- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
Én használom az akkukímélő módot. Nálam minden meg jön szinte azonnal. Olykor van csak, hogy ha bekapcsolom a kijelzőt, akkor tér vissza a deep sleep-ből és jön egy mail. Vagy mindig akkor jött mail, az időket sose néztem. De a viber, a messenger mindig meg jön. Akkukímélésben az animációk le vannak tiltva és a fényérzékelő is jóval darabosabban működik (sötét helyre beérve 90%-ról 10%-ra ugrik átmenet nélkül). Ez engem azért se zavar, mivel a G3-hoz képest alapból is sokkal darabosabban reagál a fényre. Legalább is én ezt tapasztaltam. Szerintem a G3 sokkal szebben, kellemesebben kezelte a fényerőt...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
-
-
-
jacis
nagyúr
Használom. Nem fog beégni ne félj tőle.
Nekem az S7e-emen 2 évig minden nap ment az AOD, de semmi nyoma nem volt (kék színnel használtam). A gyártók nem véletlen mozgatják folyamatosan a kijelzőn az AOD helyzetét. Az LG még arra is figyelt a Samsunggal szemben, hogy kék szint nem is tudsz kiválasztani ami az oled panelek egyik legnagyobb ellensége.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
AuraSync
őstag
Ezt soha nem értettem,
Azért nem használsz egy gyári funkciót mert kárt tehet a kijelzőben?
És ha beég mi van?
Ez egy használati eszköz.
Egy új autón is tönkre megy az évek során ez az.
Meg gondolja a gyártó mit foglalkozzon ő a beégéssel, ha volt ennyi pénzed egy csúcs telóra akkor a következő évben is lesz.Én csak azért nem használom mert óránként 1-2% az akkuból.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512/12 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest