- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Nem veszekedni akarok, csak szeretek mindenhez tőlem telhetően objektíven állni.
Teljesen elégedett vagyok a Spica-val, de el kell ismeri, hogy az Optimus erősebb. Ettől függetlenül a teljesítménykülönbség miatt nekem nem érné meg cserélnem, de egy vásárlás előtt állónak az LG is jó alternatíva lehet. -
-
kaller1
veterán
-
LouiS22
veterán
Te lenni nagyon okos, és igen, használtam, tudom mi a különbség. Viszont ennyi pénzért ne várd már el az aranyozott billentyűzetet is.
Legyél boldog a Pulse-zal, itt meg nagyon boldogok lesznek az Optimussal.
Vadiúj ára mennyi volt a Pulse-nak? Valahol 80 körül indult. Ugye?
-
LouiS22
veterán
-
BloodRay
veterán
HTC Tattoo? Kisebb, gyengébb felbontású kijelző...
Spica-nak meg a processzora gyengébb.
Valamit valamiért ugye.(#39) sagesz93 -> Pulse szolgáltatói telefon, nem kezdőárral... Plusz szintén gyengébb a hardvere ha jól tudom(kijelzője nagyobb, kapacitív tudom...).
(#40) kovacszk -> Spica-hoz jó esetben 2GB-os memóriakártya is járt(iGo-val), fülest meg nem tudom miért írod, az az LG-hez is van.
De ismétlem, hardveresen az Optimus jelentősen erősebb.
Azzal meg ne röhögtess már, hogy jobb a külföldi garancia, mint a magyarországi. -
LouiS22
veterán
Valóban? Hol kapok 45ért pl. Tattoo-t? A legolcsóbb hely, amit láttam, 62. És garantálom, hogy bolti garit kapsz hozzá (ergo szürkeimport), gond esetén viheted hozzájuk, ők meg viszik ki tudja hova javítani, aztán egyszer csak visszakapod.
És megmutatod a linket a hivatalos 2.1-hez? Hero-hoz sincsen még, nemhogy a Tattoo-hoz. Ismétlem: hivatalos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest