Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Személy szerint nem volt szerencsém VIA termékhez, - kivéve a régi AMD-s alaplapokat, amikből sorra két VIA chipsetes lap halt meg 1 nap alatt
- viszont nem a VIA tesztjei alapján gondoltam, hogy jók. Ha jól emlékszem valami komolyabb oldalon láttam róla tesztet. Persze emlékezhetek rosszul is.VIA procira nem szánok perpill semmit. Csak írtam, hogy én a magam részéről támogatnám. Ha jó. Bár enyhe túlzásnak érzem a róla alkotott véleményed. De saját tapasztalat híján elfogadom.
@nyunyu: Nem is mondtam, hogy megfelelő alternatíva lett volna valaha is a VIA. Csupán a régi tesztekből úgy emlékeztem, hogy a legutolsó Chrome megfelelő tempót tudott, megfelelő fogyasztás mellett. És valljuk be, irodai munkára nem kell teljesítmény.
@gghrtz: Igen. Lassú az atom. Ha saját itthoni használatra kéne gépet vennem, a legalja az AMD-nél a legutolsó LP széria lenne a Jaguar magokkal. De az is csak éppen hozná a kellő teljesítményt. Úgyhogy maradnék inkább az A4-nél.
-
LordX
veterán
-
SylverR
senior tag
Használni nem használtam, de láttam teszteket. Oké. Egy Atom is borzasztó lassú. De még egy Brazos is. Tudom. De egyszerű irodai munkára minek több? Otthon tessék facebookozni, vagy max a mobilján.

Igazság szerint a gondolatom alapja, hogy én támogatnám a VIA-t. Nem rossz amit csinál. Csak tudni kell mire való.

-
-
cat /proc/cpuinfo
model name : VIA Esther processor 1000MHzls -l /var/log/installer/
-rw-r--r-- 1 root root 30665 2006-11-30 20:04 hardware-summary
-rw-r--r-- 1 root root 147 2006-11-30 20:04 lsb-release
-rw------- 1 root root 163812 2006-11-30 20:04 partmancat /proc/version
Linux version 2.6.18.6.xxxx (root@xxxx) (gcc version 4.1.2 20061028 (prerelease) (Debian 4.1.1-19)) #1 Sat Dec 30 18:54:19 CET 2006
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Energiaital topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest