- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
Nem hasznaltam, de nem is erdekelnek a Surface-ek
Nekem a tablet az iPad, abbol is inkabb a mini. Amire nekem egy tablet kell, arra az iPad tokeletes. Amugy meg van a munkahelyemen egy desktop PC-m (Windowszal), otthon is van egy desktop miniPC-m (szinten Windowszal), ez igy nekem tokeletes, es nem is erzem azt, hogy pont x86 szoftver futtatasara kepes tablet vagy notebook kellene nekem.
Es ne erts felre, nem kisebbiteni akarom a postjaimmal a Surface erdemeit, vagy degradalni a minoseget. Biztos vagyok abban, hogy remek masinak ezek, de csupan az x86 Windows futtatasa miatt hidd el, hogy semmivel sem elorebbvaloak vagy ertekesebbek _a nagy tobbseg szamara_, mint egy azonos arkategoriaju iPad vagy androidos tablet. Hozzam hasonloan, rengetegen vannak azok, akiknek tok mindegy, mi fut a tableten, csak fusson valami. A Windows RT is mukodhetett volna, ha nem lett volna a Win8 fiasko korulotte, ha rengeteg hasznos es franko app lett volna ra (pl. egy jofajta csempes Office is), es ha nem lett volna benne hagyomanyos desktop.
Me'g annyit, hogy termeszetesen hasznaltam mar 10 colos, full-HD, Windows 8.1-es tabletet, van egy ilyen kutyunk teszt celokra, Bay Trail-T procival, de megmondom oszinten, nem egy elmeny rajta x86-os szoftvereket futtatni, fokent a szoftverek hibajabol, hiszen azokat tipikusan nem tabletre es nem ilyen kicsi kijelzore fejlesztettek, es plane nem ilyen magas dpi-re. Persze ha dugsz ra billentyuzetet, egeret meg monitort, akkor nagyon franko masinat lehet belole csinalni, de az onnantol -- szamomra -- nem tablet, hanem egy nagyon kicsi es nem tul olcso desktop miniPC
Az meg mar van nekem otthon egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest