-
PROHARDVER!
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
válasz
#38464487 #6505 üzenetére
Ahogy írták a zene terén mindenképp az a lényeg milyen minőség... Múltkor egyik haver mondta, hogy ne igaz milyen szarul szól a zene a kocsiban, majd órás találgatás után rákérdezett, hogy nem a Youtube letöltő miatt van-e az egész, mondom még szép, hogy az miatt...
Ha van ilyen agybadugós fülesed akkor megint csak lényegtelen, ezen kívül egy zenelejátszó programot mindkét telefonra ugyanúgy ajánlok... Én is a JetAudiót ajánlom, nagyon szeretem, több beállítási lehetőség is van rajta ami miatt élvezetes... Szóval a zenét ne vedd figyelembe a 2 telefonnál... Báár kicsit másabb az Xperia lejátszója, de az sem a legjobb...Viszont nyomtam FR-t a telefonra, mert eszméletlen belassult... Egyedül azt nem értem, ha az alap zenelejátszónál állítom be a csengőhangot, következő indításnál már semmis, ugyanakkor a JetAudioval beállítom az úgy is marad(Általában mindig vele állítom is be)... Szerintetek? :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest