Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

Ma lett egy pici időm. Még annyi nem volt hogy a fő gépembe berakjam, de a régi gépem asztalon összerakva és abban sikerült letesztelni. Én a bordaszétbontós megoldást választottam és egy 12 centis ventit szeretnék majd ráaplikálni. Még egyelőre a ráaplikáció nem történt meg, de asztalon összerakott gépnél a vga mellé könnyen oda tudom rakni a ventit.
    Egy egy teszt alatt 79 fok volt a maximum, de félek még hogy hosszú távon kevés lesz ez a hűtés.
    A karival meg vagyok sebességre nagyon elégedve. Jelenleg egy gtx780 6GB-t hajtok, ez lesz majd egyszer lecserélve a MI8-ra ha megoldom a hűtést, illetve a plusz TV használatát a fő gépben.
    Beüzemelési tapasztalatok: Asrock Z97 anniversary alaplappal Bios képem is volt tökéletesen. DP-HDMI kábellel van egy 22 colos FullHD LG monitorra kötve.
    A legacy hivatalos drivert próbáltam felrakni bios frissítés nélkül. A telepítés közben elment a kép és nem jött vissza :(. Sok várakozás majd reset után viszont kiderült hogy rendben települt a hivatalos uccsó driver. Futtattam sok benchmarkot. 30-50%al gyorsabb a kari mint a gtx 780 am szóval megéri rá váltani valszeg a 2GBal kevesebb ram ellenére is.

Új hozzászólás Aktív témák