- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Személy szerint nem volt szerencsém VIA termékhez, - kivéve a régi AMD-s alaplapokat, amikből sorra két VIA chipsetes lap halt meg 1 nap alatt
- viszont nem a VIA tesztjei alapján gondoltam, hogy jók. Ha jól emlékszem valami komolyabb oldalon láttam róla tesztet. Persze emlékezhetek rosszul is.
VIA procira nem szánok perpill semmit. Csak írtam, hogy én a magam részéről támogatnám. Ha jó. Bár enyhe túlzásnak érzem a róla alkotott véleményed. De saját tapasztalat híján elfogadom.
@nyunyu: Nem is mondtam, hogy megfelelő alternatíva lett volna valaha is a VIA. Csupán a régi tesztekből úgy emlékeztem, hogy a legutolsó Chrome megfelelő tempót tudott, megfelelő fogyasztás mellett. És valljuk be, irodai munkára nem kell teljesítmény.
@gghrtz: Igen. Lassú az atom. Ha saját itthoni használatra kéne gépet vennem, a legalja az AMD-nél a legutolsó LP széria lenne a Jaguar magokkal. De az is csak éppen hozná a kellő teljesítményt. Úgyhogy maradnék inkább az A4-nél.
-
SylverR
senior tag
Használni nem használtam, de láttam teszteket. Oké. Egy Atom is borzasztó lassú. De még egy Brazos is. Tudom. De egyszerű irodai munkára minek több? Otthon tessék facebookozni, vagy max a mobilján.
Igazság szerint a gondolatom alapja, hogy én támogatnám a VIA-t. Nem rossz amit csinál. Csak tudni kell mire való.
-
SylverR
senior tag
Jó reggelt! Ha lenne egy saját IT cégem, a nem teljesítmény-orientált irodai gépek száltól szálig mind VIA rendszerek lennének. Már a korábbi Chrome CPU-k is verték az Intel Atomját. Egyedül az AMD-hez nem értek még fel, de egy irodai géphez nem is kell akkora teljesítmény.
Szóval hajrá VIA! Kéne egy kis s.ggbe rúgás a piacon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest