Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Tisztelt Ugyfelunk!
Koszonjuk, hogy levelevel ugyfelszolgalatunkat megkereste. Az illetekes osztalyunkkal valo egyeztetest kovetoen tajekoztatjuk, hogy szeptember vege oktober eleje korul varhato a GT540 tipusu mobiltelefon operacios rendszerenek frissitese. A frissitett Android verzioja 2.2 lesz. Tovabbi informacioert keszulekeinkrol, szolgaltatasainkrol forduljon bizalommal ugyfelszolgalatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszamon (H-P 8-18).
Tisztelettel:
LGE Ugyfelszolgalat
---
Received Date : 14/07/2010 12:46 12
The type of inquiry : Installation & Connectivity
Product/Model No. : WCDMA/GT500Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Nekem LG GT540 típusú telefonom van, sajnos a listán nem találtam. Android 1.6 rendszer fut rajta, kérdésem az, mikor lesz elérhető az újabb rendszer rá? Ugye most 2.2-nél jár az Android...Válaszukat előre is köszönöm, tisztelettel:
Balogh Gergely[ Szerkesztve ]
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
Játékos
addikt
Megőrültök! A cimbora most hívott, hogy ott van a boltban, és a pali erősködik, hogy vegyen inkább Nokia-t. Sok érvet elutasított a haver, erre a következőt mondta neki a pali: az LG-vel nem lehet navigálni, mert nem hardveres, hanem csak szoftveres a GPS benne! A srác valamit tudhat!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz robertel #486 üzenetére
Sziasztok!
Nekem nincs Optimusom, így nagyon sok időt nem szeretnék ráfordítani, de egy jóbarátomnak segítenék. Azt kérném, hogy valaki legyen már olyan jó, hogy priviben egy Navigon, esetleg iGO navi szoftver beszerzésében segít nekem.
Előre is hálás köszönet érte!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
robertel
senior tag
Ha kap egy frissítést a teló akkor képes lehet flash lejátszásra? Egy ismerösöm szerint igen, én erősen kételkedek benne, mert a flash képeség a telefontól függ nem a szoftvertől nem? Bocs a láma kérdésért
„Mindösze három ember tudta egyetlen mozdulattal lecsendesíteni a Maracanãt: Frank Sinatra, II. János Pál és én" – Alcides Ghiggia ((((())))) Nexus S
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Valaki kipróbálná nekem ezt az alkalmazást az Optimuson? [link] Köszi!
-
csigafej
tag
sziasztok,
exchange szerverrel hogy tudom frissíteni a naptáramat?
usb-n keresztül sikerült felfrissítenem, de online nem akarja frissíteni... akkor sem ha a leveleimet frissítem. a naptár beállításainál pedig sehol sem találok olyat hogy refresh vagy hasonlógyuri
-
b.bone
senior tag
Hi,
Úgy tudom létezik androidra is valami Navngo szoftver, de pl a Navigon letölthető a marketről és 30 napig ingyenes. Autóztam vele a hétvégén Budapesten és teljesen jól működött ez is.
A hangerőre decibelt nem tudok mondani, de szeritentem elég jól hallható, illetve a rezgését is meg szoktam érezni ellentétben a nokia 6300-val.
"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
b.bone
senior tag
geeeesh. most néztem utána mi az a google sync. über. nem kell ide semmi. csak a google mail-ben beallitani a contactokat ha minden igaz
-
-
jeni
félisten
hello
Két kérdésem lenne:
1.,Ezen a mobilon mely szoftver fut a GPS hálózaton? Iglo vagy a Garmin esetleg a Nokia maps
2..,Milyen a csengetési hangereje?[ Szerkesztve ]
-
b.bone
senior tag
igen. be, de a wifi kapcsolat tulajdonsagaibol szereztem meg az infot
a moto phone portal elindul es emmire sem fogad inputot csak is kizárólaga "connect with WiFi" gomb aktív
ha erre rányomok bedobja hogy "To use MPP you must connect over USB or turn on WiFI in settings. Go to settings and turn it on now?"
ekkor bedob a wireless setup menube. de ugye a wifi az be van kapcsolva és ki is írja a wifimet és alá hogy "connected"innan csak a back gombbal tudok kimenni, ekkor meg ujra jon a felszolitas hogy menjek kapcsoljam bea wifit.
-
b.bone
senior tag
astro file manager power.
már fut a moto phone akármi
most azt akarja hogy csatlakozzak wlan-hoz. heh már csatlakozva vagyok
előbb utóbb csak összejön
szerk: ha meg direkt wifi kapcsolat kell neki akkor tökön szúrom maga mert nincsen WNIC interface a gépemen
[ Szerkesztve ]
-
b.bone
senior tag
na akkor az első dolog ami nem tetszik az a kontaktok kezelése.
becibáltam vele mindent arckönyvről meg gmailből meg a sim kártyáról, persze amikor az LG PC suite-al rántom le a pc a kontaktokat akkor csak a telefon számmal rendelkezőket húzza le. Van aki háromszir van benne mert a facebook-os e-mail címe más mint amirő levelet küldött nekem G-mailra. ARgh!
A moto phone portal-al meg nem bírtam mit kezdeni ugyanis -bármennyire is alap kéne hogy legyen- nem tudom mit kezdjek az apk állománnyal. feltettem a mem kártyára de nem sokra jutottam vele
-
kaller1
veterán
-
b.bone
senior tag
ha jól sejtem [erre] gondoltál. bár nem tudom ez mennyire motorola. Mindenesetre nem bírom letölteni, mert olyan 20% körül mindig megáll.
az LG pc suite meg valamiért nem tud syncelni a telefonnal. Azt mondja, hogy sikeres volt a művelet, de nem szed le semmit.
[ Szerkesztve ]
-
b.bone
senior tag
szerk: semmi. gugli segitett :p
[ Szerkesztve ]
-
atthany
aktív tag
ezt a 845-öst sehol se találom!
igaz, h nincs benne rádió? -
DLDKox
aktív tag
Home screen kérdésedre a válasz: Menü gomb kezdőképernyő és itt tudod visszaállítani az LG Home-ot.
Csengőhangot, jelzsés, sms hangot pedig úgy adhatsz hozzá, hogy a memória kártyára csinálsz pár könyvtárat és ide másolod be a hangokat.
media\audio\alarms
media\audio\notifications
media\audio\ringtonesLehet kell 1 telefon újraindítás is utána, de ebben már nem vagyok biztos.
[ Szerkesztve ]
-
b.bone
senior tag
Sziasztok,
Egyre jobban szeretem ezt a telefont. A navigáció (navigon) elég jól működött, nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár a qwerty-n pötyögni elég nehézkes és az aksiba is nagyon hamar beleharap.
meg lenne még egy pár kérdésem:
-Van ilyen 500 megás 3G előfizetésem meg wi-fi-t is használok sok helyen. Ha wifi hálózathoz vagyok kapcsolódva akkor ugye automatiuksan azt használja és nem eszi a drága megabájtokat a korlátos csomagomból?
-A home screen-től balra és jobbra is csak egy lap van. A manual szerint LG Home screen-el jobbra balra is 2-2 van. Emlékszem rá, hogy átálítottam android home screen-re még az aelején, de most az Istenért sem vagyok képes megtalélni, hogy mindezt hol tettem.
-Mindig olyan csengőhangot szoktam használni, ami pittyen egyet kettőt aztán vége. kész, slussz mert nem szeretem ha csörömpöl. Szóval a zsiliárd éves telefonom is tudott olyan a csengőhangra, hogy "play once - egyszer játsza". Tud ez a telefon ilyet?
Mondjuk ha nem, max editálom egy kicsit a hang fájlt, hogy a végén legyen 2 perc némaság.-Vannak az értesítési hangok "notification sounds" e-mail, sms stb. Nem nagyon tudok a gyáriakon kívül mást beállítani. Ez is az én hibám? (remélem csak azért nem tudok egy csomó mindent mert valami számomra iusmeretlen rejtett menü még van valahol )
[ Szerkesztve ]
-
b.bone
senior tag
Miért van az, hogyha rádugom a gépemre USB kábellel akkor ugyan tölt, de nem találja meg storage device-nak?
Amikor optionsban beállítom neki, hogy Mass storage only, akkor egy pillanatra megjelenik a drive, de nem lehet se írni se olvasnikét kártyával is kipróbáltam és mindkettővel ugyan az a baj
amúgy w7-em van és pendrive, kulso vinyo mukodik gond nelkul
Szerk: mount fail
nem törlöm ki az egészet pedig megteheném
[ Szerkesztve ]
-
-
b.bone
senior tag
Kint vagyok a tanyan ahol meg a vonalas telefont is radio adoval szorjak a hegyrol, de vegre -ha piszok nehezen, es lassan is de - tudok netezni
Amugy kell hozza vennem egy memoria kartyat mert a hozza adott 2GB-osra nem fer a teljes europa terkepp.
Szoval ha veszek egy mondjuk 8 gigasat azt fogja tudni kezelni az optimus? Csak azert kerdem mert egyszer a fenykepezomhoz ettem 4gigat az meg nem boldogult vele :p"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
gaboh
csendes tag
Fúúú most felkeltettétek az érdeklődésemet!Már az Optimus is csábítgat arra hogy szolgáltatót váltsak ,de ha jön a Vo 845 tesztje és megfelel akkor elhatározom magam!Jó húzás volt a vodafonnak ez a 2 teló!(sztem kapósak leszznek)
AM gondolom még nincs fórumja a vodafone 845 nek?? -
veterán
válasz sagesz93 #439 üzenetére
De igen, csakhogy Pápán lakom, most nem tudok elmenni sehova. Holnap megyek ugyan Veszprémbe, de olyan szoros a napirendem, hogy csak fél nyolckor érnék vodabolt közelébe, addigra meg biztosan bezárnak.
Várok hétfőig, addigra talán ide is elér egy készülék..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
sagesz93
addikt
válasz jooker82 #436 üzenetére
t-mobile pulse is huawei készülék, és marhajó, nekem is ez van ugyebár, pozitívan csalódtam a gyártóban.
És ez is ilyen, csak a voda rácsapta nevét.
b.bone: persze hogy lassabb volt, mivel kicsit/nagyon/ erősebb hardver van az optimusban
fateless: akkor ezért nem találtam a voda oldalán, ezt se tudják rendesen megcsinálni[ Szerkesztve ]
-
b.bone
senior tag
-
b.bone
senior tag
válasz sagesz93 #430 üzenetére
pontosan
nem tunt rossznak, de mintha kicsit nehezebben görgette volna a menüket mint ez az optimus
a 30K-s ára mindnesetre elég kedvezőfateless: megpróbálom. nyomogattam kicsit. tud az is mindent. A design meg anyaghasználat azért valamivel rosszab volt mint az optimusé. Viszont alapból 2.1-es andorid. és tényleg 30k volt prepaidbe (bár lehet 30990 szoval 31)
[ Szerkesztve ]
-
-
b.bone
senior tag
Hi,
Nehéz döntés volt. Mutattak ott valami HuiWEY gyartmanyú vodafone telot. Kb ugyen ezekt tudta csak alapbol 2.2-es droiddal ment. Vitamaxal volt 30k. egész jónak tűnt, de mivel nem olvastam róla tesztet nem mertem megvenni, úgy hogy elhoztam egy Optimust pedig győzködtek, hogy ez uj meg most jott meg uber no mindegy
fekete lett, de kövezzetek meg, nekem tetszett a rózsszín is, bár az tényleg elég lányos
-
jooker82
nagyúr
Hát,erre nemisigazán tudnék válaszolni,nemigen tudom,h mi az elve az ilyennek...tehát pl ha a telefonra előfizetek egy 50mb-os netet és összekötöm a laptoppal akkor van rá mód h a laptopon netezzek???
Életed egyik legjobb döntését hoztad meg amikor elindultál megvenni
Majd irdd le,hogy milyen szinű meg a tapasztalatokat...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
b.bone
senior tag
igy van. modemként szeretném használni,
rá szeretném dugni a Windemre és azon netezni. végszükség esetén ofc
igazából mindegy is. megyek megveszem. mire válaszolsz már félúton leszek"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
jooker82
nagyúr
Nekem se volt még ezelőtt android a kezemben,egész szerethető rendszer...fagyásnak valahogy nyomát se látom igy közel 2 hét után...
Igen ,szépen megy rajta a gps...nekem a navigon van rajta...nem dob le ,jelet mindenhol talál és magyar nyelvű..az első kérdésed nemigen értettem,tehát h modemként lehet e használni??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
b.bone
senior tag
ha van rendes 3G-s netem a telefonon, azt tudom adni pl netbooknak ezzel az optimussal?
ugy tudom htc-k azok tudnak ilyet a hozzajuk adott szoftverrel meg adatkabellelés létezik rá használható navigáció? sosem volt még droid a kezemben :\
szerk:
és létezik hozzá autós tartó?[tartó elméletileg létezik]amúgy megpróbálok mindere választ találni magamtól is, de hátha valaki gyorsabban tud válaszolni
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz puszta123 #414 üzenetére
A gyári füles olyantéren gyenge,h alig megy bele a fülembe ,de ez emberfüggő,amúgy kicsivel jobban szól mint az arena fülese... én kipróbáltam mindkettővel,bár lehet,h nincs benne annyi bass...de összességébe jobb.
De bármilyet tudsz venni hozzá...
A fólia az gyárilag rajta van..és észrevehetetlen...én 2 évig le se veszem....
De szerintem egy ilyen 50-60 körüli telhez illik venni egy tokot...már fentebb belinkeltem egyet ami pont passzol hozzá...aki láttta eddig mindenki dicsérte...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
sagesz93
addikt
ebayról nagyjából minden telóra ~200ft/darab, szóval nem vészes összeg, ha a gyári megadja magát.
-
puszta123
tag
Hali
Headsettel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha jól láttam a review videókat, a headset eléggé fapados, nem is agybadugós...én kb 5 éve agybadugósat használok, szóval nkm csak az olyan a jó. Kérdés, hogy lehet-e kapni hozzá olyan fülest, amivel a hívásokat is tudom kezelni (gyk van rajta felvevőgomb és mic) és emellett jól szól és agybadugós? Ez nkm relatíve sarkalatos pont, ugyanis a walkman széria alatt hozzászoktam ehhez nagyon
Köszi!
Ja és még egy apróság. Akinek ilyen telefonja van árulja el pls h mennyire hajlamos a kijelző a karcolódásra? Tok nélkül is hordhatom nyugodtan zsebben?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
fabicska
tag
válasz jooker82 #412 üzenetére
Látom te sem vagy egy Superman. Nyomsz egy hívásindítót, majd a kettőskereszt gomb rezgőre teszi
AVAGY
A lenyíló menüben, a profilok között a 3. mód a Rezgés...
Csak 2 tök egyszerű helyen található meg...Haggyuk...
[ Szerkesztve ]
Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
csigafej
tag
az alap 3 csengetési típuson kívül, nem tudja valaki hogyan lehet még újakat felvenni, vagy legalább azt a hármat lehet-e változtatni?
pl a "némát" átállítani "csendes"-re?
ez azért eléggé égő egy ilyen telefontól... -
quasimidi
aktív tag
válasz Grande Ale #408 üzenetére
A 2.1 még nincs kiadva, ha jól emlékszem augusztus/szeptember hónapban várható a megjelenése. Javaslom egyébként hogy ne rohanjatok azonnal a frissítéssel, várjátok meg a visszajelzéseket.
Downgrade-elni nem lehet Androidot. Tehát ha 2.1-et felrakod és pl. vmi nem jó benne vagy lassabb lesz mint az 1.6. akkor nem tudod (egyszerűen) visszaflashelni 1.6-ra.
-
SPY0817
aktív tag
válasz Grande Ale #408 üzenetére
1.6 a gyári elméletben jön majd a 2.1 rá..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
csigafej
tag
köszönöm mindenkinek az építő válaszát (:
-
quasimidi
aktív tag
Szia,
Bár még nincs ilyen telefonom, de próbálom jól megismerni amennyire lehet a neten elérhető információkból.
Meg tudod mondani hogy mi a verziója a ROM-nak?
Ha jól láttam külföldi fórumon, akkor ami elérhető: Hungary BL20 AHUN V10l 00_3 2010-07-06, elvileg tudod frissíteni az LG Tools-al.De lehet hogy jobban jársz ha felhívod a Vodafone-t ( ha ott vetted ) és megkérdezed őket hogy mi a legújabb vodafone által is jóváhagyott verzió. Csak a garancia megtartása végett.
[ Szerkesztve ]
-
p-gon
csendes tag
Üdv,
Hívásátirányítás kikapcsolásával akadt valakinek problémája? Ki szeretném kapcsolni a feltételes hívásátirányításokat (hangposta) és az istennek nem akar engedelmeskedni. A "letilt" megnyomása után vagy nem csinál semmit, vagy "Hívásbeállítás hibát" ("Nem várt hálózati válasz") jelez. Többszöri próbálkozás után "com.android.phone váratlanul megállt" hibaüzenet és a sim kártya zárolódik (újra meg kell adni a pin-kódot).
Mi lehet ez?
-
gyulagy
tag
kész!
-
gyulagy
tag
Sziasztok!
Véletlenül cseh nyelven van!,hogy tudom vissza állítani magyarra!
lépésről lépésre! -
MODERÁTOR
válasz Grande Ale #394 üzenetére
Cetelem-es áruhitellel nem biztos, hogy nyerő ötlet részletre vásárolni a vodánál. Szerintem akkor inkább photohall, ott volt mostanában 0% thm.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest