- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz
#72042496 #83 üzenetére
Köszönjük, valami hasonló módon át lesz írva hamarosan.
Az input lag mérés már teljesen funkcionális azóta, csak ez is benne maradt.
pcsullog: Ha normálisan van megfogalmazva egy kritika, akkor azt szívesen veszem. Ha oda van böfögve két mondat (#77), hogy ez így gáz: na, arra magasról ejtek. Simán kihagyhattad volna az első kommented, és egyből a másodikat kellett volna írnod, és megmarad irántad a tiszteletem, valamint én sem úgy válaszolok, ahogy. Amilyen a mosdó...
#94: Ez nem érzékenység, nem sértődtem meg, hanem úgy válaszoltam, ahogy a beszólás megtörtént. Done. El kéne jutni arra a szintre, hogy nem beszólogatással, hanem konstruktivitással nyitunk egy vitát - nekem sikerülni szokott, és innentől részemről lezártam a témát.
nyunyu: ~62 óra használatot bír 1000 Hz-en, világítás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Debütált a svájci gyártó pehelysúlyú, Lightspeed vezeték nélküli technológiát használó gamer egere.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj SSD-k!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest