- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabitheboss
csendes tag
Az az 50 app nem túl acélos a Play áruház több millió alkalmazásához képest. Ha eddig ennyit sikerült elérhetővé tenni Windowsra, akkor ha továbbra is ilyen nagy erőkkel dolgoznak rajta, akkor lehet, hogy lesz összesen 100 is. 😄 Van egy olyan sejtésem, hogy ez ebben a formában ugyanolyan halva született ötlet, mint az UWP appok annak idején.
[ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
-
ddekany
veterán
50x-100x az nagyon meredeknek hangzik. ARM-on az x86 emuláció közel nem tűnt ennyivel lassabbnak. Ott átfordítják amolyan JIT jelleggel az x86-ot ARM-ra, amennyire tudom. Fordított irányba ez valamiért nem járható?
Hol van olyan veszély, hogy érintőképernyőn kelljen gépelni? Persze ha telefonról van szó, ami el kel férjen a zsebben... de ahol gépelni kell sokat, ott nyilván van billentyűzet.
-
ddekany
veterán
válasz Geri Bátyó #15 üzenetére
De Android, csak az Amazon alkalmazásboltja, nem a Google Play.
-
Geri Bátyó
addikt
Értem, tehát valójában nem Android, hanem Amazon implementálásról van szó valójában, ráadásul késve és korlátozottan.
Köszönjük Mikrofos! Tényleg ezt Ígértétek!"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
gaben22
senior tag
Rengeteg alkalmazás igényel natív kódot (kamera...) amihez sokszor az x86/64-re fordított libet nem mellékelik az APK-ban. Ilyen esetekben az ARM-es emuláláció miatt kb. 50-szer vagy 100-szor lesz lassabb az alkalmazás -> ezek használhatatlanok lesznek, mint ahogyan most is azok akárhogyan is futtatja az ember (BlueStacks, Genymotion...). Más esetekben elfogadható a sebesség emulátoron.
Én azt a kort nem akarom megélni, amikor majd ez lesz az egyetlen opció, mert én speciel fos mobiltelefonokon soha nem leszek hajlandó gépelni (mechanikus billentyűzet ❤) pláne nem beszélve a fos mobilos biztonságról (banki alkalmazások...).
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
icp1970
senior tag
Biztató nagyon.
-
ddekany
veterán
Az ARM kód emulálásra lehet szívás, már ahol szükség van rá. Mert azért a legtöbb kód Dalvik bytecode, azt meg úgy is le kell cserélni natívra, szóval ARM esetén is. Ami meg az Android rendszer része, azt eleve lehet natív x86-ban. Szóval el tudom képzelni, hogy nem vészes az overhead.
[ Szerkesztve ]
-
tag
"Linux kernel alapú, Android operációs rendszert futtató virtuális gép is települ" - Ez nagyon-nagyon gyorsnak hangzik, minimális erőforrás-igénnyel
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
ledgeri
nagyúr
taszkváltó
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Sanya
nagyúr
vodafone tv app megy?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Armagedown
őstag
Igen, meg lehet őket próbálni a BlueStacks-el, hogy futnak-e.
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Yutani
nagyúr
Ezt inkább a Google Play Store-ra kellene megcsinálni, nem? Bár úgy tudom, vannak megoldások androidos játékok Windows alatti futtatására (nem próbáltam még).
#tarcsad
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla