Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Hmmm
miután letöröltem az energia zabálókat, újabb problémás fogyasztóval találkoztam ,a Poweramp alpha 704-et rátettem a 703-ra , próba , és lezabálta az aksit szinte teljesen, Alapvetően a 128+64 gb tele van rakva DSD/FLAC-al és az újrakeresési folyamat kicsit lassúnak tűnik, de ez a 703-asnál is előfordul . Valakinek a V10-nél ? hasonló problémája volt már ? lehet hogy a Nugat -ra nincs tesztelve ? Amúgy az a 703-as (v3) már elég régóta ,,béta,, nem is értem miért nem adnak ki rá véglegest... -
válasz
saddybaddy
üzenetére
hmmm, hivatalos Messenger Lite nem található a Play Store-ban, rákérdezhetnék hogy pontosan mit is használsz?
Köszi!
-
Kisbea
csendes tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
akkor ok, mivel nálam is tiltva van az automata frissítés, és igazából, mivel minden jól fut, nem élek vele.
Az Xperia Z-m közel 2,5 évig volt nálam, és appokat nem igen frissítgettem, és semmit sem lassult.
Csak gondoltam, esetleg valamiért ez nem jó ötlet, nem haladni a folyamatos fejlődéssel
-
Aryon87
félisten
válasz
Kavinton75
üzenetére
Qrva anyjukat

Bar ma kevesebb kijelzoidot produkalt a telom, annyira nem veszes. Igaz tegnap huztam ujra.. -
+1 (én is)
Régebbi messengerre tértem vissza még korábban (.apk -s) és azért tettem mindezt, mert 1x csak fele nagy hangulatjelem nem volt látható kirakás után (csak nálam - másik fél látta) és a korábbi verzióval ez a probléma megoldva. Ezzel semmi gond nincs, update letiltva! (van még más program is aminek a frissítését letiltottan)
Ha egyszer jó egy program verzió és jelenik meg újabb verzió vagy frissítés, akkor miért rontsam el egy felesleges frissítéssel?
L
-
aTe014
aktív tag
Szerencsére nem te vagy az egyetlen, Kisbea.

Én sem vettem észre semmilyen drasztikust merülést (kop-kop), pedig "nem kímélem" a telefont, és a normál fb+messenger appokat használom. Talán még javult is a helyzet most így télen azzal, hogy max. 50%-os fényerőn használom a telót, nincs szükség 70, vagy akár 90%-os fényerőre, így az eddigi 3 óra körüli kijelzőidőmből majdnem 4 lett (ahogy a képen is látszik: 3 és félnél vagyok 20%-nál).

Egyébként, ami a legmeglepőbb, hogy a facebook app december 13-a, a messenger app pedig december 12-e nem is frissült, pedig én imádok frissíteni!
(Azelőtt kb. minden héten legalább egyszer.) -
Kisbea
csendes tag
Érdekes ez a face és messenger gond, én vagyok itt az egyetlen, akinek gondjai szoktak lenni a V10-zel, ,
erre most én vagyok egyedül, akit ez nem érint.
Aktívan használom a messengert, tegnap reggel 6ra mentem dolgozni, ma is, egy csomót telefonáltam, WI-FI mindig bekapcsolva, kocsiban BT a spotifyhoz, és erre csak ma délután 6-kor 25 %-on tettem töltőre.
Tény nálam a mobilnet alig megy, szinte sosem használom.Az is igaz, nálam valami sosem frissített változat fut.
Tényleg, az gáz, hogy én nem igen engedem frissíteni a dolgokat? -
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07
üzenetére
Passz. Olvastam, hogy csak a droidot erinti, az ios eseten nincs ilyen gond. De hogy miert.. Passz
-
stemplar07
őstag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Szerintem mind1 , hogy lite,, a faxbook szerverekkel van megint gond , töröld le , mielőtt újra húznád . Megint az összes fórum tele van vele .. -
Kavinton75
senior tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Nekem már 2 hete nincs fent, helyette a Lite Facebook-ot használom.
De ma reggel megint valami lemerített/melegítette (android rendszer) 40 perc alatt 98%-ról 68%-ra.
Úgy, hogy a kocsiban volt a tartóban.
Értem én, de mégsem.
Lehet újrarakom a fenébe
-
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07
üzenetére
Nalam is van merules, nem orvosoltak a problemat ezek szerint..
Tegnapelott a G5 rendesen forrt... -
stemplar07
őstag
Hát Mark Zuckerberg én a helyedben leváltanám a programozóimat ... bakker megint melegszik zabál, le kellett törölni ,xar az egész ...faxbook/messenger -
darthsmoke
Korrektor
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Én a "Swipe" nevű alternatív kliensről hallottam, azon gondolkodom, hogy meg kéne venni (1000 Ft kb.).
Valaki használta azt esetleg? -
válasz
saddybaddy
üzenetére
Melyiket használod? Ez hivatalos Facebook app, mint a Facebook Lite, vagy third party?
Köszi!
-
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Facebook appon belül használod vagy hogyan?
-
saddybaddy
tag
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Ajánlom a Messenger Lite-ot.(ebben semmi extra nincs, csak Chat és képküldés)
-
zozzzzzzzzzz
tag
Hát a messenger valami brutált fogyaszt

Reggel nyolc óta 47%-ot merült a teló, ebből 28% a kijelző, 22% a messenger ...... a többi az max 4%
(három üzenetet kaptam, négyet küldtem)Pedig már újra is telepítettem ......

-
hcs57
addikt
válasz
saddybaddy
üzenetére
Kaptam egyet abból, amit kérdeztem, feltettem, jónnak tűnik.
A G2-re anno Nillkint tettem, most megnéztem azt is, felrakva nem tudnék különbséget tenni a két márka között. Ugyanaz a 2,5D, a zsírtaszító felület.. -
E2E4
aktív tag
(#4568) Kisbea
Igen, van OTG a telefonon, és megfelelő OTG kábellel tökéletesen működik USB-s eszközzel.
A kérdésedre kipróbáltam egy USB-s egérrel is, azt a V10 azonnal felismerte, ("Egér csatlakoztatva") s az eszköz hibátlanul működött is.(#4572) hcs57
A konkrét modellt nem ismerem, de eddigi edzett üveglapos "fólia" próbám alatt kijelenthetem, hogy - nézőpontom szerint - teljesen felesleges ilyet tenni a V10-re. Több, mint fél éve használom a telefont, fólia nélkül, és még egy hajszál karc sincs a kijelzőn (illetve más helyen sem.)
(Természetesen az ilyen védelem használata erősen felhasználó függő.) -
hcs57
addikt
Ezt a fóliát használja valaki? Érdemes ilyet rendelni?
-
ricsmond
csendes tag
De, de elvileg hálózat független. Ahogy nézem menne az LTE T-s kártyával a töltőhöz meg adnak EU plugot.
Van itt valakinek esetleg ilyen modellje, vagy tudtok róla valamit. Amitől kicsit tartok, az a bloatware.. -
-
ricsmond
csendes tag
Sziasztok,
G3 3/32GB-ről váltanék esetleg a V10-re, szeretem az LG UI-ét

Kérdésem az lenne, hogy a fastcardtech-en elérhető 64gb H900-ról 235 dolcsiért mi a véleményetek?Köszi, Rics
-
Kisbea
csendes tag
Kérdésem a következő;
Kérlek segítsetek3 hétig nem leszek PC közelben-
Dolgoznom viszont kell.
Laptopot nem akarom cipelni.
Rendeltem egy Logitech 480-as külső billentyűzetet.
Ám az egér is kéne.
Van OTG a telefonon?
Vagy BT-n keresztül tud egy időben 2 külső eszközt kezelni?
Előre is köszönöm -
E2E4
aktív tag
Akik az utóbbi napokban tapasztaltak extrém akkumulátor merülést, (jómagam is tapasztaltam ezt) azoknak hasznos információ lehet az, hogy - ahogyan arra stemplar07 kolléga az angol nyelvű cikket linkelte - a problémát a Facebook és a Facebook Messenger hibás működései okozták. A hibát a fejlesztők már javították.
Mint írják: "Aki még mindig azt tapasztalja, hogy gyorsan merül a mobilja, az frissítse az alkalmazásokat, illetve ha folyamatosan futnak, indítsa újra azokat."Természetesen a probléma nem csak a V10, hanem az összes Androidos készüléket érintette.
-
válasz
Kavinton75
üzenetére
Ja, értem.
Hát ennyire van szükségem, ha nagyritkán kell valami más, akkor letöltöm, majd törlöm is.
Ez valami elb@szott hajlam lehet nálam, a pc-m is teljesen kopasz, csak a legszükségesebbek vannak rajt.
-
válasz
Kavinton75
üzenetére
Nem értem a kérdést....fészbuk nélkül is tudom használni a telefont.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Én is leszedtem mind a kettot és most a film alatt 40%-ról 8%-ra esett és meleg volt a telo.
A Facebook like-ot raktam fel helyette.Ami miatt merül az az Android rendszer

Valami nagyon el van cseszve Google-éknál
-
válasz
Kavinton75
üzenetére
Úgy - Úgy ! (mondasz valamit)

L
-
válasz
stemplar07
üzenetére
Tegnap este letöröltem őket. Láss csodát, 50%-on áll az akksi ma este. Nem. Hiszem, hogy visszarakom egyiket is.

-
válasz
stemplar07
üzenetére
vazze

-
stemplar07
őstag
Restart your Facebook and Messenger apps if they’re currently killing your battery ( Android Authory )
Faxbookék bevallották hogy rossz ,,kicsit,,
-
-
Kavinton75
senior tag
A zsebmelegítés és indokolatlan merülés nekem sajna, már majdnem napi dolog.
Tegnap dél körül már töltőre kellett rakni, de így is lemerült este 8-ra.
De ez főleg csak az utóbbi 1 hónapban van így.
Van, hogy minden jó.
GPS-es kívül minden megy, volt hogy a messenger volt a legnagyobb fogyasztó, volt, hogy az Android.
Ilyenkor folyamatos ébren több, mint két óra volt, de a képernyő csak pl. 41 perc
-
Arween
senior tag
Én használok facebokot,whatsapp-on beszélek szinte egész nap, megy a mobil net folyamatosan, nálam semmi nyoma a merülésnek. kopkopkop

-
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07
üzenetére
Jaja. Amiben en vagyok, 3 topik mai temaja volt: G4, G5 es Redmi Pro.. akkor ez mindenhol jelen van

Ezek szerint nalatok is.. -
stemplar07
őstag
Harsognak a fórumok ma a Faxbook/Messenger páros energia nyeléséről !!! ( melegedés indokolatlan aksi idő stb ) marad a lite verzió , vagy megleszek nélküle ... -
stemplar07
őstag
Valami google szarság van, ..mert a V20 is úgy debütált , hogy pénteken megvettem, szombaton feltöltöttem, szombatról éjszaka 80%-ról csak úgy magában éjjel 0-ra merült
na mondom vágom ki az ablakon .. azóta éjjel feltölt és pl. ma reggel 6.30 óta megy , mailok 4g , zene hallgatás stb , 40%-on van ..
Az s7 fórumon is írtak a napokban indokolatlan merülésekről , a google app állandóan pörög, és gps-t is használ .. a faxbook nagy zabáló még , katasztrófa ..Állítólag a LG V34 (Isai Beat) lesz az EU-ban 5,2" ugyanezzel a hardverrel , de IP 67 vagy magasabb vízálló kivitellel , másodlagos kijelzővel , vélhetően unibody házban ..
-
-
Kisbea
csendes tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Na ez fura, én pont ma szaladtam a napnak neki 50 %-on, és simán elvoltam délutánig, akkor az autóban toltam rá 15 percig, és mikor a hidegben a partot fotózgattam, akkor jelezte, hogy 15%.
-
Kisbea
csendes tag
3 fura dolog lépett fel nálam
(kezdem azt hinni, hogy én egy kis ördöggel telepített V10-et kaptam, vagy legalábbis szeptemberben beleköltözött, mert addig semmi gondom nem volt
1, Néha melegszik, mint az állat, ami így -14 fokban kellemes, de semmiképpen sem normális.
Ja és úgy, hogy hever mellettem.Újraindítom, elmúlik.
2,Másik az indokolatlan lemerülés, már 2 x is volt és nem a kinti hidegben.
Pl. Este olvasgatok (nem a telefonon) rápislantok, 60 %-on van, ok nem kell töltőre tenni.
Eltelik kb egy óra, csippant, hogy 15 %-on van. Hm hát a háttérben semmi sem fut, ok, felteszem töltőre, utána jó.
Pár nap múlva este látom, 30 %, rátöltök, 95%-on leveszem, alvás (otthon BT kikapcsol, wifi alvó módban)
Hajnalban csipog, 15 %-on van. Felteszem megint, utána ok.3. ugye párszor ősz óta kikapcsolt, kb havonta 1x, most meg nem tudtam feloldani a képernyőzárat (én a 2 koppintást használom, az ujjlenyomatot nem), aksi le vissza, ok.
Ezek ilyen bosszantó kis c...k, összességében tényleg jó telefon.
Fél év alatt nem lassult semmit, sőt, mióta az itt ajánlott böngészőt használom, gyors mint a veszedelem.
Strapabíró:
Tegnap éppen fejmagasságból ejtettem márványkőre, pofával, semmi baja.
Valamelyikőtök hüledezett az üvegfóliámon, tényleg július óta van fent, nem mondom, fényben látszanak a sérülések, karcok, de bírja.
Én telefont csak akkor szoktam cseréni, ha behalt,most lehet, kivárom, míg lesz magyar nyelvű V20-as, elfogadható áron, és ezt még garisan elpasszolom-mert tényleg (leszámítva a bonusz kisördögöt) szeretem.
A V20 vízálló amúgy?
-
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Uh, de szép

-
válasz
darthsmoke
üzenetére
én megpróbálnám a gyári akksival esetleg
-
tothak
tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Ez sem kizárt, de ma nálam is merül, mint a veszedelem a telefon, illetve feleségem S6 edge telefonja is...
Szóval gyanítom, hogy itt inkább valami Android server oldali probléma van a dologban... -
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke
üzenetére
Az a helyzet, hogy nem a gyári aksi van benne, hanem az itt is ajánlott 3500 mAh-s.
Most kikapcsolva töltöm egy elég erős (2A) töltővel, és fél óra alatt kb. 8%-ot töltődött, ami szerintem nagyon kevés.
Ez azt jelenti, hogy az aksi feladta? -
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Van egy kis gondom... Vettem egy Amazfit Pace okosórát.
Mióta ma reggel felraktam az appot hozzá, azóta úgy merül a telóm, hogy tölteni alig tudom (két óra alatt 50%-ot merült). A hivatalos aksistatisztika szerint nem az új app meríti...
Lehet, hogy független a kettő, mert az app törlése után is folytatódott a merülés.Van ötlet, mit tudok tenni? Van olyan app, ami normálisabb aksi statisztikát készít?
Köszi előre is,
Gábor -
Arween
senior tag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Ha 50Ohm-alatti a fülesed akkor csak az alábbi trükkel lehet "átverni", a Téma összefoglalóban le van írva

A high gain trükk a következő:
Vásároljunk egy extendert (például ezt vagy ha headset funkciós fül/fejhallgatónk van, akkor például ezt); valamint egy 75 Ohmos impedancia illesztőt. (Például itt ezt.)
Csatlakoztassunk az extenderbe az impedancia illesztőt, majd ezt az "együttest" dogjuk be a telefon 3,5 mm-es jack aljzatába. Ekkor a V10 high gain módba kapcsol. Ha kihúzzuk az impedancia illesztőt, (és csak az extender marad bedugva) a V10 akkor is high gain módban marad. (Apró esztétikai probléma az, hogy zenehallgatás közben az extendernek is csatlakoztatva kell lennie.) -
Kavinton75
senior tag
Félre értettetek lehet.
Nekem van Rock Zircon és hibátlanul szól, keressetek rá tényleg jó.
Az érdekelt volna, hogy miért nem lehet hallani különbséget?
Esetleg valamilyen kábel kellene hozzá?A kollégám Sennheiser HD25-el van különbség, monjuk annak magasabb az ohm-ja is.
-
válasz
Kavinton75
üzenetére
Én bátran tuom ajánlani az RHA 750-es fülesét, erre váltottam nemrégiben, és kifejezetten pozitív tapasztalataim vannak, rendkívül szépen, kiegyenlítetten szól, részletgazdag, pont ami a V10-hez kell.

-
hcs57
addikt
válasz
Kavinton75
üzenetére
Azt a fülest nem ismerem, de nekem a Koss Porta Pro esetében nagyon jól kivehető a különbség. kikapcsolva a G2 hangminőségéhez hasonló, de bekapcsolva... na az egészen más. Milyen lehet egy jobb fülessel?
-
válasz
Kavinton75
üzenetére
esetleg meg lehetne próbálni egy picivel jobb minőségű fülessel
-
.:Ádám:.
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Add kölcsön az Arénának tesztre.
Csak vicceltem! -
Kavinton75
senior tag
Használ valaki Rock Zircon fülest a V10-el?
Nem veszek észre nagy különbséget, ha ki vagy be van kapcsolva a HiFi.
Amúgy a füles szerintem jól szól, lehet nem vagyok egy szakértő, de gyárinál sokkal jobb
-
stemplar07
őstag
Ok , ha a többség úgy kívánja szívesen írok róla :
Egyenlőre az aksiidő jobbnak tűnik , de az majd elválik , a saját gyorstöltőjét Q3 nem tudtam még kipróbálni, mert Taiwani három lábú csatlakozós, és pénteken már nem volt kedvem vásárolni adaptert (ua. mint a H961N volt) A sima Qualcom 2.0 gyorstöltővel is nagyon gyorsan tölt kb mint a V10 . Az A7.0 érdekes egy állat ...gyakorlatilag nincs háttérben semmi (alkalmazás) , kb IOS 10 , ami települ, az ott van , és ha a kukára húzod akkor uninstal.. furcsa . Kijelző egy kicsit nagyobb fényerejű cca 15-20%-al (V10-hez) Magyar nyelv nuku: Német ,Angol ,Spanyol ,Francia ,Török, Orosz, és vagy 15 féle
ékírás . Az UI dettó mint a V10 , nekem az is tetszett . A rendszer gyorsaság :-) haladós de ezért nem cserélném le a V10-et... . Anyag minőség .. fura kettősség , vékonyabb , könnyebb , de a V10 masszívabbnak hat .
Hang :-)
Hát igen na ez az ,,whitefülüek,, mint én ami miatt megvettem, igaz előtte kicsit kérdezősködtem a HeadFin , igazuk volt , elfogult voltam a V10-el hangminőségével , nehezen hittem , hogy telefonban túl lehet tenni rajta .. jelentem igen !
Az extenderes/impedancia növelős HighGain trükk működik . Nem tudom , hogy a Sabre QuadDac , vagy Bang&Olufsen mit csinált ? de hallható érezhető ugyanazzal a Poweramppal ,Fülesekkel , zenékkel .. több minden szólal meg , még teltebb , tisztább , a mély lejjebb ,a magasak tisztábbak , egy évig hallgattam a V10-et tehát nem placebó .. Sokan írták a headfin-n , hogy a V10 AK120(vagy FiioX7) szintű dap , akkor a V20 majd Astell&Kern AK 240 ? .. nem tudom, mivel nem volta alkalmam meghallgatni egy 2,499.00 $ -s cuccot .
A hozzáadott B&O füles is sokkal jobb mint az előd , sokkal ergonómikusabb , szépen szól , bár maradok a két Audiotechnika fülesemnél .. (ATH AD300x air , MSR7 ) Kérdezzen akit érdekel

-
aTe014
aktív tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
A single SIM-es, európai, H960A modellhez a 20c, igen.

-
-Mosquito-
őstag
Sziasztok pajtikák!

Csatlakoznék hozzátok. G4-ről váltottam,még ismerkedés fázisban vagyok de eddig nem bántam meg. V20C-EUR-XX van fent, ez a legfrissebb szoft? -
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
De jó, nagy kő esett le a szívemről mert csak ez az egy dolog zavart a V10 esetében, főleg este ☺️
-
válasz
stemplar07
üzenetére
luimapeiz-el ellentétben szerintem van itt helye a V20-ről való információknak, szeretném ha tapasztalataid továbbra is megosztanád velünk!
köszi előre is,
OPi,
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy
üzenetére
-
lako05
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Gratula!
Egy összehasonlító teszt jöhetne a v10-ről és a v20!
-
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07
üzenetére
Maradj csak itt nyugisan, meg sztem mindenki üljön meg a fenekén. V20 topik is ami van, az is féltopik. Majd ha lesz teszt róla, az lesz a végleges, addig itt bőségesen elfér, meg legalább jobban nyomon tudom követni, mert ez a topik kedvencként van mentve

Minden morzsainfó sztem jöhet ide, van néhány érdeklődő olvasó. -
Lite
őstag
És vannak a félig passzív / kezdő V10 tulajok, akik még csak olvassák a fórumot, tanulás és információszerzés céljából, csak néha kérdeznek, de mégis érdekli őket a fejlődés iránya, pláne, ha egy tényleg jól eltalált telefon jövőéről is szó esik...
Bocs, hogy belevauztam!
-
stemplar07
őstag
válasz
saddybaddy
üzenetére
:-) a másodlagost megoldották most szépen , nincs beszűrődés , és ha kijelző off akkor nagyobb az óra mérete is .-)
A fő kijelző kontraszt is sokkal nagyobb lett ( nem mintha a V10 kevés lett volna, de emeltek ezen is ) -
saddybaddy
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Szia. Másodlagos kijelző bevilágítás probléma a V20-nál is jelen van mint az elődnél?
-
Arween
senior tag
Most komolyan járunk erre a fórumra max 15-en,de lehet így is sokat mondok,és nem megy a társalgás vita nélkül? Volt már itt bőven szó a V20-ról, szerintem pont elfér itt végre egy valós vélemény, tapasztalat.Nyilván nem ez a V20 fórum ,de gondolom ott is "beindul" majd a társalgás,bár én nem tervezem a V10 cseréjét,az én szemem nem sérti itt egy két komment az utóddal kapcsolatban

-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07
üzenetére
Részemről is +1,sztem is bőven elfér itt!
-
Nem veszem át senki szerepét és nem is szándékozom, véleményem lehet és van is ! Mindenki azt csinál amit akar, emberek vagyunk, vagytok.(majd viseled a következményeit, ha... nem folytatom.. OFF!)
Nem hiába van az, hogy a "topikgazda" sem igen látogat ide és korábban kifejtette a nézeteit..sok dologgal kapcsolatban és meg is értem ! Továbbá no comment! (szabályzatot biztos ismered, ha nem, kérlek tekintsd át!)(#4509) stemplar07: Reméljük minden előnyét és hasznos tulajdonságait ki tudod használni és kellemes használatot hozzá
! (tesztet nem csinálsz róla?) Akár Privátba is jöhet. 
L
-
törölt tag
válasz
stemplar07
üzenetére
+1
-
stemplar07
őstag
Uraim ..egy szavatokba kerül s nem írok többet itt a V20-ról (ps. bár nem értem miért is ? ez nem az utód ?és sokan gondolkodnak a váltáson, miért ne kapjanak tanácsokat ? ez olyan mintha az Iphone 7-ről amikor megjelent nem írhatnának a 6-os rovatba ...)
és valljuk be 2015 novembere óta van/volt V10-em, s néhány okosságra , mint a HiFi extender+impedancia trükköt , még a topic gazdinak én írtam le , de ezt nem váll veregetésképpen írnám ..
Nos a többség dönt
De annyit azért mondanék, hogy hál istennek nem adtam el az extendereimet és az impedancia növelőt, mert a quad DAC esetén is működik
(aux/HighGain/poweramp v3.. FLAC/DSD.. stb.) és ha a V10 tisztán és szépen szólt, na ez pedig kristály tisztán :-)Na ezek után ha akarjátok töröljétek ..
privátban szívesen válaszok, akit érdekel .. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
azt fogod elérni, hogy lassan elgondolkozom a topic elhagyásán, ezen az elmúlt percekben egészen erősen kezdtél el dolgozni . . . egyenlőre még tudomásom szerint NEM te vagy a topikgazda, talán az ő szerepkörét nem kellene kéretlenül átvenned, nem gondolod?

-
törölt tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Én is nagyon gondolkodtam a V20-on.....
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
ezt miért kellett így üvöltve beírni? eddig nem voltál ennyire moderátor fan

-
Megkérlek benneteket, hogy a V20 topikban folytassátok az eszmecserét, mert ez a V10 topik, köszi mindenki nevében!

L
-
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07
üzenetére
Izgatott lettem
nem, nem úgy 
Nem mintha most tudnék azonnal venni egy ilyen "szörnyet", de mondhatom, epekedés van iránta. G5 mellett jól mutatna

Engem a kamera része érdekelne leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

miután letöröltem az energia zabálókat, újabb problémás fogyasztóval találkoztam ,a Poweramp alpha 704-et rátettem a 703-ra , próba , és lezabálta az aksit szinte teljesen, Alapvetően a 128+64 gb tele van rakva DSD/FLAC-al és az újrakeresési folyamat kicsit lassúnak tűnik, de ez a 703-asnál is előfordul . Valakinek a V10-nél ? hasonló problémája volt már ? lehet hogy a Nugat -ra nincs tesztelve ? Amúgy az a 703-as (v3) már elég régóta ,,béta,, nem is értem miért nem adnak ki rá véglegest...

Szerintem mind1 , hogy lite,, a faxbook szerverekkel van megint gond , töröld le , mielőtt újra húznád . Megint az összes fórum tele van vele ..

Na ez 10 pontos volt ,tetszett .. azok után , ahogy a V10-et tesztelték.. főleg a hangját .. észre sem vették a HiFi kapcsolót, letesztelték a Qualcomm DAC-al

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)