Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Személy szerint nem volt szerencsém VIA termékhez, - kivéve a régi AMD-s alaplapokat, amikből sorra két VIA chipsetes lap halt meg 1 nap alatt
- viszont nem a VIA tesztjei alapján gondoltam, hogy jók. Ha jól emlékszem valami komolyabb oldalon láttam róla tesztet. Persze emlékezhetek rosszul is.
VIA procira nem szánok perpill semmit. Csak írtam, hogy én a magam részéről támogatnám. Ha jó. Bár enyhe túlzásnak érzem a róla alkotott véleményed. De saját tapasztalat híján elfogadom.
@nyunyu: Nem is mondtam, hogy megfelelő alternatíva lett volna valaha is a VIA. Csupán a régi tesztekből úgy emlékeztem, hogy a legutolsó Chrome megfelelő tempót tudott, megfelelő fogyasztás mellett. És valljuk be, irodai munkára nem kell teljesítmény.
@gghrtz: Igen. Lassú az atom. Ha saját itthoni használatra kéne gépet vennem, a legalja az AMD-nél a legutolsó LP széria lenne a Jaguar magokkal. De az is csak éppen hozná a kellő teljesítményt. Úgyhogy maradnék inkább az A4-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest