Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke
üzenetére

-
hito
nagyúr
&koxx:
Rakás fölösleges kör, V10 pótlékok tömkelege
Volt itt minden, ami szar és méltatlan az elődhöz: Note 4, Note 5, G4, 950XL, meg a jó ég tudja még mi. Egyébként a 950XL a win10m-lal meglepően szórakoztató és kellemes gép. Felüdülés volt az az 1-2hét vele. Már sugárba hánytam a zöld robottól. Muszáj volt egy kis vargabetű, hogy megint rá tudjak nézni a droidra. És ha droid, akkor mi más, mint V10?! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó újra itt

-
-
s4tch
veterán
válasz
Ixion77
üzenetére
Azért én bízom benne, hogy a quad dac megoldást és a papíron tisztességes erősítőfokozatot sem azért pakolták bele a telefonba, hogy agyonvágják az egészet szoftveres színezéssel.
Nálam egyébként a V20 _papíron előrelépésnek számít. A V10 2 területen nem tetszik: kicsi az akksi, illetve a nagy kijelző mellett is indokolatlanul hatalmas a telefon. Eleve a 820 fejlettebb energiagazdálkodása és a nagyobb akksi miatt vélhetően jobb lesz az akkuidő (bár ekkora batárba simán bele lehetne tenni még nagyobb akksit, ez kihagyott ziccer), és a kompaktabb, könnyebb ház is kellemesebb használatot feltételez. A V10 dizájnja egyedibb volt, de úgy gondolom, a V20 nem az alig egy éve piacra dobott V10 tulajainak készült. Szerintem sem akkora a fejlődés, hogy a V10 tulajok rohanjanak rendelni.
-
hito
nagyúr
Őőő....visszatértem

-
psg5
veterán
Bár tudom, hogy nagyon szubjektív, de milyen háttérképeket használtok?
Minimal-t szeretem, de így win után nehezn találok olyant ami igényes és mégis nem "zavarja" össze az app ikonokat a képernyőn.
Hol érdemes nézelődni? -
Ixion77
addikt
Már rég ismertek olyan equalizer-jellegű eljárások, melyeket bekapcsolva elsőre jobbnak tűnik a hang, főleg a gyakorlatlanok számára. Az egyik első ilyen volt sok éve a Creative Crystalizer. Audiofil körökben ugyanakkor mindenki számára világos, hogy ezek az eljárások az átlagembert / mobiltesztelőt rövid távon be tudják csapni, ugyanakkor a hangminőségen ("valóságosság") csak rontanak. Olyan, mintha egy fotón az eget átfestenéd sokkal kékebbre mint amilyen. Látványos, de nem valóságos. A B&O-nak van egy saját fejlesztésű ilyen torzítója, és azt licenszeli szerteszét, jelen esetben az LG-nek. Ettől még a G5 Hifi barát nem audiofil termék, és valószínleg a V20 se az. Más kérdés, hogy még így is jobb, mint a telefonok többsége, főleg a jobb erősítőfokozat miatt.
-
-
-
Ixion77
addikt
-
törölt tag
válasz
Ixion77
üzenetére
+1 és Ámen!

Én nagyon vártam a megjelenését! Ph-s tesztre még azért kíváncsi vagyok,de sok jóra nem számítok. Mostanában szeretnék venni telefont De a tesztet bevárva is szerintem a V10-et választom. Végre valaki előrukkol egy olyan külsővel amit már régóta keresek,nem csúszik,nem gyűjti az új lenyomatokat,nem is karcolódik annyira,,kamera nem lóg ki egyáltalán,nincsenek oldalt gombok. Erre vissza lépnek fémre,oldalsó gombokra stb. Akku csere lehetőség helyett inkább már vízállóságot csináltak volna. De így hogy szinte ugyan az az akku,kijelző szinte semmivel nem jobb,,/szebb,ugyan az a méret, az a kamera modul meg húúúú... biztos lesz akinek tetszik is majd. V10-et egyáltalán nem éri meg lecserélni.
"Lehet, hogy a nagy átlag szerint szebb lett, de az S7 / Note 7 így is úgy is köröket ver rá ebből a szempontból. "
S7 mivel jobb?? Hogy vízálló,meg a ponthajkurászásban első a táblázatban. Telefont keresgélve leszűkült a kör nekem is a V10-re és az S7-re,de nagyon nem akarok üveget venni így annak a felárát inkább másra költöm. jobban tetszik az LG.
-
Ixion77
addikt
A B&O fülhallgatót ne sajnáld: Ha olyan, mint az B&O összes többi produktuma, akkor az első pár órában tetszenne hogy milyen jó, aztán feltűnne hogy valahogy mégse jó, pár nap múlva meg lecserélnéd valami normális gyártó normális termékére.
Az LG mobilos részlege az EU-t nem kedvelte eddig sem. A V10-hez is csak USA-ban lehet $10-ért gyári pótakkut, vagy szintén $10-ért gyári akkutöltőt venni (ingyenes kiszállítással), míg nálunk még csak nem is szerepel a kínálatban. Vehetjük a kínai utángyárottat dupla annyiért. A szolgáltatói telefonok közé sem véletlenül nem került be a V10. DualSim sincs EU-ban.
-
Ixion77
addikt
V20: Szerintem ugyanúgy bukás lesz, mint a G5 volt. Okok:
Negatív:
- A fém burkolat nagy divat mostanában, de szerintem akik a V10-et vették, azoknál erősen számított a strapabíróság. A duraskinnel ellentétben a fém csúszik és karcolódik. A kamera továbbra is kiáll rendesen, az is karcolódik.- Lehet, hogy a nagy átlag szerint szebb lett, de az S7 / Note 7 így is úgy is köröket ver rá ebből a szempontból. A V10 törzsközönsége a praktikumot értékeli, az különböztette meg főleg más telefonoktól. Most abból sikerült áldozni a "szépség" oltárán.
- Az akkut nem sikerült lényegesen növelni, így az üzemidő vélhetően gyenge maradt. Vehették volna kicsit vastagabbra az akkut, úgy legalább a kamera sem lógna ki.
- Audió feltételezhető kiherélése: Az LG hagyományosan hajlamos parasztvakításra (lásd pl. szoftveres kijelző "élesítés" G3 esetében), és a B&O-ban sikerült méltó társra találnia. Utóbbi ugyanis szerintem az consumer audió cégek közt élenjáró parasztvakításban. Tartok tőle, hogy a V20 is ugyanazt a kikapcsolhatatlan hangmoduláló rendszert kapta meg, amit a G5 barátja is. Elsőre hűdejó, de aztán idővel feltűnik a jobb fülűeknek hogy valami nagyon nem oké. Mint amikor ARgb színtérre van széthúzva az SRgb kép. Érdekes, látványos, de a valósághoz köze sincs.
Pozitív:
- Az akku cserélhető maradt.
- A másodlagos kijelző megmaradt (sűrűn taskváltóknak nagyon jó)
- Hangerő gombok oldalra költözése (asztalon fekve praktikus)Semleges:
- Lett plusz egy széles látószögű kamera. Szerintem felesleges, de lehet hogy nem vagyok törzsközönség.
- Gyorsabb cpu/belső tár: felesleges, úgysem használja ki semmi
- Új android verzió: Semmi lényeges újdonság nincs benne, már rég beérett az Android.
- A szoftverezettség továbbra is tartalmaz felesleges gyári szemeteket, a marketing továbbra is nevetséges: egyáltalán nem a célközönséget célozza.Összességében nem látom értelmét a V10-et erre cserélni. Talán majd a tesztek meggyőznek, de nem sok esélyét látom. Sőt, annak sem hogy másfél kétszer annyit adjon valaki a V20-ért mint a V10-ért (jelenlegi árakon)
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Egyetértek, részemről szóba sem jöhet V10 cseréje erre. Majd a V30 talán, ha lesz olyan.

-
-
Sanya
nagyúr
Megnéztem én is a v20 bemutatását, számomra opció lehet, de sok a kérdés.
V10-hez képest valamelyest előrelépés, de nem kifejezett.
Jobb CPU, nagyobb tárhely, de a legvérlázítóbb, hogy Bang n Olufsen fülhallgatót csak USA piacon adnak a telefon mellé! nebassz, a mi forintjaink annyira nem jók az LG-nek?
Plusz nekem dualSIM verzió kellene, a telefont az asszonynak venném, egy csodálatos 640DS lumiát váltana.. -
aTe014
aktív tag
V10-ről én sem váltanék, viszont már hónapok óta tervezgetem a G3 cseréjét (kibírva, hogy nem vettem V10-et és izgatottan várva a tegnapi/mai napot), így nekem valószínű a V20 lesz az utódja

Egyedül azzal a kiálló kamera-szerkezettel kell megbarátkoznom, az esztétikailag annyira nem bejövős eddig.

-
k5.20
senior tag
Bemutató V20
...én biztos nem vetem rá magam... -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Szep. Es ennyi. G5rol tuti nem eri meg a valtast, foleg hogy ugyanaz a hardver van benne.
V10 sokkal mutatosabb, ahogy a G4 is mutatosabb a G5-tol, ezt en is alairom. Most is G4-em lenne ha nem kaptam volna csereutalvanyt, de ez off resz.
Ha jol latom a V20 szeleslato kameraja nem is annyira szeleslato mint a G5-nek, mert nem terjed ki annyira.
Kivancsi leszek az osszehasonlitasokra.
Legalabb a modularitast nem eroltettek arra is
Kijelzomerete mekkora? -
Ez igy ebben a formaban inkabb V10 SE. +200mAh akku, vicc. A snapi 820 miatt talan jobban fogja birni, de egy ekkora tepsi elbirt bolna egy 3700as akkut.
Amugy duraskin ide v oda a V20 is megkapta a MIL-STD-810G minositest. A hatlapi gombok elhagyasa ontokonszurasnak erzem az LG reszerol. Ettol is volt kulonleges a G oll a V szeria egy tagja. Most beallt a tucat droid telok soraba :/
Kivancsi vagyok a tesztre, cserelni max G4 rol eri meg. -
E2E4
aktív tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Tényleg fent volt hajnal 3 után, félig meg is néztem. (Csak aztán dolog akadt, most meg már nincs fent.
)Amit eddig láttam, az alapján egész jónak tűnik a V20.

Engem mondjuk preferáltan egyetlen része az, ami érdekel:
Hi-Fi Quad DAC – powered by the ESS SABRE 9218Csakhogy ezen pici plusz "örömért" eszem ágában sincs lecserélni a V10-et.
(Audio teszt van róla? V10 kontra V20 vak teszt? Amíg ez nincs, s amíg nem hallom füllel a minőségi különbséget, addig a Hi-Fi rész miatt sem váltanék.)
Számomra összességében a V20 nem tud annyival többet, hogy a V10 után megjelenjen a "must have it" érzés.Pro:
+ 32 helyett 64 GB flash memória (De egy minimum 128 GB-s microSD kártya mellett ez sem ösztökélő szempont.)
+ Sanapdragon 808 -> 820. (Bőven elég a 808-as proci is még egy jó darabig.)
+ Dupla hátlapi kamera. (Minek?)
+ Az akkumulátor +200 mAh elektromos kapacitása meg - szó szerint - nem villanyozott fel.
+ Android 7.0: Remélem, hogy a V10 is hamar megkapja majd.Kontra:
- A duraskin hátlap helyett a selyemfényű hátlap visszalépés.
- A kamera rész esztétikailag falra hányt borsó. (Persze sok választási lehetőség nem is adódott, ha már annyira erőltetik a dupla kamerát.)
- A hátsógombok száműzése oldalra harakiri az LG részéről.
- A kijelzőn az állandóan vízjelként középen lévő B&O Play logó túlerőltetett, mit több, túlhájpolt, és engem még videón is zavar, nem hogy élőben. (Első dolog lenne a skin-t kinyírni és helyette mást installálni.)Amit hiányolok a V20-ból:
- Nincs notfication LED
- A másodlagos kijelzőn - úgy tűnik - nem csinálták meg azokat a szoftveres fejlesztéseket, amikről a fórumon többször írtam/írtatok már. (Pl. Jobb személyre szabhatóság, üzenetek első pár szavának mejelenítése és onnan történő megnyitása, notification LED hiányában nagyobb, színes, villogó értesítési négyzetek.)Összegzés:
A V20 nem hiszem, hogy sok V10 tulajdonost el fog csábítani, viszont az LG G4 / G5 tulajoknak érdemes lehet elgondolkodni a V20 vásárlásán. Jöhetnek még a Samsungtól is vásárlók, akinek nem jött be annyira a cég legutóbbi flagshipjének "kenyérpirító" okos funkciója
Szóval nekik ajánlható lehetne a V20...
Ja, mégsem: a V10 ugyanis sokkal jobb szolgáltatás/ár anyában, valamint nem tud annyival kevesebbet, amiért érdemes lenne a jelenleg jelentős árkülönbséget ráfizetni. Emellett még számos téren jobb is, mint a V20. (Lsd. a fenti "Kontra" listát.)-----------------
Szerkesztés:
(#3264) OPiiPO : OK, de ott sem látom azt a videót, ami még hajnalban fent volt az Aryon87 által megosztott linken.
[ Módosította: radi8tor ]
-
saddybaddy
tag
Hangerő le + power button egyszerre.
-
Aryon87
félisten
livestream
Kb hajnal 3kor lesz itt.
En is nagyon varom a bemutatóját . -
Hali,
A: valakinek van infója, mikortól lesz a V20 bemutató sajtáj ma? Mármint ha ma lesz

2. Olyan akkutöltő alkalmazásról tudtok, hogy csak akkor kezdi el tölteni, amikor mondjuk 80% alá merül a teló? Éjszakai töltésnél zavar, hogy egész éjszaka a töltőn van. Laptopomon van ilyen beállítási lehetőség, így nem tölti állandóan, és nő az aksi élettartalma.
Köszi,
OPi,
-
Nigér
őstag
Sziasztok, segítsetek.
V10 telóval hogy tudok képernyőfotót készíteni? -
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én ilyet vettem: [link]
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ma meg is jött (08.29.-i vétel) a "Battery Charger" és tényleg eredeti LG cucc..na meg Koreából jött

Még a 2.-ik Original LG Battery amit várok /bár ez Amcsiból jön és fene tudja mikor is ér ide.../ és teljes lesz a kép... (na meg a bőr hátlap is érkezhetne már....
)L
-
Yaksy
csendes tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Köszönöm az infót, már nézem is.
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy
üzenetére
Ezt örömmel hallom,én is ezt a fülest rendeltem meg nagyon várom már hogy megjöjjön

-
Yaksy
csendes tag
Kedves egybegyűltek!
A helyzet az, hogy elhagytam valahol a nélkülözhetetlen L extenderemet és félkaru óriás vagyok nélküle!
Nincs véletlenül valakinek fölösleges amit jópízért cserébe, átruházna szerény személyemre?
Ez a távolkeletrőlmegrendelős dolog csak a második opció, mert százezer nap a megérkezése és addig megbuggyanok.
Előre is köszönöm!
Aknamély tisztelet! -
válasz
saddybaddy
üzenetére
milyen fej/fülhallgatóval használod?
-
saddybaddy
tag
Megjött az Extender+75 ohmos Independancia konverter .
Eddigi tapasztalatok : Jézusom,ez nagyon durva 😍

Így lett teljes a minőségi zenehallgatás

-
resist
tag
Mit gondoltok TIM telefonra mikor jön vajon a legújabb frissítés? Nézem minden nap, de sem OTA sem Bridge nem dobja

-
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy
üzenetére
Igen valszeg a nagyobb iso érték miatt szemcsésebbb
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Persze, persze vállalhatóak a képek, főként kültéren.
Mostanában több összejövetelen csináltam lakásban képeket és a sötétebb területeken azért igencsak "pixeles" a kép. Nem tudok linkelni, mert személyiségi jogok, de majd csinálok tárgyakkal
Mindig is az volt a gondom, hogy beltérben, szobában, általános fényekkel, vakumentesen a kép sötét részeinél szmecsés, pixeles vagy hogyis mondjam a kép.
Persze nyilván bennem van a hiba,d e tudnám beállítani jól, ha így van...
Innen rendelt már valaki? Eredetiek?
-
psg5
veterán
Köszi. Olvasom.
Tényleg, kizárólag gyenge pontjának a telefonnak csak az aksit látom. Minden másban teljesen megértem topikgazdánk elfogultságát

Nagyon bejött, igaz a fényképkészítéssel még mindig hadilábon állok, nem mindig jön össze az "igazi"

Beltérben viszonylag rossz fényviszonyok képest sajnos ez sem képes csodákra, de azért úgy veszem észre ha rájövök a pontos beállításokra manuál módbon, még ez is javítható
Néha elbizonytalanodom és elkönyvelem újra, hogy fényképezésre fényképezőgépet és pont. Néha meg olyan makrót csinálok, hogy az még csuda
-
-
-
psg5
veterán
PowerBank egy feltöltéssel meddig bírja ha nem használom? Egy-két hét benne van vagy azért az alatt merül?
-
psg5
veterán
Köszönöm, mindegyikőtöknek.
Beszerzés alatt egy "erősebb" autóstöltő és egy PowerBank is. Bár ragaszkodom a hazai webáruházakhoz...így nehezebb
Alábbi szövegben a "színezőktől" szó már nem emlékszem igazából mit takart,de úgy látszik a Swype segítője erre helyettesítette amit írni akartam...
"Ja és hazafele, amikor ment a navi és színezőktől volt akkor nem töltött csak szinten tartott, ha lekapcsoltam navit, gps, wifi stb. akkor töltött lassan. Ez így normális?" -
k5.20
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Már ne haragudj, de úgy váltogatod a készülékeidet, mint más az alsóg...még a G3 topicból ismerlek...

Igazán nem értem, hogy ha valaki százezres készülékeket cserélget, miért nem vesz egy normális, és tényleg csak pár ezer forintos töltőt az autójába...

Egyszer kell megvenni, a csatik még egy darabig azonosak maradnak, és a probléma meg van oldva...
-
k5.20
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ha sokat GPS-ezel, akkor ugye nem sajnáltad azt a néhány ezer forintot már rég kiadni egy erős autós-töltőért... és akkor mi is a probléma?
-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ha annyit megy a navi akkor sztem az S7-et is töltőre kell vágni... Ez nekem biztosan nem lenne döntő tényező

-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Akkuban sokkal erősebb az S7 edge. [link]
-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ugyan ez van/volt nálam is... de már leszűkítettem a kört LGV10 és Samu S7-re. Itt nagyon nem tudok dönteni,mert a samu üveg hátlappal van,ami annyira nem bejövős,viszont méretben közel áll hozzám,LG baromira tetszik kívülről,a hardvere elég lenne,mert nem játszom,viszont hatalmas készülék. Néztem élőben mm-ben,és félek hogy nem fogom tudni megszokni a méretet.
-
eladogeppc
veterán
Szétmegy a szemem annyi tesztet néztem már.
V10 / Mate 8 / S7 edge / Z5 Premium / OnePlus 3
Nem tudom eldönteni, mert az akkuidő is fontos, meg a kamera minősége. LG úgy tudom rendben van.
-
s4tch
veterán
A második bekezdéshez: ahogy a kolléga írta, a töltés erősen függ a töltőtől. Egy ilyet vettem az autóba, ez valóban tudja a qc 2.0-t, néha meg lehet kapni 10 dollár alatt is, annyit feltétlenül ér. Ez a saját telefonomat (szintén 3000 mAh körüli akksi, quick charge 2.0) simán feltölti úgy is, hogy maximum fényerőn megy a navigáció + mobilnet. A márka fali töltője is elég combos.
-
E2E4
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Bocsánat.

Igazából nem konkrétan Rád akadtam ki, hanem arra, hogy újra, meg újra be-be jönnek olyan felhasználók, akik újra meg újra kérdeznek és kérnek olyat, ami már többszörösen meg lett válaszolva. Csak azért akadtam fel ezen, mert csupán pár hsz-el előbb hasonló sztori volt. (Arween személyében.)Válaszolva ismét relevánsan is: SOT screenshot-ok is vannak fent a topikban, amihez csak a keresőt kellett volna használni a "SOT" kifejezéssel.
Sőt, itt van pár SOT:

Azonban ismét nyomatékosan szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy:
A SOT (screen-on-time = kijelző világítási ideje) érték megadásának nem sok értelme van, mivel az értéket egy többtényezős változó eredője adja.A SOT értékét többek között befolyásolhatja:
- Azonnal leválasztjuk a töltést, amikor az eléri a 100%-ot, vagy utána még rajta marad egy ideig. (kb. 30 + perc)
- A kijelző fényereje hány százalékos megvilágításon állt? (manuálisan)
- Automata módban, jellemzően benti, vagy kinti eset fordult elő, utóbbi esetben jellemzően árnyékos, vagy napsütötte helyen? (A legutóbbi eset a legkedvezőtlenebb, mivel ilyenkor az automatika akár 100+ %-ra is "felhúzhatja" a fényerő értékét, ami nyilvánvalóan jelentősen "akku zabáló".
- A tesztelés alatt volt -e beragadó app?
- Egyes appokat milyen intenzitással használunk? (Pl. egy UHD-s videó rögzítés jobban terheli az akkumulátort, mint egy HD-s.)
- Mennyi az akkumulátor tényleges elektromos kapacitása (Ez az idő múlásával egyre inkább eltér a gyári adattól.)
- Mennyire erőforrás igényes, ezáltal "akku zabáló" appokat használunk.
- stb.(#3214) tetobau
... itt a fórumon, néha kissé elgurult nálam a gyógyszer.
Ezt magam is látom.Azonban biztosíthatlak, hogy eléggé csodálkoznál akkor, ha egy kicsit is megismernél. Szóval itteni - tény, hogy időnként egóbol történő - kirohanásaimból nagyjából annyi valós képet kaphatsz rólam, mint amennyit egy vak, akinek elmagyaráznánk, hogy milyen japánban a cseresznyefa virágzása.
Ettől függetlenül értettem a célzást.

(#3212) luimapeiz és (#3213) Litván Zongora
Legyen meg a nép akarata. Hamarosan indulni fog egy másik OFF Topik is a V10 mellett.
(#3215) gretzky77
Minden jót kívánok, s örülök, hogy - ha rövid időre is - itt voltál ebben a közösségben.
Sok sikertaz OP3-hoz
a Honor8-hoz!(#3220) psg5
1,5 órán át ment töltés nélkül a teló navigációsként hétvégén 50% ra esett mikor megérkeztünk. Azonban egy óra múlva hirtelen leesett 10% ra. Ez miért?
A válaszhoz szerintem a Li-ion akkumulátor elektrokémiai reakcióit kellett volna megfigyelnünk, melyből megállapítható lenne az általad említett akkumulátor effekt. (Szerintem ezt más is képes reprodukálni, hasonló körülmények között.)Ja és hazafele, amikor ment a navi és színezőktől volt akkor nem töltött csak szinten tartott, ha lekapcsoltam navit, gps, wifi stb. akkor töltött lassan. Ez így normális?
Nem értem, mit jelent az, hogy "színezőktől", de az tény, hogy a navi, s ezáltal az aktív gps használat a légerőforrás-igényesebb ténykedések egyike. Ha csak egy mezei autós töltővel töltöd (500 mA, 1000 mA) akkor az nem fog tudni annyit tölteni, mint amennyire merül az akkumulátor, így töltés mellett is lemerülhet a telefon akkumulátora.
Tipp: Használj Qualcomm Certified autós töltőt, vagy olyan töltőt, amely képes legalább 2 A-es töltőáram leadására. -
psg5
veterán
1,5 órán át ment töltés nélkül a teló navigációsként hétvégén 50% ra esett mikor megérkeztünk. Azonban egy óra múlva hirtelen leesett 10% ra. Ez miért? Már örültem, hogy ilyen jól bírta navival.
Ja és hazafele, amikor ment a navi és színezőktől volt akkor nem töltött csak szinten tartott, ha lekapcsoltam navit, gps, wifi stb. akkor töltött lassan. Ez így normális? -
gretzky77
veterán
Kedves egészségükre ha ettől jobban érzik magukat! Sose értettem ezt a foggal körömmel ragaszkodást egy tárgyhoz,mintha magát győzködné,hogy jól választott! Ma már szerintem nagyon jó telefonok vannak és nem csak az A brandes gyártóknál! Azért mert kütyü mániás vagyok sűrűn cserélgetem a telefonjaimat de se a V10-et se az OP3-at nem azért adtam el mert nem tetszett vagy bajom lett volna vele! Amúgy miért a nagy honor utálat az OP3 topicban? De elköszönni ott is elköszönök!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok elköszönök,olvasni fogom még a fórumot de elvitték a V10-et, olvasó módban vagyok még! Végül az OP3 is elment így ma vettem egy honor 8-at!
-
-
-
E2E4
aktív tag
válasz
saddybaddy
üzenetére
(#3184) & (#3186) saddybaddy
Tökéletesen átérzem azt, amit írtál.

Azt látom, hogy az, aki nem V10-et használ, tényleg még csak sejteni sem sejti azt, hogy lelkes újonc-tól a Topikgazda-ig miért írnak ilyeneket egy telefonról.
De még akár egy V10 tulaj sem látja ezt mindig, különben nem ínra olyat, hogy
Nekem személy szerint pl kezd egy kicsit erős lenni ez a hatalmas imádat ami itt megy a telefonnal szemben. Kicsit már fanatikus a dolog...Pedig ez van!
a V10 most ár-érték arányban verhetetlen - nem csak most. Amióta 130 ezer forint körül (sőt, most már alatta) van az ára, azóta "best buy"...
(#3201) stemplar07
Köszönöm.
(#3203) .:Ádám:.

Yes!!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3206) eladogeppc
Neeeeeeeeeeeee....

És újra kezdődik...

Kérek egy fiatal, csinos ápolónőt!
Vagy valami aranyos lányt, aki megvigasztal.
Van itt valaki?..."Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma-összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!"
Nagyon köszönöm.
4-6 órát látok SOT-ot, de érdekelne nem ilyen körülbelüli érték, hanem konkrét.
FAQ: Mennyi üzemidőre képes a V10?
Ha látsz ennél bővebb választ bármely más telefon téma-összefoglalójában, akkor kérlek linkeld nekem.
Amiket leírtam, azok konkrét felhasználói visszajelzések.(#3209) eladogeppc
Most komolyan kérdezed, hogy ez alapján pontosan mennyi SOT-ra számíthatsz?

Ezt sajnos senki sem mondhatja meg neked, mert nem csak attól függ, amiket megadtál.

Mindenki:
Azon tűnődöm, hogy létrehozom a "V10 fórumban ismételt kéréseket feltevők OFF topikja"-t, és ott lehetne ezeket úja, és újra, és újra megtárgyalni.
A törzs tagokat kérdezem: mi a véleményetek erről?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eladogeppc
veterán
BoomBeach menne rajta, rengeteg GPS-el, sok fotóval.

-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Mi az, hogy konkrét? Nekem minden nap más és más. Nincs két egyforma felhasználási mód. Lehet, hogy csak 2 óra, de kihozható 6-ra is.
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Felhasználó függő a dolog, de szerintem hagyjuk is a témát! (többszörösen kitárgyalva)
Kereső es Összefoglaló információk, adatok azok adottak!
Nincs problémám a SOT-al mint ahogy tudtommal senkinek sem...pl.L
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
"Akku idő statisztikát tudnátok megosztani ?"
- Ezt ne kezdjük megint, tényleg ne, kérlek,hetente feljövő téma, nagyon uncsi
Az összefoglalót olvasd el kérlek, illetve légyszives használni okosan a keresőt, 2.75perc alatt meglesz az óhajtott információ, hidd el."Android N lesz rá ?"
- Igen. Vagy nem. A V20-ra biztos, mi pedig csak reménykedünk. De a lepényhal meg utoljára
Előre is köszönöm!

-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Lenne pár kérdésem.
Slow motion mennyire szakadozik visszajátszásnál ? Vannak fent videók, az egyik simulékony, a másik szakad 120fps-nél.
Illetve ha valaki lenne olyan kedves, megosztana ilyen videót de nem youtube-on, mert az is belepiszkálhat.Akku idő statisztikát tudnátok megosztani ?
Android N lesz rá ?
Köszönöm szépen !

-
.:Ádám:.
tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Ments meg Urunk a robbanó nóthetesektől,
Vtíz mindörökké.
Adj erőt a nyolcórás képernyőidőhöz,
Vtíz mindörökké.
Hájfáj hangzás áradjon belőlünk,
Vtíz mindörökké.
Oltalmazz bennünket az Alma haragjától,
Vtíz mindörökké.
Őrizze emlékeinket hatalmas tárhelyével,
Vtíz mindörökké.
Távolítsad el a kínai veszedelmet,
Vtíz mindörökké.
ÁmenU.i.:

Ezt muszáj volt.
A svájci bicskából kimaradt a svájci bicska.
-
.:Ádám:.
tag
-
stemplar07
őstag
Szerintem nagyon, de nagyon hálásak lehetnétek, az összefoglaló miatt a topic gazdának!!Én anno összetettem volna a kezemet, (novemberben) amikor az első V10-et megvettem, és úgy kellet az XDA-ról, Headfi- ről , Poweramp , fórumról össze ollóznom , mindazt amit Ti magyarul kézhez kaptok !!
Tehát tényleg illene végig olvasnotok azt a remek összefoglalót, amiből kiderül, mit , hogyan , mielőtt kérdezgetnétek, és csapkodnátok, kritizálnátok akár a V10-et vagy a tulajokat ... vagy a fórumgazdát ..
Ez egy svájci bicska , akinek kellenek az előnyei megveszi , aki nem annak a ,,robbanó Note 7-est ,, ajánlanám
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Death Stranding Director s Cut
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Volt itt minden, ami szar és méltatlan az elődhöz: Note 4, Note 5, G4, 950XL, meg a jó ég tudja még mi. Egyébként a 950XL a win10m-lal meglepően szórakoztató és kellemes gép. Felüdülés volt az az 1-2hét vele. Már sugárba hánytam a zöld robottól. Muszáj volt egy kis vargabetű, hogy megint rá tudjak nézni a droidra. És ha droid, akkor mi más, mint V10?! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mi történt?

)