- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Egyéb tapasztalat.
A teszt alatt nem vettem észre képelmenést egy pillanatra sem, de nem folyamatosan néztam a képet mert tettem/vettem/főztem tesztelés közben.
Core Whinning nem vészes a tesztek alatt. Fő gépem jóval hangosabb mint a teszt gép. Ott nem fog zavarni. Terhelés nélkül nincs hangja és akkor úgyis füles lesz rajtam ha játszok.Jelenlegő fő gépem sem igazán gyorsabb mint a mostani tesztgépem, mert egy xeon E5-4650 van fő gépemben is. Szóval alapból még lassabb is mint az i7-4770, csak több a procimag.
Az alaplapon csak egy VGA kimenetes integrált videókártya van ami nem jó nekem, mert egy 3440x1440 es monitornak és egy full HDs TVnek kell(hanggal!) kell működnie nekem.
Valszeg a mi8 fogja meghajtani a Monitort és egy quadro NVS 310 el terveztem a TV-t meghajtani. Persze abban még nem vagyok biztos, hogy a plusz 12 centis venti felaplikálása után lesz e elég helyem a másik 16X PCIe slotba berakni a karit. B terv hogy 4Xre szétbarmolom az NVS310 et és akkor egy 4Xes slotba befér biztos a quadro.
Ez viszont még idő mire kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest