Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
flexxx2
őstag
na ez jó, én meg azt hittem 4nm-en vannak, mondtam is de elhúztak az áemdétől
-
törölt tag
"Mondjuk azt nem értem, hogy itt forrásmegjelölésnél miért a Ph van megjelölve..."
Mert hogy nézne ki forrásként egy twitter üzenet. Főleg hogy tudjukki mindig belsős infókra mutogat, abban bízva így komolyan veszik. Pedig 99%-ban megtalálható a "forrás" a neten, egy jóképű twitter üzenetben, elszólásban, ne adj Isten hackerek által nyilvánosságra hozott doksikban.
-
félisten
Időközben a hongkongi HKEPC media helyesbítést kért a VC tól [link] a z NVIDIA China PR nyilatkozata miatt ahonnan a hír , ugyanis valóban egy egyedi 4 nm halfnode, nem 5.
Mondjuk azt nem értem, hogy itt forrásmegjelölésnél miért a Ph van megjelölve...
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
-
félisten
4Nvidia
Minden Nodot egyedileg magukra szabnak ez volt a 12 nm Pascalnál is és a 8nm Sasungnál is.
Turingot csak ők használták jó darabig itt is ők tudják ezt elsősorban kihasználni.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Graphics
Jómunkásember
Köszi NVIDIA... De tényleg erre mi szükség volt...
Előbb ugrik az EVGA, mint partner, most meg ez az ökörség.
-
Segal
veterán
Miért?
Jövőre meg 2N"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Viszont ha már marketing akkor inkább 3N-nek kellett volna elnevezni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dragon3000
veterán
Igazából lényegtelen, hogy mit írnak oda, amikor a két cég termékei lesznek tesztelve, akkor úgyis kiderül, hogy melyik milyen teljesítményt, milyen fogyasztás mellett ér el.
-
Gondolom azért 4N, mert 4nm-nek már nem volt pofájuk elnevezni.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest