- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
joysefke #115 üzenetére
"Azzal, hogy azt hiszed a Latex egy valódi alternatívája lehet bármilyen wysiwyg (amit-látsz-azt-kapod) szerkesztőnek": én pontosan tudom, hogy a latexnek nem alternatívája egyetlen wysiwyg editor, csak te szörnyülködsz ezért, én meg előnyként értelmezem.
A word tud már ligatúrákat? A word meg a ppt tud már olyat, hogy akármelyik gépen betöltöd, ugyanúgy fog kinézni? nem tud.
"Azt hogy mennyire alkalmas vagy nem alkalmas nyomdai minőségű alapanyagot készíteni a word": nem alkalmas. a nyomdából pedig nem hajtanak el, mert az emberek zömét nem érdekli a minőség, csak pár tipográfiai fanatikust.
Amikor utoljára próbáltuk, hogy szétküldünk egy word doksit, mindenki belekorrektúrázik, majd azt egyesíted egy vezérdokumentumban és utána kiválasztod, hogy melyik korrektúra a végleges, na az nem működött.
arról most ne beszéljünk, hogy rendesebb többszörösen egymásba ágyazott listánál a latexen kívül minden megfekszik, mert lehet, csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest