Hirdetés
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Micro Four Thirds
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joysefke
üzenetére
"Azzal, hogy azt hiszed a Latex egy valódi alternatívája lehet bármilyen wysiwyg (amit-látsz-azt-kapod) szerkesztőnek": én pontosan tudom, hogy a latexnek nem alternatívája egyetlen wysiwyg editor, csak te szörnyülködsz ezért, én meg előnyként értelmezem.
A word tud már ligatúrákat? A word meg a ppt tud már olyat, hogy akármelyik gépen betöltöd, ugyanúgy fog kinézni? nem tud.
"Azt hogy mennyire alkalmas vagy nem alkalmas nyomdai minőségű alapanyagot készíteni a word": nem alkalmas. a nyomdából pedig nem hajtanak el, mert az emberek zömét nem érdekli a minőség, csak pár tipográfiai fanatikust.
Amikor utoljára próbáltuk, hogy szétküldünk egy word doksit, mindenki belekorrektúrázik, majd azt egyesíted egy vezérdokumentumban és utána kiválasztod, hogy melyik korrektúra a végleges, na az nem működött.
arról most ne beszéljünk, hogy rendesebb többszörösen egymásba ágyazott listánál a latexen kívül minden megfekszik, mert lehet, csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog zephyrus g15 4K kijelző
- ASUS ROG Flow X13 GAMER GV301QC-K6082T 13.4"120Hz Touch/3K Ryzen9 5900H 16/1TB SSD RTX3050, Üzletből
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 akár karácsonyra gyerek játékok
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest