-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoneTom
tag
Igen, mert ahogy itt olvastam az az európai, a kétkártyás 64 GB-os meg a távolkeleti....direkt egykártyás 32 GB-osat kértem, EU-ast (olasz lett) és azt is kaptam

(#3114) gretzky77:
Nekem is tetszik az OP3...szerintem sem rossz, sőt ha teheted, akkor szerintem nyugodtan használd mindkettőt egészséggel!

-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Lehet meg fogtok kövezni! Előre leszögezem semmi,de semmi bajom a V10-el! Egyszerűen hajt a vérem igy egyelőre kíváncsiságból vettem egy OnePlus 3-at,most párhuzamosan nyomkodom viszont valamelyiknek előbb utóbb mennie kell majd! Egy napja van még csak meg az OP de nagyon pöpec kis teló ez is! Nagyon szeretem a V10-et a kamera és audió páros bitang meg maga a rendszer is nagyon jóra sikerült! Az OP-nek sincs szégyenkezni valója nem tudom még hogy fogok dönteni! Nem vitaindítónak szánom csak gondoltam megosztom veletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi