Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986

őstag

válasz Gameboy77 #10139 üzenetére

Nem, de kb. kizártnak tartom, hogy egy sima honosításban olyan szinten belenyúlnak a szoftverbe, hogy pont a kamerát direkt lebutítsák egy előző verzióhoz képest.
    Másrészt volt már V10D, és azon is így viselkedett a kamera, pedig igazán körbejártam a lehetőségeket.
    (Azért váltottam V10H-ra, mert itt van 4G, és bár nincs 4G netcsomagom, de egyrészt mintha jobban spórolna az akksival 4G hálózaton, másrészt a HSPA sávszélességű netcsomag is stabilabb 4G alatt.)

Tsebacsi: Bizony, szomorú dolog annak, aki szeretné a telefont elsődleges képkészítési eszközként használni. Sokan azért várják a friss android verziót, hogy majd javítja a bugot. Őszintén szólva nem értem ezt a fajta reményt, ugyanis ha nem sz.rnák telibe, akkor android verzión belüli frissítésként is orvosolható lenne. Szóval, ha nem gondolják újra az egész kamera appot az új droid verzióban, hanem csak átportolják a régit, akkor bizony ott is ilyen lesz :) (Engem személy szerint nem zavar, de tökéletesen megértem azokat, akiket igen.)

Új hozzászólás Aktív témák