Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ezzel teljesen egyet is értek, ezért írtam, hogy nem erre gondoltam.
Úgyszintén a DX-hez képest gondoltam, és ez még csak a DX11, ha kijön a DX12 a helyzet ennél is sokkal rosszabb lesz. Erre megoldás lenne, ha a SteamOS Radeon/Mantle exkluzív lenne. Ez szerintem lenne elég vonzó az AMD számára, hogy kiadja a Mantle-t Linuxra, de úgy tűnik a Valve valamiért nem akar eltávolodni a zöldektől.
Nem a Steamről van szó, pláne nem big picture módban, hanem az alatta lévő Linuxról, ami azonnal előkerül amint általános felhasználásról van szó. Pl. Netflix miatt már nem kell zsonglőrködni, de aki Windowsról jön annak sok más szokatlan problémára kell majd szokatlan megoldást találnia, ami egy komoly sokkélmény lesz eleinte. Ezeken a problémákon szabványosítással rengeteget lehetne segíteni, de ezt sajnos a Linux közösség zsigerből gyűlöli, holott szerintem ennek alapvetőnek kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Peugeot, Citroën topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- ASUS TUF GAMING 3060TI OC
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest