Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Dell Venue Pro, Lenovo Helix 2, Asus Transformer Book Chi széria azok amikkel élőben is találkoztam és bizton állíthatom hogy Surface szint, amiből az első Pro kivételével minden eddig megjelent típushoz volt szerencsém. Ezen felül HP-nek is van egy-két jó megoldása, olyan is volt nálam, de istennek nem jut eszembe a neve, valami spectre, folio, XT, x2, envy, tab, pad, book kifejezések véletlenszerű kombinációja volt.
-
Fiery
veterán
Nem hasznaltam, de nem is erdekelnek a Surface-ek
Nekem a tablet az iPad, abbol is inkabb a mini. Amire nekem egy tablet kell, arra az iPad tokeletes. Amugy meg van a munkahelyemen egy desktop PC-m (Windowszal), otthon is van egy desktop miniPC-m (szinten Windowszal), ez igy nekem tokeletes, es nem is erzem azt, hogy pont x86 szoftver futtatasara kepes tablet vagy notebook kellene nekem.Es ne erts felre, nem kisebbiteni akarom a postjaimmal a Surface erdemeit, vagy degradalni a minoseget. Biztos vagyok abban, hogy remek masinak ezek, de csupan az x86 Windows futtatasa miatt hidd el, hogy semmivel sem elorebbvaloak vagy ertekesebbek _a nagy tobbseg szamara_, mint egy azonos arkategoriaju iPad vagy androidos tablet. Hozzam hasonloan, rengetegen vannak azok, akiknek tok mindegy, mi fut a tableten, csak fusson valami. A Windows RT is mukodhetett volna, ha nem lett volna a Win8 fiasko korulotte, ha rengeteg hasznos es franko app lett volna ra (pl. egy jofajta csempes Office is), es ha nem lett volna benne hagyomanyos desktop.
Me'g annyit, hogy termeszetesen hasznaltam mar 10 colos, full-HD, Windows 8.1-es tabletet, van egy ilyen kutyunk teszt celokra, Bay Trail-T procival, de megmondom oszinten, nem egy elmeny rajta x86-os szoftvereket futtatni, fokent a szoftverek hibajabol, hiszen azokat tipikusan nem tabletre es nem ilyen kicsi kijelzore fejlesztettek, es plane nem ilyen magas dpi-re. Persze ha dugsz ra billentyuzetet, egeret meg monitort, akkor nagyon franko masinat lehet belole csinalni, de az onnantol -- szamomra -- nem tablet, hanem egy nagyon kicsi es nem tul olcso desktop miniPC
Az meg mar van nekem otthon egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a tablet az iPad, abbol is inkabb a mini. Amire nekem egy tablet kell, arra az iPad tokeletes. Amugy meg van a munkahelyemen egy desktop PC-m (Windowszal), otthon is van egy desktop miniPC-m (szinten Windowszal), ez igy nekem tokeletes, es nem is erzem azt, hogy pont x86 szoftver futtatasara kepes tablet vagy notebook kellene nekem.