Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
válasz
Balázs1986 #11298 üzenetére
Csak a led villan fel pirosan egy pillanatra.De tuti nem tölt mert melegedne akkor a töltő és az meg hideg.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #11298 üzenetére
hivatalosan biztos,hogy nem volt róla infó,max a szokásos pletykák..
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #11296 üzenetére
Nem a magyar LG oldalról beszéltem, hanem a nemzetköziről, jóval még azelőtt, hogy bárhol is elérhetővé vált volna a ROM. Na de majd kiderül mi lesz, egyikünknek biztos igaza lesz...én annak csak örülni fogok, ha neked
SteveJobs: Na még egyszer: Ha így kikapcsolva a töltőre teszed, reagál valamit? (Pl. LED villog? Kijelző háttérvilágítás van? LG felirat van?)
-
SteveJobs
őstag
válasz
jooker82 #11292 üzenetére
ez történ t vele :
fényérzékelőt nem tudtam állítani egyik napról a másikra.
ez miatt telefonálni se tudok vele , ha valakit felhívtam közbe világít a kijelző majd mikor fülemhez emelem ugye a szenzor érzékeli h oda emeletem és kikapcsol a kijelző, de mikor végeztem a telefonálással nem kapcsolt vissza a kijelző . (Töltést se veszi fel)
Nagy nehezen sikerült kikapcsolni a telefont. Majd ujra indítottam , de ugyan ez a jelenség megmaradt .
Gondoltam a szenzor rossz benne , ezért kicseréltem és maradt a hiba . Többször ki-be kapcsoltam a telefont . Kicsit olvastam itt , illetve olvastam Google-n , hogy mi lehet az oka illetve mi orvosolná ezt . Olvastam , h csináljak egy gyári beállítások vissza állítását . Itt még működött a telefon . Telefonon keresztül indítottam ujra (nem manuálisan).
Ráböktem a gyári beállítások vissza állítására és a telefon se kép -se hang , tehát nem indult újra . Innéttől fogva power gombbal nem tudom bekapcsolni a telefont . Most már semmit se tudok mit csinálni vele (valószínű az aksi is teljesen lemerült ) . -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #11288 üzenetére
Az Fb oldalukon azért közölték, hogy jön frissítés. Ellenben, amikor ugyanott rákérdeztek a G-re, még válaszolni sem tudtak. Emlékezz a P990-re, pont ugyanez volt. Az ICS-t megkapta, azt be is jelentették, aztán a JB kérdésekre semmi reakció. Na de majd kiderül.
SteveJobs: Abszolút, semmilyen formában nem kapcsol be? Tehát normál, és update módban sem?
Ha így kikapcsolva a töltőre teszed, reagál valamit? (Pl. LED villog? Kijelző háttérvilágítás van? LG felirat van?) -
PartyShan
aktív tag
Hello!
Én ez alapján csináltam a V10i szoftver felrakását már 2x és minden tökéletesen ment elsőre.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #11287 üzenetére
Az L széria csak a kopp-koppot kapta meg,gondolom,hogy legyen mivel reklámozni...
És nem is nem is lesz előreklámja a G-nek se,ha jön,jön. A G2-nek,G pro-nak se volt se hivatalos dátum,se semmi.
Tehát attól,hogy hivatalosan nem közölnek dolgokat,nem egyenesen arányos azzal,hogy nem is lesz semmi. -
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #11284 üzenetére
Az, hogy még nincs rá, az egy dolog, nem is emiatt gondoljuk többen, hogy már nem várható a frissítés. Hanem amiatt, hogy még az L7 II és társaira is jelentettek be update-et (hogy komplett KitKat, vagy csak Knock feature, az nem ugrik be, de nem is lényeg), viszont a G-ről teljes a csend bármiféle frissítés tekintetében. Mondjuk, nekem nem hiányzik a 4.4, szóval nem esek kétségbe, ha nem lesz, de azért a meglevő bugokat javíthatnák.
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Rascally81 #11274 üzenetére
Mondtam én, hogy zsír!
Sikerült törölni! Amúgy minden friss rendszernek adni kell 2-3 napot, hogy "beálljon", közben párszor ajánlatos is újraindítani. Annyira bírom, amikor egyesek felraknak egy új romot, majd írják a fórumokon, hogy "-Két órája fent van, de tiszta szar, szívja az akksit, hogy elb@szták stb. Megy vissza az előző...".
-
ravebp
senior tag
http://m.gsmarena.com/korean_lg_optimus_g_pro_gets_android_44_kitkat_update-news-8095.php
-
w333
félisten
válasz
barmar #11272 üzenetére
Próbáld ennek a leírása alapján csinálni 4. pont -tól !
Lépésről - lépésre csináld nyugodtan végig ... ennek működnie kell -
Rascally81
aktív tag
válasz
CoroStar86 #11266 üzenetére
Ááá, maximálisan beált nekem is a rendszer!
Nagyon jó!!! Az nfc elég érdekes volt, mert ki sem tudtam kapcsolni, csak miután újraindítottam a telót.
:-) Reggel már jelzet nekem is, hogy van frisítés.Ezzel már ki-be tudom kapcsolni az nfc-t is.
Neked sikerült törölni a felesleges system app-kat? -
Misk15
csendes tag
Hellotok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok hogy LG Optimus G telefonom nem akar csatlakozni MTP azaz média szinkroznizálással mert egyből ahogy ellenőrizni akarja lekapcsolodik a telefonom a gépről. Kérlek segítsetek mert videókat akarok rárakni a gépre régebben működött de most win8 am van :S
Nem emlékszem valamilyen program kellet hozzá? -
-
w333
félisten
válasz
barmar #11270 üzenetére
És ezt az USB Drivert telepítetted ?
-
CoroStar86
senior tag
válasz
barmar #11264 üzenetére
Pár tipp ömlesztve, most nem olvasok vissza mindent, mit hogyan csináltál, de hátha hasznukat veszed!
- USB hibakeresés legyen bekapcsolva
- Windows Enablert (és minden programot, amit indítasz) rendszergazda-módban indítsd el és nem csak elindítani kell, hanem bekapcsolni is (a tálcán)
- ha valami program kiírja, hogy éppen drivert telepít a telóhoz, mindig várd meg , amíg befejezi és nézd meg azt is, hogy sikerült-e (tehát ne piros X, hanem zöld pipa van-e mellette)
- alaplapi USB-ről végezd mindenképp
- mikor rádugod a gépre, LG Support-módban kell tenned
- úgy tudom, hogy az LG-keretprogram is szed le valami drivert, bár nem vagyok benne biztos
- én is Koxminator leírása alapján csináltam, csak harmadikra sikerült a figyelmetlenségem miatt (MINDEN apróságra oda kell figyelni) -
barmar
aktív tag
gyári visszaállítás után se jó. nem jön be az utolsó felugró ablak, hanem helyette bejön a gyár lg szoft update progi és ott vége. nincs ötletem. feladom bár nagyon bosszant.
köszi a segítségetmég annyi hogy az oldalon ahol írják a folyamatot, ott ne lehet letölteni az lg usb drivert így én az lg honlapjáról szedtem le. de gondolom ez nem lehet probléma..
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Rascally81 #11230 üzenetére
Néztem biza!!!
Na kicsit unok már romolgatni, úgyhogy felpattintottam a legfrissebb CM11 Nightlyt és Solid kernelt, mindent belőttem, személyre szabtam, beállítottam, stb. Egy darabig biztos nem piszkálom.
Várom majd a Te tapasztalataidat is! Érdekes az az NFC, úgy tudtam, hogy az energiahasználata közelít a nullához.
-
barmar
aktív tag
csak 1 driver kell az lg usb driver nem? azt telepítettem. ott van az "on" a tálcán. én vagyok az első akor akinek nem működik ez a módszer valamiért.. mindent úgy csinálok ahogy írják, próba volt win7-el és win8-al is. sapnyol 10g-t tud valaki linkelni légyszi, nem találom már sehol és akkor menne az vissza a sima kdz-s módszerrel.
köszi -
w333
félisten
válasz
barmar #11258 üzenetére
Lehet hogy egy Win. újraindítás is elég lenne ... de próba !
(#11259) barmar
Azt ne vedd figyelembe "Cancel"
(#11257) Ordowick
Mivel ezt töltötték le a legtöbben tessék Spain V10i
-
barmar
aktív tag
-
w333
félisten
-
válasz
Tsebacsi #11244 üzenetére
Nálam ez betegség, de büszkén vállalom.
Nekem is tetszik, bár a műanyag ház kicsit taszít (ami végülis annyira nem lényeg mert egy Quickwindow Nillkin tokom már van hozzá. és az is műanyag hátul)
Bár én azt mondom hogy a G-nél még mindig nincs jobb telefon annyira szép és gyors. -
barmar
aktív tag
a spanyol 10g romhoz tud valaki linket adni? ahol lennie kéne ott már nincs fent.
kösz -
kyle16
tag
sziasztok. már vagy 500 hozzászólást vissza olvastam de őszintén szóval kicsit unom
és még lenne vagy 4000 amit el kellene olvasnom úgyhogy inkább kérdezek egyet ( ne kövezzetek meg érte)
jelenleg 10d van rajta a telómon így vettem nem volt vele bajom ezért nem is akartam cserélni. kérdésem az lenne hogy 10i-t érdemes feltenni? illetve egyetlen egy problémám volt/van a telóval hogy bizonyos időközönként van hogy 2 hét van hogy 5-6 hét is eltelik mire előjön az hogy van térerőm rendesen de nem tudnak hívni és én se tudok hívni senki. újraindítás megoldja csak mire észre veszem hogy cink van már vagy 10 nem fogadottam vanja és igen miért érdemes lefrissítenem a mostani rendszert?? köszönöm előre is.
üdv
-
válasz
Jeanne d'Arc #11241 üzenetére
Azért nem semmi, ahogy váltogatsz
Én nagyon szemezek a G2-vel, főleg, hogy lett egy kis karc a G-n ami inkább tudatilag zavar, mert nem mindig látni, de akkor is
-
barmar
aktív tag
válasz
Rascally81 #11242 üzenetére
arra nyomok először, be is jön a következő ablak és ott kell a start upgrade-re nyomni és az után jön be ez a kép.
-
Akit érdekel egy Optimus G új, az keressen privátba. Majdnem lett 4. alkalommal is egy G-m, de a BB varázsa megfogott.
Bocsi az offért! -
-
Davebowman
senior tag
Artmod-ot vagy ujabb Cm11-et használókat kérdezek, hogy megy-e a repcsimód időzítése scheduler progikkal? Ez nagyon hiányzik mert a cm10.2 ben nem működik még xposed modullal sem. Köszi.
-
válasz
Ordowick #11231 üzenetére
Igen ez is KDZ-s frissítés, de megéri azt a verziót használni, amit ő javasol. Lépésről lépésre haladva simán menni fog a dolog. Az i-s szoftot természetesen le kell tölteni valahonnan (leírásban azt hiszem meg van adva a weboldal ahol fent vannak).
Ennyi az egész, nem több, és igen, megtartja a gyári beállításokat, bár nem árt egy teljes reset, hogy ne akadjon be valami a frissítés miatt.
-
SteveJobs
őstag
válasz
Balázs1986 #11228 üzenetére
nagyjából 10edik próbálkozásra sikerült bekapcsolnom a telefont . Akkor azt mondod ,hogy hard reset illetve új szoftver telepítése .
-
Ordowick
tag
válasz
Tsebacsi #11213 üzenetére
Olvasgatva ezt az angol leírást ( nem vagyok a topon angolból, de azért nagyjából értem), ez mosta kdz-s frissítés?
Meg ez akkor hagy gyáriban mindent? Ezen kívül valahonnan le kell töltenem még magát a 10 i szoftvert is? Ha igen, akkor azt honnan?
Bocsi az ennyi hülye kérdésért, csak mielőtt belevágok, biztosra akarok menni.Köszi
-
Rascally81
aktív tag
válasz
CoroStar86 #11184 üzenetére
Üdv!
Meg van mi ette az aksimat két pofára...
Az NFC!
Most elég jól muzsikál, az antutu is 24.500 hozott rá,,,, gondolom most nagyot néztél...
Jó lesz az 20.637-nek is!Köszi a támogatás, most egy darabig tesztelem!
-
Davebowman
senior tag
Úgy nézem nekem a kite m1 kernelem van ezt a cm10.2-höz szedtem le, a solid kernelt rátolhatom? Meiket lehet, esetleg egy linketek van kéznél? E975-höz, köszi.
-
SteveJobs
őstag
válasz
Balázs1986 #11226 üzenetére
Ezen még gyári szoftver van .Most kérdeztem meg ahonnét rendeltem full gyári az a vacak.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok ! Nem működik az automata fényerő!! Pedig kicseréltem.
Mi az isten baja lehet még?
Megköszönném ha valaki írna,hogy ilyet látott-e vagy tapasztalt. -
Ordowick
tag
Sziasztok!
A fórumot olvasgatva megmondom őszíntén egy kicsit eltévedtem, nem teljesen értem én ezeket a romolgatásokat stb-t. Azt szeretném kérdezni, hogy jelenleg akkor melyik szoftver verziót érdemes használni? Jelenleg 10f van rajta, de szerintem nem az igazi teljesen a dolog + egy ideje én is észrevettem, hogy eldobálja a hálózatot. Én nem szeretnék változtatni a gyári romon semmit, úgyhogy ilyen megoldást mondjatok légyszi
Ja és valaki tudna linkelni egy kdz-vel való telepítés menetet, ami kell majd a szoftverfrissítéshez?
Nagyon köszi előre is mindenkinek!
-
w333
félisten
válasz
Rascally81 #11207 üzenetére
Bocsi tényleg rosszat linkeltem ...
És ha jól látom akkor E975 -re nincs is, szóval akkor marad a CM -
kano
nagyúr
válasz
CoroStar86 #11202 üzenetére
Most ebbe ne menjünk bele...
Annyi az egész lényege a "kalibrációnak", hogy törli a battery.stat-ot, ami tárolja a % értékekhez az android a fesz értékeket, amibe az android folyamatosan ír. Ha nem törlöd és teljesen lemeríted, majd újra feltöltöd ugyan azt éred el. A kijelzés helyességét javítja csak. Még Defy-n teszteltük a "kalibrálást". A fentin kívül semmi értelme... -
CoroStar86
senior tag
Ha custom ROM, akkor csak CM. Különböző telefonokon (SGS, SXS) használtam már rengeteg mókolt ROM-ot, egyedül a Darky-van voltam anno annyira megelégedve, mint mondjuk egy CM-mel. Sose volt tökéletes ez sem (bugos HD-felvétel, ilyesmik), de mindig betonstabil volt és ez a lényeg. Biztos jó ez is, de most a CM11-el a Flash hiányát leszámítva teljesen meg vagyok elégedve, de köszi a tippet!
-
w333
félisten
válasz
CoroStar86 #11204 üzenetére
A SlimKat romot próbáltad már ? mert Nexus -on nagyon jó !
-
CoroStar86
senior tag
kano: lehet, hogy így is működik. De általánosan elfogadott (utánanéztem), hogy ROM csere után mindenképpen ajánlott kalibrálni, kivétel nélkül mindenki pozitív tapasztalatokról számolt be. SGS-es időszakomban ezt használtam és meg voltam vele elégedve. Root szükséges hozzá, mert törli a battery stat-ot (ezért sem hiszem, hogy elegendő a feltöltöm-lemerítem módszer).
w333: ez aztán nem semmi!!!
Nem műxik a link...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- Esik a hóóó!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest