Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ezzel teljesen egyet is értek, ezért írtam, hogy nem erre gondoltam.
Úgyszintén a DX-hez képest gondoltam, és ez még csak a DX11, ha kijön a DX12 a helyzet ennél is sokkal rosszabb lesz. Erre megoldás lenne, ha a SteamOS Radeon/Mantle exkluzív lenne. Ez szerintem lenne elég vonzó az AMD számára, hogy kiadja a Mantle-t Linuxra, de úgy tűnik a Valve valamiért nem akar eltávolodni a zöldektől.
Nem a Steamről van szó, pláne nem big picture módban, hanem az alatta lévő Linuxról, ami azonnal előkerül amint általános felhasználásról van szó. Pl. Netflix miatt már nem kell zsonglőrködni, de aki Windowsról jön annak sok más szokatlan problémára kell majd szokatlan megoldást találnia, ami egy komoly sokkélmény lesz eleinte. Ezeken a problémákon szabványosítással rengeteget lehetne segíteni, de ezt sajnos a Linux közösség zsigerből gyűlöli, holott szerintem ennek alapvetőnek kellene lennie.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A legtöbb gondot nyilván a grafika fogja okozni, a driver-mizéria (a nyíltak se jobbak, sőt) és az OpenGL (lassabb, rondább játékok) miatt, de a fragmentáltságot nem azért említettem problémaként, mert a Steamet körülményesebb felvarázsolni egzotikusabb disztrókra, hanem mert ha leülsz egy Linux elé (SteamOS) azért az nagyon más, mint a tipikus "nesze-exe-next-next-finish" Windows életérzés. Így aki frissen csöppen bele csak a fejét kapkodja.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest