- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Személy szerint nem volt szerencsém VIA termékhez, - kivéve a régi AMD-s alaplapokat, amikből sorra két VIA chipsetes lap halt meg 1 nap alatt
- viszont nem a VIA tesztjei alapján gondoltam, hogy jók. Ha jól emlékszem valami komolyabb oldalon láttam róla tesztet. Persze emlékezhetek rosszul is.
VIA procira nem szánok perpill semmit. Csak írtam, hogy én a magam részéről támogatnám. Ha jó. Bár enyhe túlzásnak érzem a róla alkotott véleményed. De saját tapasztalat híján elfogadom.
@nyunyu: Nem is mondtam, hogy megfelelő alternatíva lett volna valaha is a VIA. Csupán a régi tesztekből úgy emlékeztem, hogy a legutolsó Chrome megfelelő tempót tudott, megfelelő fogyasztás mellett. És valljuk be, irodai munkára nem kell teljesítmény.
@gghrtz: Igen. Lassú az atom. Ha saját itthoni használatra kéne gépet vennem, a legalja az AMD-nél a legutolsó LP széria lenne a Jaguar magokkal. De az is csak éppen hozná a kellő teljesítményt. Úgyhogy maradnék inkább az A4-nél.
-
LordX
veterán
-
SylverR
senior tag
Használni nem használtam, de láttam teszteket. Oké. Egy Atom is borzasztó lassú. De még egy Brazos is. Tudom. De egyszerű irodai munkára minek több? Otthon tessék facebookozni, vagy max a mobilján.
Igazság szerint a gondolatom alapja, hogy én támogatnám a VIA-t. Nem rossz amit csinál. Csak tudni kell mire való.
-
bambano
titán
cat /proc/cpuinfo
model name : VIA Esther processor 1000MHzls -l /var/log/installer/
-rw-r--r-- 1 root root 30665 2006-11-30 20:04 hardware-summary
-rw-r--r-- 1 root root 147 2006-11-30 20:04 lsb-release
-rw------- 1 root root 163812 2006-11-30 20:04 partmancat /proc/version
Linux version 2.6.18.6.xxxx (root@xxxx) (gcc version 4.1.2 20061028 (prerelease) (Debian 4.1.1-19)) #1 Sat Dec 30 18:54:19 CET 2006
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest