Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rejtettlampa
üzenetére
Grats!
-
rejtettlampa
tag
Sziasztok!
Csatlakozom a csapathoz! Sikerült szert tennem egy ilyen csodára! H960a tipus, 6-os droiddal!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
rejtettlampa
üzenetére
Pontosan. Még addig nem rendelem még a g4-em el nem megy, jelenleg 2db telefonom van és az a cél, hogy 1db legyen összesen meg egy tartalék (ez lesz a mi 4c)
(#5494) dlaj: Amazon-ról.
-
.:Ádám:.
tag
Sziasztok!
Pont most vettem észre ebben pillanatban, hogy beégés jelei kezdtek jelentkezni a kijelző két szélén. Az acél keretektől a középre tartó 5mm es sávban egy halvány sárgás gradiens jelenik meg. A kijelző közepe fele halványodik. Szürke felületen látszik a legjobban. Megpróbálok lőni róla képet. Egyébkent még az értesítési sáv lehúzásánál is látszik a szürke sávban halványan az óra.
-
válasz
rejtettlampa
üzenetére
B20 hiánya eddig nekem nem okozott problémát, soha se nem - mondjuk én csak megyeszékhelyen és Bp-n mobilnetezek, nem tudom mi a helyzet kisebb településeken. Mondjuk ma a Velencei tó északi partján 8 órát toltam mobilnetről és hasított (2 mail kliens és egy chat program folyamatosan, cca 30perc böngésző, 3-4 youtube filmbemutató)
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa
üzenetére
Szerintem ki leszünk rúgva a Topikból,de még ezt csak elmondom.
Jelenleg 2 db G3-at nyúzok már több,mint 3 éve és nagyon szuper mind kettő,(csak totál beleszerelmesedtem a V10-be.)Soha nem volt egyik G3-as telcsimnek szüksége garis-nem garis javításra(teljesen "gyári állapotban vannak a szokásos apró kis hajszál repedéseket leszámítva), igaz a V10 sem mai gyerek már,de nagyon tetszik és jók a paraméterei,amire Nekem kell(lene).El se adom Őket.....Egyenlőre marad a használt piaci vadászgatás.....,de sajna nem nagyon akar még senki megválni a V10-től. 
-
rejtettlampa
tag
Igen, eleve én is kisvárosban lakom és emellett sokat vagyok falun is, ahol ugye nincs jelen mindenféle lte frekvencia. Viszont én, ha már telenoros leszek és korlátlan hipernetes, akkor csak szeretném kihasználni a gyors korlátlan net előnyeit! Most egy Huawei P8-am van, ezt váltaná a V10 és nem szeretnék kompromisszumot kötni! Ha már cserélek, akkor tudja is azt a kiszemelt készülék, amire nekem szükségem van!
A H900 valóban nem tudja a B20-as hálózatot, ahogy nézem. Pedig itthon, kisebb, ritkábban lakott helyeken előfordul, hogy csak azon keresztül jön a 4g, ráadásul sok ilyen helyen a 3g sem lett rendesen kiépítve, így előfordulhat, hogy ott csak edge hálózat lesz. (Ezt olvastam neten). Na én ezt akarom elkerülni! -
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa
üzenetére
No ezért vagyok Én is meglőve,mert néztem a H900-at az E-bay-on egész baráti áron,de nem merem megrendelni.Szintén láma vagyok ezekben a kérdésekben.Viszont,ha egy tuti "VEDD MEG VAZE" lendítést kapnék,már lehet úton volna a vas.
Viszont azt hámozom ki,hogy a 960A a tuti. Az a hezitáció,hogy Én ugyan kisebb csomagot használok,de sokszor Piripócsfalván is szeretném használni. -
rejtettlampa
tag
Most 1 gigás csomagom van, viszont augusztusban váltok a telenorhoz az új díjcsomagjukra, ahol korlátlan a net! Nem tudom igazából, hogy a B20 miért fontos és mit jelent pontosan, csak sok helyen azt olvastam, hogy ha nincs B20 támogatása a telefonnak, akkor sok helyen nem lesz elérhető a 4g hálózat! Mondom, én nagyon laikus vagyok ebből a szempontból és egyáltalán nem értek ezekhez a hálózati dolgokhoz!
-
hcs57
addikt
válasz
rejtettlampa
üzenetére
Mekkora net csomagod van, hogy annyira fontos a B20?
Mennyit érdemes érte adni? amennyit neked megér. A EBAY-nak van külön fóruma, de a Paypal - ha azza fizetsz - ad támgatást. Olvass utána, az mindig hasznos...
-
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105
üzenetére
Köszönöm, akkor majd ilyenek között keresgélek. E-bay-es vásárlásról tudtok valamit egyébként? Mennyire megbízható, érdemes-e onnan vásárolni, vagy inkább hazai használt piacon érdemesebb nézelődni? Valamint, tudtok mondani egy reális használt árat, amit érdemes kiadni egy ilyen telóért?
-
rejtettlampa
tag
Igen, olvasgattam vissza. Viszont annyira amatőr vagyok ebben a hálózati témában, hogy nekem még így is ködös maradt kissé, hogy pontosan mely hálózatokat kell támogatnia az általam választott telefonnak, ha jól és stabilan működő LTE hálózatot szeretnék! Annyit kisakkoztam már, hogy talán a B20-as sáv, ami szükséges, viszont sok helyen nem így tüntetik fel, hanem valamiféle frekvenciákat adnak meg. Így nekem, mint abszolút laikusnak ezen a téren, nem tisztult le teljesen a dolog! Bocsánat, ha túl értetlen vagyok!

-
válasz
rejtettlampa
üzenetére
egy nagyon picit kellene csak visszaolvasnod, hidd el képes vagy rá - van témaösszefoglaló is, lehetőségeid korlátlanok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa
üzenetére
Üdv!
Akkor Neked a H960A verzió kell.
Jófogáson, ill. a hardveraprón is találsz szerintem.. 😀 -
rejtettlampa
tag
Üdv!
Szeretnék egy ilyen telefont venni. Nézegettem már a kínálatot minden felé, de úgy láttam, hogy többféle verziószámmal léteznek, apróbb eltérésekkel. Tudnátok tanácsot adni, hogy melyiket érdemes és melyiket nem érdemes megvenni? Jó lenne, ha tudná a hazai LTE hálózatokat kezelni! Köszi a segítséget előre is! -
gjoco1
addikt
Igen,nagyon szeretnék egy V10-et,viszont amit kinéztem(ha esetleg Valaki esetleg ért hozzá és megtenné,hogy végig nézi a paramétereket,azt nagyon meg köszönném.Ugyanis amit a guglival lefodítottam ott egy kissé elbizonytalanodtam a Magyar nyelv és a SIM(Telekom) támogatottságáról./OFF]

(OFF)Lefelé lapozva Angolul írja ezeket a úgymond számomra kétes kérdéseket,hogy tud-e Magyarul és tudom-e az itthoni meglévő kártyám használni vele.(/OFF)
[link] -
-
gjoco1
addikt
Találtam egy ilyen összehasonlítást,amit nem vágok,hogy a gyakorlatban mit jelent a két tipus között.:
[link]
Jaj,látom közben jött a válasz.
(OFF)Akkor a 900-as típus felejtős?(/OFF)
-
gjoco1
addikt
Köszönöm srácok,de sajna még nincs meg az áhított vas,de már napi szinten figyelem,hogy honnan kellene beszereznem.És természetesen figyelemmel kísérem a HSZ-eket.

Esetleg,ha elbírja az oldal szívesen fogadok ötleteket,hogy honnan tudnék megbízható beszerzési forrást találni. -
E2E4
aktív tag
válasz
Csillag01
üzenetére
Nem egészen a telefon hibája, de ez már korábban meg lett tárgyalva.
Pl. Kisbea egészen Sri Lankáig utazott, hogy ezt tesztelje...
Emellett az is köztudott, hogy a Telekom és a Telenor az LTE800-as blokkokat megosztja egymás között.
Végül, de nem utolsó sorban: nem is jött elő mindenkinek ez az LTE eldobós jelenség.
(#5451) gjoco1 Légy üdvözölve!
-
gjoco1
addikt
Üdvözlet minden kedves tagnak.Elnézést,hogy bele írok a Topikba,de egy ilyen telefon vásárláson gondolkodom és elkezdek tájékozódni-olvasgatni.2 db G3-at nyúzok már lassan 4 éve és időszerű lesz már a csere.Bocsi a semmit mondó beszólásom,csak üdvözölni szerettem volna a tagságot.

-
Csillag01
aktív tag
Igen streameltem de ha a wifit kikapcsolom akkor is megy tovabb, mivel csak tartalmat inditok, es akkor is gyatra az uzemidom. Lehet kinyult mar az aksim. Mondjuk ujkoraban se volt sokkal jobb. Az allandoan eldobalo 4g-rol mar nemis beszelek. Az also kategorias samsung, mizu telokkal vidaman mobilneteznek melihelyen, nekem meg meg semmi mobilnet. Folyamatosan halozatot kerestetek vele. Akkor talan visszajon a 4g ha jo kedve van.
-
tothak
tag
Állapotsáv első ikon azt jelzi, hogy éppen stream van valamilyen eszközre (ez lehet Chromecast, de lehet egy akármilyen Miracast képes eszköz) a harmadik pedig a YouTube alkalmazás ikonja, ami azt engedi feltételezni, hogy az is fut a háttérben (ha YouTube stream van folyamatban, akkor tud ilyet csinálni).
-
tothak
tag
válasz
Csillag01
üzenetére
Nekem is gyatra az akku időm, úgyhogy no offense...
De nálad azért az sem segít, ha YouTube videót stream-elsz (ha jól látom) Chromecast-ra. Úgy azért tud merülni erősen.Nekem speciel a sok játék miatt dől ki legkésőbb délre, de tisztában vagyok ezzel.
De tényleg no offense, ez inkább csak csendes megjegyzés.
-
Aryon87
félisten
Na meg ilyet se lattam, metron egy kis tiptop csajszinal egy feher V10 befigyel

Gyonyoru a telefon, de a gazdaja is
-
-
-
válasz
Giorgio7105
üzenetére
Nem tudom, hogy használod a telód, de én reggel 6kor kapcsoltam be, 98%-on állt, azóta folyamatosan mobilneten van és most tartok 60%-on

-
E2E4
aktív tag
Jó esély van a Nougattal a relevánsan jobb akkuidőre, ha kalkuláljuk az LG legendásan jó optimalizációját is.
Azonban felmerül a kérdés, hogy esetleg a V10-ben lévő akkumulátor - használatból fakadó - kapacitás csökkenése okozhatja a problémádat. Főleg, ha újonnan még nem volt ilyen jellegű panaszod az üzemidővel kapcsolatban.
Egy új akkumulátor kipróbálásán nem gondolkoztál még?Abban teljes mértékben egyezik a nézőpontunk, hogy V10-ről nem nagyon van mire váltani. Bár én még azt is hozzáfűzném ehhez, hogy jelenleg nem is nagyon érdemes...
-
Giorgio7105
tag
Bár, nem ide tartozik, de érdekesség képpen leírom, hogy 2011- ben vettünk egy Samu Tv-t ( 82 cm). Sima LCD Tv volt, igaz fullHD.
3 évig tökéletesen működött, aztán a garancia lejárta után 1héttel!!! duplikálta a képet... a javítás 60E Ft. lett volna... Karácsony előtt...
Elöntött a méreg és Karácsonyra vettünk magunknak ( bolti ajánlásra!!! ) egy LG Smart Tv-t ( FullHD, LED, 3D, 104 cm.)
Mondanom sem kell, tökéletesen működik, imádjuk! Még annyit, hogy az S7 edge - t baromira nehézkesen tudtam párosítani vele WIFI-n keresztül, ami ha sikerült is, videót lehetetlen volt átjászani, mert 5 másodpercenként frissített és leállt....
A V10- el érdekes módon semmi gond, pillanatok alatt csatlakozik és gyönyörűen átvisz bármilyen tartalmat, képet,hangot, 4K videót!!!! Tehát nem az LG tévével van, volt a gond.... Ugye milyen érdekes?!!! 😀 -
Giorgio7105
tag
Nekem jó az akkuidőm... mint már leírtam, gyakorlatilag megegyezik az S7 edge - vel. Ugyanúgy laktam be,ugyanúgy használom ( telefonálás, folyamatos 4G, Facebook, Messenger, Viber, Mobil internet használat...) Ha azt veszem, hogy a Samunak 3600-as az akkuja + amoled kijelzős, ahhoz képest nem rosz ez az üzemidő!!! Reggel 6-kor vettem le a telóm a töltőröl, ebben a pillanatban 47%-on vagyok.... Oppá... 😀
-
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105
üzenetére
Tudom en azt nagyon jol

Akkora hype van korulotte hogy jaj. Csak azert vettem, hogy lassam mit is tud az istenitett telefon.. hat semmivel se tobbet mint barmi mas. A Honor 8 rohogve megfingatja.. Mate9 utan egybol feltunt, hogy a Samu lassabb joval.
G4, G5 is alazza sebessegben. Sot kameraban is van ami alazza..
S7e 1 honapja vettem MM-ben, 1 hete vittem szervizbe. Valoszinu refurbish-t kaptam.. elso es utolso Samu volt. -
En meg megvarom a nugatot meglatjuk javul-e az akkuido, de ha nem akkor... :/ csak nem nagyon van mire valtani. V30 sehol, G6-tal felemas erzeseim vannak es teszt alapjan nem tul acelos ennek se az akkuja.
-
-
válasz
Giorgio7105
üzenetére
"Nagyon odatették az optimalizációt!!!
"- ezzel az LG-nek soha nem volt baja. Ma sem érzem hogy bármiben is korlátozna a V10, maximálisan megfelel a mindennapokban
Kizárólag V20 vagy G6 (dual SIM és DAC változat) jöhet szóba utána. -
Aryon87
félisten
válasz
Giorgio7105
üzenetére
Samut lassan minden seggreveri.. plane szoftveresen

Mondom ezt perpillanat S7e tulajkent.. -
Giorgio7105
tag
Ehhez még annyit ( hogy ne csak a Samu - t " fikázzam " , hogy sok telefonom közül volt egy SONY Z2 -m, ami ugye ugyancsak Snapdragon procis volt. Na most. Egyszerűen nem tudtam vele 15 másodpercnél hosszabb 4K -s videófelvételt készíteni, mert egyből jelezte, hogy a processzor túlhevült, kikapcsolja a felvételt. Persze, meg is tette.... Ami érezhető is volt, hogy brutál módon felforrósodott.... ez a jelenség például észlelhető volt néha intenzív WIFI használat esetén is.....
No, ez az pl., amit még a V10 - el soha nem tapasztaltam!
Nagyon odatették az optimalizációt!!!
-
Giorgio7105
tag
https://www.youtube.com/watch?v=BUt53WC6-xs
Egy kis ízelítő , hogy mennyit is számít a tökéletes szoftveres optimalizáció ( LG V10 ), még egy fiatalabb és hardveresen erősebb készülékkel szemben is ( SAMSUNG S7 )!!!
És akkor a kamerás képességeket még nem is említem....

-
Giorgio7105
tag
Ez így igaz. Egyébként megítélésem és tapasztalatom szerint ebben a hónapban, de legkésőbb júliusban kijön az összes régióra a Nougat ( Legalábbis a gyári független verzióra)! Ez abban az esetben igaz, ha legalább olyan ütemben dolgozik az LG, mint a Samsung. Én maximálisan türelmes vagyok, lényeg, hogy tökéletesen legyen optimalizálva, hiszen ez nagyon is készülék specifikus!!! Na, ez az, amire pl. a Samsung nem képes ( S7 edge)!!!!
-
E2E4
aktív tag
válasz
Giorgio7105
üzenetére
Az lehet, hogy augusztusban már megjelenik az Android 8.0, de ez a tény önmagában nem sokat jelent, annak tudatában, hogy jelenleg (2017. június eleje!) az Androidos okostelefonok csupán 9,5%-a képes futtatni az Android 7.0 / 7.1-es operációs rendszert.
Véleményem szerint, - a V10 hardveres tulajdonságait nézve -, még ha meg is áll az Android főverzió frissítés a Nougat-nál, akkor is nagyjából még 3 évig tökéletesen helytállhat a készülék. Audiofil zenelejátszóként pedig még tovább is... (Ez utóbbi azért a legtöbb okostelefonra nem mondható el.)
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nos ma feladtam a telefont + hátlap + battery + adapter és kábel + számla és nyomtatvány (korábbi ügyfél szolgálatos beszélgetés és egyéb hiba leírást tartalmazza (2 lap) aláírással, dátummal ellátva. (felküldött termék(ek) megnevezéssel.)
Említve van a battery probléma (instant kikapcsolás 15% -nál és az akku használat ki/be kapcsolásnál)
továbbá a "az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző "beégés" jelensége " is meg van említve.A Telefont tavaly Június 20.-án vettem (számla szerint) így a garanciába még benne vagyok.
Remélem korrektül kivizsgálják és cserélik amit kell.
Telefonon lévő 9H üveg fólia nem baj, ha nem lesz rajt, mert van itthon 2 db tartalék
1 max 2 hét biztos lesz amit telefon nélkül fogok tölteni, de lehet beszerzek egy új telefont (ami ilyen esetekre tökéletes lenne)
MD
L -
Giorgio7105
tag
Éppen ezért nem értem, hogy mi a francért nem tudják már kilőni végre legalább a kártyafüggetlen V10-re a globális Nougát frissíttést
.... ( pedig azt lehet olvasni egy - két központi fórum oldalon, hogy nagyon jól sikerült optimalizálni!!! ) .... Holott, már igen csak tavalyi verzió... ( Augusztusban már kiadja a Google az Android 8.0 - át!!!
Nem baj, türelem, rózsát terem...!!! 😀 -
E2E4
aktív tag
OPiiPO szavaihoz csatlakoznék.
Jelenleg a V sorozat jelenti az LG-nél a csúcs szintet, a G széria az alá van pozicionálva, így elég nehezen lehetne a G6 a V20, vagy akár csak a V10-nek is az utódja, pláne úgy, hogy a G6 EU-ra szánt verziójából az infra porton kívül a dedikált DAC és a vezeték nélküli töltés is hiányzik - utóbbi azért még a G sorozatot nézve is eléggé felfoghatatlan.
-
V10 esti kikapcsolás előtt 2hr 40min display time amit mutat, majd reggel bekapcs után 21min -t ír (amit bekapcsolás óta volt használva)....ez normális!?

Én úgy emlékszem, hogy csak töltés után szokta előröl kezdeni a számlálást.. (mikor lehúzom az adaptert róla)MD
L -
aTe014
aktív tag
Én pénteken rendeltem meg a G6-ot (150 papírért), holnap hozza a futár. Biztos más érzés lesz az üvegház a V10-hez képest, de nekem sokat számít, hogy kisebb és könnyebb lesz hasonló képernyőmérettel.

u.i.: Úgyhogy nemsokára elköszönök innen, a V10 még azért családban marad, úgyhogy érkezhetne már a Nougat.

-
psg5
veterán
Most olvasom itt hogy a V20 utodjanak nevezik a G6 ot??
-
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Vki megkapta mar a v10-re a 7.0at? Mikorra varhato kb?
-
.:Ádám:.
tag
Hali!
A gyári töltő mellé kéne még 1, van valakinek tapasztalata ez ügyben? Egy Samsung Travel töltőt néztem ki ami tud 2A-t viszont nemtudom hogy a Quick Charge 2.0 támogatja-e. Nem bízok a noname márkákban mert nem szeretném tropára vágni az akksit, rosszabb esetben a telót is.
Köszi

-

Nálam 1.5GB (általába) SD kártya nélküli opció kihagyással)
Most jó is, elsőre, új kábellel.. tehát a BlitzWolf kuka (hát nem gondoltam volna)
Akkor lehet a töltés is nem megfelelően zajlott...na azt is tesztelem a gyári kábellel, BlitzWolf meg tényleg "kuka" lesz
(2016.08.-hó vásárlás)MD
L -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem nagyon kell érteni hozzá. Alap esetben ott van a kijelző háttéren, 4 vagy 6 lehetőség egy csoportban, olyanok mint "beállítások", "LG Backup", stb. (Nincs nálam a telefon, így nem tudok erről screen shotot csinálni.)
Egy kép és videó fájlokat nem tartalmazó, de az alkalmazásokat már magában foglaló teljes backup nálam kb. 2,1 GB méretű volt, - ez esetleg lehet egy tájékoztató adat számodra is. -
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Alternatíva: az LG Backup a telefonon is kezdeményezhető, a bele helyezett micro SD kártyára. (Sőt, ez esetben a backup még automatizálhatóvá is tehető.)
Ha mindenáron csak a V10-el akarsz/tudsz képet csinálni, akkor esetleg próbálkozz a tükör előtti előlapi kamerával történő, hangutasítással vezérelt fotókészítéssel. Majd utána kivágod a képből bármilyen egyszerű képszerkesztővel az érdemi részt. Nyilván nem lesz valami jó minőségű a fotó, de ha szerencséd van, látszani fog rajta a hiba.
Azonban mint írtam, a szervizben a tesztprogrammal megtudják nézni, hogy előjön -e neked az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző "beégés" jelensége. -
Sajnos nincs másik eszköz amivel le tudnám fényképezni (csak a V10 van mint fotós eszköz)
A Bridge program ismerős, már használtam korábban és igen hasznos. (nem sokat kell manuálisan állítgatni visszatöltés után) csak az a baj, hogy el sem jutok a teljes mentésig (most)
majd kép /lehet itt a kábellel lesz a gond! megnézem gyári kábellel is...hátha!/
MD
L -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szerintem könnyen tudsz csinálni a telefonról egy kompakt fényképezőgéppel pár fotót akkor, amikor előjön az átmetszi ideig tartó, fátyolos kijelző "beégés" hiba. Azokat akár te is el tudod küldeni az ügyfélszolgálatnak. Nyilván pár szóban meg is tudod fogalmazni a hibát. De mint említettem, ügyfélszolgálat <> szerviz!
A szervizben (mint itt említettem) a munkafelvevő a hiba leírását pár szóval letudta.
Amikor beakartam állítani azt a gyári háttérképet, amin a leginkább tapasztaltam a jelenséget, akkor az információt kaptam, hogy ne tegyem, mert van teszt programjuk, amivel megtudják nézni. Szóval ha tényleg ezzel a hibával küszködsz, és úgy járnak el, mint az én esetemben, akkor kapni fogsz egy új előlapot.Még valamit, amikor majd visszaállítod az LG Backupot, ne csodálkozz, ha pár dolgot neked kell majd manuálisan visszaállítanod...
Update:
(#5401) MaxxDamage Murphy törvénye... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Jelenleg 2 db G3-at nyúzok már több,mint 3 éve és nagyon szuper mind kettő,(csak totál beleszerelmesedtem a V10-be.)Soha nem volt egyik G3-as telcsimnek szüksége garis-nem garis javításra(teljesen "gyári állapotban vannak a szokásos apró kis hajszál repedéseket leszámítva), igaz a V10 sem mai gyerek már,de nagyon tetszik és jók a paraméterei,amire Nekem kell(lene).El se adom Őket.....Egyenlőre marad a használt piaci vadászgatás.....,de sajna nem nagyon akar még senki megválni a V10-től. 
Viszont azt hámozom ki,hogy a 960A a tuti. Az a hezitáció,hogy Én ugyan kisebb csomagot használok,de sokszor Piripócsfalván is szeretném használni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(2016.08.-hó vásárlás)