Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
delphit és object pascalt hagyni kéne végre békében nyugodni. Abból jó nem igazán sült ki soha. Nem rég egy kisebb csapat, az amúgy jónak induló játékát, ezzel a nyelvvel hozta össze a 2000-res évek szintjére (GPU használat szinte nuku, több szál nuku)
Adobe cuccok pl nekem alkalmatlanok munkára, bár én gimp-et tanultam meg, nem PS-re rágyepesedve próbáltam gimpre váltani. (a PS CS6-ot kipróbálva borzasztó, zavaró és használhatatlan felülettel találkoztam, ami túl van "csomagolva", az új "feature" a 3d modellre való festés, pedig katasztrofális minőségű így használhatatlan). Autodesk cuccok (3ds maxot használok) vs Blender között, is megszokásbeli és max pluginkompatibilitásbeli különbségeket látok, hiszen a blenderben már jópár olyan feature van ami a MAX-ból hiányzik, vagy egyszerűen gagyin van megoldva (pl textúra bake, vagy 3d textúrázás, textúrafestés, pontosság), jópárszor elgondolkoztam rajta hogy le kéne szokni a maxról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest