Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Sőt, szerintem egyenesen káros ráengedni a Windows tabletekre a desktopot. Erre a Surface RT párhetes próbája után döbbentem rá. Mert Surface RT-n rá voltam kényszerítve a tabletre gyúrt, tableten használható appok futtatására, és ment is szépen, ami volt, pl. a Metro Commander fájlkezelő, valami screenshotoló-képszerkesztő, ilyenek. Utána egy Win 8-as tablet következett, már meg nem mondom melyik, na arra reflexből felcsaptam a Total Commandert, irfanview-t, meg a többi dolgomat és szenvedtem az ujjammal böködve a szerencsétlen, 4 mm magas menüsorokat
Egy ilyen gépre Photoshopot is feltettem, hiába volt ott minden, nem haladtam vele úgy, mint a Modern felületes Photoshop Expressel.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Anime filmek és sorozatok
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egy ilyen gépre Photoshopot is feltettem, hiába volt ott minden, nem haladtam vele úgy, mint a Modern felületes Photoshop Expressel.