-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stemplar07 #4184 üzenetére
Jahm
Főleg, ha meglátja LG azt a dokut amit és ahogy küldtem....
(mint egy komoly ügyvédi behajtó, vagy szolgáltatás követelő...na azért ennyire nem! Én leírtam mindent, nem követeltem semmit, max.csak kértem...és leírtam mindent. Elküldött eszközről is, ez bűn? )/RMA területen dolgoztam (mind1 hol és milyen termék) és emlékszem rá mikor a beküldött termékben (csomagolásban) dokumentum(ok) voltak....azt kicsomagolás közben úgy dobtuk ki a kukába... (bármi is volt az, nem volt jelentősége, mert javítást nem befolyásolta....mivel volt teljes repair elötti diagnosztika./
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Robotporszívók
- Borderlands 4
- Bittorrent topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Kindle
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest