- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
Nos, ceruzával aztán kaparászhatnád a kapacitív kijelzőt évekig, akkor sem történne semmi...
A kapacitív kijelző elve, hogy a képernyő felülete felett egy vékony elektromos réteg képződik, mely ha megérintjük az újjunkkal akkor az elvonja ezt a kapacitást, s a rendszer ezt érzékelve tudja, hogy hol tapizod a cuccot
A rezisztívnél egy dupla rétegű felület van, mely nyomásra érintkezik, s ezt érzékeli a rendszer... így lehet ceruzával is használni. Jelen esetben is fogod tudni használni hozzá a ceruzát, mely lévén pont erre van kitalálva, nyilván nem fogja tönkretenni a felületet.
Bár véleményem szerint tök felesleges, mert LG valahogy megoldotta, hogy nagyon jó az érzékenysége a kijelzőnek...
-
b.bone
senior tag
Hi,
Úgy tudom létezik androidra is valami Navngo szoftver, de pl a Navigon letölthető a marketről és 30 napig ingyenes. Autóztam vele a hétvégén Budapesten és teljesen jól működött ez is.
A hangerőre decibelt nem tudok mondani, de szeritentem elég jól hallható, illetve a rezgését is meg szoktam érezni ellentétben a nokia 6300-val.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest