Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Ilyet én is tudok,
de mi köze ennek a kereskedelmi internetszolgáltatáshoz?!Nekem úgy tűnik az írásaidból, hogy egyszerre beszélsz a törvény, ítélkező és végrehajtó nevében (Judge Dredd). A valóság ettől fényévekre van. Valamint a jelenlegi államformával sem egyezik az ilyen (talán még). de legalább gyűlik a hozzászólásszám.
A vezeték nélküli szolgáltatásokhoz is kell vezetékes gerinc kapcsolat, gondolom azt is terheli az adó. Sőt, a kisebbek valószínűleg elve wifis végpontokkal dolgoznak, mert könnyebb kiépíteni. Ettől még csődbe viheti őket a luxusadó, amit a közművekre kivetettek. Ó jerr, sötét középkor.
(#371) rootmin: nekem egy szűkebb részére van rálátásom, és van ahol ki van maxolva. Azon a pici szeletén, amivel kapcsolatban feladataim vannak például be kell vezetnem hamarosan prioritizálást, mert néhány felhasználó elég másik 300 böngészését érezhetően akadályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest