- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Home server / házi szerver építése
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Gameboy77 #10139 üzenetére
Nem, de kb. kizártnak tartom, hogy egy sima honosításban olyan szinten belenyúlnak a szoftverbe, hogy pont a kamerát direkt lebutítsák egy előző verzióhoz képest.
Másrészt volt már V10D, és azon is így viselkedett a kamera, pedig igazán körbejártam a lehetőségeket.
(Azért váltottam V10H-ra, mert itt van 4G, és bár nincs 4G netcsomagom, de egyrészt mintha jobban spórolna az akksival 4G hálózaton, másrészt a HSPA sávszélességű netcsomag is stabilabb 4G alatt.)Tsebacsi: Bizony, szomorú dolog annak, aki szeretné a telefont elsődleges képkészítési eszközként használni. Sokan azért várják a friss android verziót, hogy majd javítja a bugot. Őszintén szólva nem értem ezt a fajta reményt, ugyanis ha nem sz.rnák telibe, akkor android verzión belüli frissítésként is orvosolható lenne. Szóval, ha nem gondolják újra az egész kamera appot az új droid verzióban, hanem csak átportolják a régit, akkor bizony ott is ilyen lesz
(Engem személy szerint nem zavar, de tökéletesen megértem azokat, akiket igen.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest