- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
(nem tudom miért neked írtam válaszként)
A rettenetesen bonyolult megoldás. A Menüben beírom, hogy lem... (nem is kell végigírni)
Előugrik kattintásra egy ilyen terminalos
program:
amiben az adott meghajtót kiválasztva rámegyünk a fogaskerék ikonra és láthatjuk a beállítási opciókat. Sokkal több beállítást lehet itt elvégezni könnyedén, mint a meghajtó csatolását, lehet particionálni....de látható is ez a fogaskerék alatti felugró részben.
Az auto csatoláshoz csak be kell kapcsolni a kék gombbal, mint látható, automatikusan beolvassa az összes meghajtó adatot, még az UUID-hoz sem kell terminal és az FSTAB-ot sem kell terminalból szerkeszteni.Csak ezt feldobtam gyorsan, akinek szeme van, látja, hogy százszor egyszerűbb ez a beállító program, mint a Winnel megcsinálni ugyanezen feladatokat. Amellett egyetlen GUI-s programban valósítható meg minden, ami a meghajtókkal kapcsolatos.
Persze ahhoz meg kell ismerkedni kicsit a rendszerrel, hogy megtaláljuk a Menütés az abból elérhető titokzatos nevű programokat, már ha a Lemezek név annyira titokzatos....
Mivel a kérdező Ubuntu vonalon kételkedett ennek az auto csatolásnak a megoldhatóságában, így onnan hoztam pár képet, de ez a többi dektop distrón is hasonlóan bonyolult lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest