Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Nem veszekedni akarok, csak szeretek mindenhez tőlem telhetően objektíven állni.
Teljesen elégedett vagyok a Spica-val, de el kell ismeri, hogy az Optimus erősebb. Ettől függetlenül a teljesítménykülönbség miatt nekem nem érné meg cserélnem, de egy vásárlás előtt állónak az LG is jó alternatíva lehet."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Mert százszor le lett írva, hogy az egyik ebben, a másik abban jobb. A kezdőára viszont ennek tényleg nagyon jó.
Erre te csak szajkózod, hogy szerinted mi a jó, ennek pedig nem kapacitív a kijelzője...
Írom ezeket úgy, hogy még mindig Spica-m van."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
kaller1
veterán
Jó lenne, ha ezt az értelmetlen ár összehasonlító dolgot a régi modellekkel offban küldenéd.
Vedd már észre, hogy most jött ki ez a modell, mennyi is volt a felhozott készülékek kezdőára megjelenéskor? Tisztára olyan a dolog, mintha lejárató kampányolnál az LG ellen..::> <::.
-
LouiS22
veterán
Te lenni nagyon okos, és igen, használtam, tudom mi a különbség. Viszont ennyi pénzért ne várd már el az aranyozott billentyűzetet is.
Legyél boldog a Pulse-zal, itt meg nagyon boldogok lesznek az Optimussal.
Vadiúj ára mennyi volt a Pulse-nak? Valahol 80 körül indult. Ugye?
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
BloodRay
veterán
Istenem...
Turbo simről hallottatok esetleg?
Hivatalos frissítés fog jönni a készülékhez.
Ami meg a felszereltséget illeti el kell dönteni mi a fontosabb. A kapacitív kijelző, vagy hogy gyors, gördülékeny legyen a telefon rendszere?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
LouiS22
veterán
Süsd meg, ha kapacitív kijelzőre vágysz, vegyél egy Desire-t! Tipikus magyar mentalitás, a legyen benne minden és legyen ingyen
Kóddal történő nyitásnál (márpedig ez a 23 dolláros ilyen) nem ugrik gari, mivel semmilyen fizikai beavatkozás nem történik a telefonnal.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Részben igazad van. Simlock, és kb. 23 dollárért fel is oldják neked, némi google után (ugyanez a vodánál, ha jól értettem, 10 ezer forint). És akkor még mindig csak 50/55 ezernél járunk
-
BloodRay
veterán
HTC Tattoo? Kisebb, gyengébb felbontású kijelző...
Spica-nak meg a processzora gyengébb.
Valamit valamiért ugye.(#39) sagesz93 -> Pulse szolgáltatói telefon, nem kezdőárral... Plusz szintén gyengébb a hardvere ha jól tudom(kijelzője nagyobb, kapacitív tudom...).
(#40) kovacszk -> Spica-hoz jó esetben 2GB-os memóriakártya is járt(iGo-val), fülest meg nem tudom miért írod, az az LG-hez is van.
De ismétlem, hardveresen az Optimus jelentősen erősebb.
Azzal meg ne röhögtess már, hogy jobb a külföldi garancia, mint a magyarországi.[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
LouiS22
veterán
Valóban? Hol kapok 45ért pl. Tattoo-t? A legolcsóbb hely, amit láttam, 62. És garantálom, hogy bolti garit kapsz hozzá (ergo szürkeimport), gond esetén viheted hozzájuk, ők meg viszik ki tudja hova javítani, aztán egyszer csak visszakapod.
És megmutatod a linket a hivatalos 2.1-hez? Hero-hoz sincsen még, nemhogy a Tattoo-hoz. Ismétlem: hivatalos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest