebben egy G700s-t nyúztam most meg egy G403 wireless-t használok de szerintem semmi baj egyikkel sem.
Amúgy tiszta röhej ez az új trend. Jó most legalább töltés szempontjából de főleg amikor az rgb miatt hogy legyen vezeték nélküli az egér mert a vezeték az már nem divat viszont az egérpad meg vezetékes lett...
Akkor most tulajdonképpen mit is nyert az ember? Egy vezetékes egér ugyanúgy nem merülne le mint egy folyamatosan tölthető és a vezeték így is úgy is ott van... (readásul még nem is világít... )
Én inkább 2 naponta rákötöm a kábelt az egérre és probléma megoldva amúgy meg nem is látom a kábelét
Az ár meg röhejes.Dealer95: Tutira meg lesz különböztetve a G403 is megvan a vezeték nélküli verzióban ott a wireless név.
Vanir: Követni kell az nvidia árazását mert milyen ciki lenne ha olcsón adnák még a végén azt hinné a nép hogy biztos sz*r
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Vanir
veterán
Akit érdekel egy in-depth review, annak itt a link: [link]
Mi kerül ezen 150 zöldhasúba? Nehéz megmondani pontosan. Viszont mondom, hogy mik lehetnek az áron húzó tényezők:
- rengeteg burkolat prototípus megalkotása
- egyedi belső exoskeleton, hogy könnyű, de bitang erős legyen (és tényleg az)
- nem túl olcsó szenzor
- szoftveres részek programozása
- baromi precíz QC (ezzel voltak gondok az elmúlt pár évben Logiéknál, itt tényleg patent lett)Plusz a ott van a hosszas kooperáció 50 élvonalbeli esportolóval a világ minden tájáról - az útiköltségeiket, szállásukat, stb. kifizetni, meg nyilván nem ingyen csinálták amit csináltak.
Amúgy monopolhelyzetben vannak wireless lag fronton (tehát pofátlanul annyit kérhetnek az egereikért, amennyit akarnak), < 1ms azért mond valamit. Meg az is, hogy ezzel játszanak dollármilliókért mindenféle LAN döntőkben.Ha engem kérdeztek, akkor a reális ára úgy 100 EUR környékén van - viszont annyit röhögve akármikor kifizetnék érte, mert messze az egyik legjobb egér, ami valaha a kezemben volt. 150-et nyilván nem ér az átlag magyar pénztárcának, és a külföldiek közül is sokan erősen húzzák a szájukat az árcédulát meglátva. De azért ez nem is egy átlag kocajúzernek készült, lássuk be.
-
Acélfarkas
senior tag
És az 50-nél is több emberböl melyik használt vajon 12k cpi-vel valaha is egeret?
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
F e Z o
veterán
Logitech G PRO egerem van, de az ugye vezetékes. Nem tudták ezt máshogy nevezni? Logitech G Pro WL vagy mit tudom én.
H2O über alles!
-
NomadND1
senior tag
Ezen mi 150 Euró?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest