Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Személy szerint nem volt szerencsém VIA termékhez, - kivéve a régi AMD-s alaplapokat, amikből sorra két VIA chipsetes lap halt meg 1 nap alatt
- viszont nem a VIA tesztjei alapján gondoltam, hogy jók. Ha jól emlékszem valami komolyabb oldalon láttam róla tesztet. Persze emlékezhetek rosszul is.VIA procira nem szánok perpill semmit. Csak írtam, hogy én a magam részéről támogatnám. Ha jó. Bár enyhe túlzásnak érzem a róla alkotott véleményed. De saját tapasztalat híján elfogadom.
@nyunyu: Nem is mondtam, hogy megfelelő alternatíva lett volna valaha is a VIA. Csupán a régi tesztekből úgy emlékeztem, hogy a legutolsó Chrome megfelelő tempót tudott, megfelelő fogyasztás mellett. És valljuk be, irodai munkára nem kell teljesítmény.
@gghrtz: Igen. Lassú az atom. Ha saját itthoni használatra kéne gépet vennem, a legalja az AMD-nél a legutolsó LP széria lenne a Jaguar magokkal. De az is csak éppen hozná a kellő teljesítményt. Úgyhogy maradnék inkább az A4-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- viszont nem a VIA tesztjei alapján gondoltam, hogy jók. Ha jól emlékszem valami komolyabb oldalon láttam róla tesztet. Persze emlékezhetek rosszul is.