- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
killzone1987 #8099 üzenetére
Figyelmesen szóról - szóra meg kell csinálni, a bootloader nyitást is !
Igen ! pontosabban erre cm-10.2-20131018-NIGHTLY-e975.zip !
-
killzone1987
senior tag
Köszi a választ.
A gond csak az,hogy nem vagyok perfekt angolból
Mondjuk ott a fordìtó,de az meg aztán hablagyol a javából
Na de ettől függetlenül a recovery-t a leìràs alapján asszem megtudom csinálni.
A bootloadert is ki kell nyitni külön,vagy az nem fontos ahhoz,hogy a romot föltegyem?Tehát a linken fentlévő legfrissebbre gondolsz?
)
-
w333
félisten
válasz
killzone1987 #8097 üzenetére
Olvass bele a hozzászólásokba : Link de szerintem atom stabil !
És most látom a legfrissebb Nighly verzió lesz a legújabb Stabil !
-
w333
félisten
válasz
killzone1987 #8095 üzenetére
-
killzone1987
senior tag
válasz
Balázs1986 #8066 üzenetére
Hali!
Bocs,de nem jól fogalmaztam a kérdésem.
Tudom,hogy JB rendszer fut a telón.A kérdésem az lett volna,hogy:
Van-e a telóra 4.2.2-es,vagy 4.3-as JB FŐZÖTT ROM,ami MAGYAR,ATOMSTABIL,ÉS MINDEN HIBÁTLANUL MŰKÖDIK BENNE?Ja,és még nem találtam meg,hogy hogyan kell a RECOVERY-t föltenni a telóra.
Kérhetnék ehhez is egy linket?
Köszi! -
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #8073 üzenetére
Probléma megoldva: wipe-okkal(cache+dalvik) megy a game mobil nettel, nem dobálja el
-
sarzso87
újonc
Sziasztok!
Ma már én is E975 tulajdonossá válok, várom hogy a futár megérkezzen vele.
A partnero-tól rendeltem én is, épp ezért olvastam aggódva Pampipapi (#8009)-es hozzászólását.
Miután megérkezik megyek a telekom-ba és friss micro sim-el vágok neki az optimus kalandnak, mert egy 10 éves domino kártyám van jelenleg.
Szinte csak jó dolgokat olvastam a telóról nektek köszönhetően, az az 1-2 hiányosság amiket írtatok nem lényeges a számomra. Továbbra is követni fogom az itteni eseményeket és remélem én is pozitív tapasztalatokat tudok majd itt megosztani.Üdv Nektek!
-
DarkDeer
senior tag
válasz
kelly416 #8086 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, de szerintem a gombkombinációs Factory Reset és a menüből kiválasztható gyári adatok visszaállítása ugyanaz.
Természetesen az a biztos, ha bármiféle új rom telepítése előtt csinálsz egy gyári adatok visszaállítását, majd a telepítés után megint csinálsz egyet. -
kelly416
veterán
Az enyém onnan van. Gyári doboz, gyári töltő (igaz, hogy ázsiai a készülék, de EU szabvány töltőfejjel érkezett), SIM-tű, gyári füles, magyar.
Pampipapi és DarkDeer:
A teljes folyamat után még egy Factory Reset, vagy az már teljesen felesleges? Már csak azért is, hogy Pampipapi ne kelljen még egyszer belakja a telefonját.Meg amúgy sem árt azoknak, akik később ezt megtalálják és utánatok/útmutatásotokkal végigcsinálják.
-
-dj-
csendes tag
üdv minekinek,
Partnero gsm szeretnék ilyen telefont vásárolni , vásároltam már tőle nem az a bőbeszédű.
Tőletek kérdezném, a gyári doboz mit is tartalmaz pontosan, mindenütt írnak sokfélét.
Esetleg van itt olyan aki tőle vette? Telefon, töltő usb kábel füles? Nyelv elérhető a magyar alapból?
Válaszotok előre is köszönöm(akár privátban is)
üdv
lászló -
DarkDeer
senior tag
Szerintem akinek hívás gondjai vannak az rootolja a mobilt, majd telepítse fel a CWM recovery-t és csinálja végig ezeket: factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache. Lehet, hogy már ennyi is megjavítja a hibát.
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Pampipapi #8077 üzenetére
A CM telepítése előtt nem nyomtam format datát, csak factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache volt. Ezután a CM-el nem jött elő a hiba. De a CM után, mikor visszatértem a gyári romra akkor a CWM-ben minden létező format (system, data stb.) és wipe megvolt, hogy biztosan ne maradjon semmi szemét a gyári rom alatt.
-
kyle16
tag
nekem 2-3 hetes a telóm és azóta nem volt újraindítva de ilyen sim karis problémám nem volt. nekem még a jó öreg "nagy" simem volt amit hiába vágtál még akkor se volt jó mert nagyobb volt a chip mint az újaknak. bementem 1ft-ért csere micro simre (VODA) belerak és azóta benne van ki se kapcsoltam és nem volt hiba a hívásokkal
-
Davebowman
senior tag
Új problémának tűnő furcsaság. Tolok egy játékot MonsterWarlord és gyakran kiírja, hogy nincs hálózatom. .. de más progiknál ez nincs. Arra gondoltam talán game bug, viszont wifivel ez nincs, csak 2/3g vel. Nálatok van olyan progi ami panaszkodik? 10H óta csinálja amúgy.
-
zzola
titán
válasz
Gigabyga #8071 üzenetére
Hogy jön-e, azt szerintem itt senki nem tudja! Bízom benne, hogy még idén megérkezik rá a 4.3, de ki tudja. Visszább volt már róla szó, hogy az LG nem híres a szoftver frissítésről, de mivel stabilan működik a jelenlegi szoftverrel, így igazából nem sok embernek van vele gondja...persze örülnénk a frissítésnek.
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki,mikor jön G-re új droid?Én csalódtam az LG-ben softver támogatottság terén egy nagy nulla..de nem csak a G-re gondolok hanem Tv-n is ugyan így nulla.
Van egy N10 tabom mindjárt 4.4et kap rá..Kamerával lehet valamit kezdeni?
Barátnőm S2-je fényévekkel jobb képet csinál mint a G.
Homályos,ha letámasztom könyököm és úgy próbálok képet készíteni,akkor is bemozdul,kivilágított asztalon.
Dslr 50fixen 1/1,6 nem mozdul be így ha állok..Mondjatok vlmi jóhírt ,hogy van megoldás,mert az eladást fontolgatom...
-
kovicska
aktív tag
Hogyan tudom megnézni hogy Ázsiai a telefon, vagy EU-s ?
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Pampipapi #8067 üzenetére
Én F-es rommal kaptam meg a mobilt, azzal is csináltam gyári adatok visszaállítását, de a hiba megmaradt. Majd KDZ-vel frissítettem a romot H-ra. A frissítés előtt és után is csináltam gyári adatok visszaállítását, de a hiba ugyanúgy jelentkezett. Ezért csináltam most totális törlést és újratelepítést, hátha most jó lesz.
-
Pampipapi
tag
válasz
DarkDeer #8061 üzenetére
Én meg hagyom a 10a-t, csak egy factory hard reset volt meg egy gyari visszaállítás menüből, ezt tesztelem egyelőre. Talán factory reset nálad sem ártana most (rom után), de ha előjön a hiba akkor mindenképp ki kellene próbálni. Talán kiderül mi oldja meg, pláne, hogy te már csináltál rosszul működő telefonból jót...
-
Balázs1986
őstag
válasz
killzone1987 #8065 üzenetére
A 4.1.2 JB
Méghozzá a telefonhoz elérhető legújabb JB (ha a CM-et nem vesszük figyelembe).
-
killzone1987
senior tag
Óhh!
De hülye vagyok!
Mindössze csak azzal volt a probléma,hogy a total commanderből mindig eltünt a telónak a meghajtó jele,de viszont a sajátgépben megtaláltam,és már másolom is rá a fájlaimat!
Köszi mégegyszer!!!
Valami stabil,magyar,JB rom van-e a telóra?
Érdemes-e a gyári 4.1.2-ről váltani? -
killzone1987
senior tag
válasz
Balázs1986 #8063 üzenetére
köszi!
Megpróbálom -
Balázs1986
őstag
válasz
killzone1987 #8060 üzenetére
Amikor gépre dugod, kijön a "PC meghajtó ellenőrzése...". Azt várd végig, aztán az MTP módra menj. Ezután a PC op.rendszertől függ, mit kell tenned. Win7 alatt simán bejött a telefon egy speciális meghajtója, rajta telepítőcsomagokkal. Win8(.1) alatt először a monitor jobb felső sarkában jön egy értesítő ikon, hogy kattints rá , és válaszd ki, mit tegyen a gép a telefonnal. Menj a "Mappa megnyitása"-ra. Gyorsan másold át az egészet gépre, mert a teló lehet, hogy meg fogja szakítani a kapcsolatot. Vagy LGautorun-t, vagy tools\lguniteddriver-t futtass. Ha megvan, utána már legközelebbi csatlakozásnál nem kell kivárnod a telefonon a PC ellenőrzést ("mégse"), és MTP módban látnod kell a telefont LG E-975 néven, azon belül pedig ott lesz a Belső tárhely.
Várom már a mod-ot, amiben van USB mass storage opció. Ezt a részét nagyon elb.szták a telónak.
-
DarkDeer
senior tag
Nagy nehezen csak sikerült. A 4. gépen végre beugrott download módba, de azon a gépen nem volt Windows csak Linux. Így lehúztam arról a gépről és visszadugtam a 3. gépre amin végre sikerült a KDZ-z telepítés. Tehát most egy gyári H-s ROM van a mobilon, ami előtt teljes wipe és format történt, tehát teljesen legyalult tiszta mobilra telepítettem most a gyári romot. Persze telepítés után megcsináltam a gyári adatok visszaállítását is a menüből. Remélem most már jó lesz és nem jön elő a hiba. Most legalább 1 hétig nem indítom újra, tesztelem. Majd írok, ha történik valami érdemleges.
-
killzone1987
senior tag
válasz
killzone1987 #8042 üzenetére
Nem értem mit ronthatok el,hogy nem jön be a telónak a mappái...
értem ezt dcim,pictures,music stb stb...
valaki,röviden tömören írja már le mikor mit kell föltenni,hogy használható legyen a telefon memóriája.
Bővebben,képpel pár hsz-al lejjebb...
Köszi -
Pampipapi
tag
válasz
DarkDeer #8056 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok mire jutsz. Az első telefonon csináltam 10a-ról 10h-ra frissítést az első hsz. szerint, a mostanin 10a van még mindig. Mindkettő csinálta, tehát nem ROM függő. Most egy Factory Hard Resetet csináltam (ez a wipe?), meglátom ez elég-e a sikerhez. Ki akarom sakkozni, hogy mitől gyógyul meg, de amiket te írsz az biztató.
-
DarkDeer
senior tag
Vodás vagyok én is és vágott a SIM kártyám, de 2 éve tökéletesen működik minden telefonomban. Ebben a G-ben is tökéletesen működött a CM rommal, csak a gyárival volt hiba. Szerintem nem a kártyám rossz, hanem a ROM telepítése közben történhetett valami hiba. Kiderül, amint a teljes format és vipe után feltelepítek egy gyári ROM-ot. Ezen ügyködöm jelenleg, de nem hajlandó download módba lépni a mobilom.
-
Pampipapi
tag
Valaki leírná nekem a full wipe menetét?
Köszi
-
Tonyo
őstag
Nálam is jelentkezett már ez a hívásos hiba, vágott sim és láss csodát vodafone.
Kíváncsi vagyok, hogy még kinek volt ilyen, aki vodás..plusz egyről tudok, szintén voda. -
Balázs1986
őstag
Jézusom, ez melyik szolgáltató agymenése volt? Alapvető lenne, hogy a régi SIM ilyenkor letiltásra kerüljön, és normális esetben ez meg is történik. Normál előfizető esetén 1 telefonszámot 1 SIM hálózati címéhez rendelve használunk. Aztán vannak ugye különleges elvárásoknak megfeleltetett üzleti előfizetések, de esetedben, ha jól veszem ki, nem ez volt. Durva
Ha jól vettem ki a dolgokat, Pampipapi is ázsiai cuccot kapott, így azt gondolja, hogy a Partnero-s srácok tettek rá EU V10A-t, hogy legyen benne magyar nyelv, és ők tolhattak el valamit szoftverfrissítéskor.
Ami egyébként egyszer még lehet is, na de kétszer? Nekem is Partnero-ból van, és tök jól üzemel. Mindenképp kipróbálnám másik SIM-mel, mielőtt esetleges felesleges köröket teszek.(#8051) w333 : Ezek szerint nincs automatizált megoldásuk rá, hogy amikor először felregisztrál a hálóra az új SIM, akkor tiltja a régit. Vagy van, csak meghalt akkor éppen. Még mindig agyrém, de a vicces fajtából
-
w333
félisten
válasz
DarkDeer #8050 üzenetére
Igen van remény : Link, keresd meg a kollégát mert ő tudja a megoldást !
(#8052) Balázs1986
T -Mobile
különben mondta a csaj hogy csak pár napig fog működni !
Én is a Partnero -tól vettem, de igaz egy egy Nexus 4 !
Én előbb KDZ -vel felraknám a legfrissebb gyári H romot, előtte persze full wipe ! -
DarkDeer
senior tag
Sajnos a telepítés nem megy, mert a full vipe és a format system után nem tudom download módba tenni a mobilt. Bármiféle gombkombinációra csak felvillan egyszer az LG logó és utána kikapcsol a mobil. Van remény feléleszteni, vagy kuka?
-
w333
félisten
válasz
Balázs1986 #8046 üzenetére
Pl. csak annyi hogy nekem amikor cserélték a régi Sim -et a Micro Sim -re, a normál Sim -et nem keletett leadjam hanem az is ugyan úgy működött, persze gyorsan beraktam egy másik telefonba, a lényeg az hogy amelyik gyorsabban csatlakozik a hálózathoz csak az működik, tehát a másik telefon bekapcsoltam csatlakozott a hálózathoz, majd mikor a Nexus 4 -t kapcsoltam be akkor nem volt térerőm, vagyis a 2 SIM kártya nem működik egyszerre csak külön -külön
(#8048) Pampipapi
Milyen ROM -olás történt a boltban
ezt nem értem ?
-
snorbi82
senior tag
Ezt használja valaki? Team Asylum CM10.2
Érdemes feltenni?
-
-
killzone1987
senior tag
sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Nem tudok a telóra másolni,mert hiába teszem föl a drivereket,fel is ismeri a telót,de a fájlokat nem látom,csak a gyári telepítőprogramok listáját.
Win 7-em van,és pc módba van állítva a kapcsolódás.LGUnitedMobileDriver_S50MAN310AP22_ML_WHQL_Ver_3.10.1.exe
ezt is feltettem,sikeresen fel is telepíti,de akárhábnyszor próbálok kapcsolódni a telóval,állandóan keres,aztán kb 30 mp múlva szétbontja a kapcsolatot.
Előre is köszi,aki segít. -
DarkDeer
senior tag
Még annyi kérdés, hogy a KDZ-s telepítés előtt a CWM recoveryben elég a factory reset, wipe cache, wipe dalvik, vagy kell még a format system, format data is?
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Balázs1986 #8038 üzenetére
Köszi!
Sajnos még várnom kell amíg cimborám hazaér.
Nemrég újratelepítettem a lapost, és most látom, hogy Windows 8.1 x64 alatt ugyanúgy nem látja a KDZ a mobilt, ahogy Windows 8 x64 alatt sem látta.
Majd havernál Windows 7 alatt megoldom. -
DarkDeer
senior tag
válasz
Balázs1986 #8036 üzenetére
A notebookon lévő összes USB-vel próbáltam, semmi. Ugyanazt a gombkombinációt nyomom, mint a múltkor, tehát hangerő fel és le egyszerre nyomva tart és rádugom az USB-re. Sajnos nem reagál semmit.
Nagy nehezen csak sikerült, nem értem mi baja volt, de most belépett. -
Balázs1986
őstag
válasz
DarkDeer #8035 üzenetére
Első tippem, hogy olyan USB portról próbálod, ami USB HUB-ként üzemel (pl. számítógép előlapi USB, vagy laptopon egymás mellett levő USB-k). Ez néha okozhat olyat, hogy nem megy le a telefon download módba
Próbáld közvetlenül alaplapi portról (lehetőleg USB 2.0, bár nálam a 3.0 porton is ment).
(Mondanám, hogy tedd fel az LG United Driver csomagot a KDZ telepítéshez, de amíg be se lép download módba a telefon, addig még a driver kérdés fel sem merülhet).
Második tippem, hogy nem a megfelelő gombkombinációt használod.
1.hsz:
...
Telepítsd fel a drivert ha még nem lennének fent.
Ha mindez megvan kapcsold ki a telefont, lehetőleg teljesen feltöltve!
Nyomd egyszerre a hangerő LE és FEL gombokat és közben dugd rá a gépre usb-n. Fel fogja telepíteni a neki kellő drivereket.
Ezekután csomagold ki a KDZ_FW_UPD_EN.ZIP fájlt a gépedre.
Az msxml.exe-t telepítsd! -SOKAN ELFELEJTIK
... -
kelly416
veterán
válasz
DarkDeer #8025 üzenetére
Egy szösszenetnyi írást azért majd kérünk, amint visszaraktad a 10h-t, hogy hozza-e még a hibát avagy nem. Már csak azért, mert ha igen, akkor én inkább fel sem teszem, mert annyira nem értek hozzá, hogy ezeket, amiket Ti itt címszavakba beszéltek, meg merjem lépni. A legtöbbről azt sem tudom, micsoda.
-
DarkDeer
senior tag
Ha CM-ről szeretnék visszatérni a gyári LG romra akkor ezt kell végigcsinálnom? [link]
-
DarkDeer
senior tag
válasz
Pampipapi #8016 üzenetére
Én is megtapasztaltam ugyanezt a hibát. Ázsiai régiós G-t vettem európai F-es rommal. Fél nap használat után engem se tudtak hívni, és én sem tudtam senkit hívni, pedig a térerő ikon azt mutatta, hogy minden rendben. Újraindítás után minden jó volt megint kb. fél napig, majd újra előjött a hiba. Ezek után KDZ-vel frissítettem magyar H-s romra, telepítés előtt és után is csináltam gyári visszaállítást, de a hiba ugyanúgy előjött fél nap múlva. Ezek után felraktam a legújabb 4.3.1 alapú CM romot (cm-10.2-20131011-NIGHTLY-e975), és ezzel 4 napja tökéletesen működik a mobil, nem jött vissza a hiba. A telepítés előtt CWM-el full vipeoltam, és szerintem ez tette helyre. Csak tippelek, de szerintem a boltban amikor rárakták az eu-s romot ott léphetett fel valami hiba. Most azon gondolkodom, hogy visszarakom a gyári H-s romot, mert jobban tetszik mint a CM.
-
Tutu7030
veterán
Hogy a túróba lehet videóhívást indítani?
-
kelly416
veterán
-
Pampipapi
tag
válasz
kelly416 #8015 üzenetére
Minden tekintetben úgy viselkedik a telefon mint ha nem lenne térerő, de azt jelzi hogy van. Ha hívnak, hangpostára fut a hívás, ha te akarsz hívni, próbálkozik de utána megszakítja a hívást, persze a másik félnél nem csörög. Mobilnet sem megy.
Olyan mint ha a GSM modul állna le, de nem tudom miért, ezért leírtam, hogy nekem milyen készülékem van, hogy használtam abban a fél napban, lehet, hogy bármelyiknél előjöhet, lehet csak ázsiainál, passz. Ja, 10a ROM volt rajta, de 10h ment rá, utána jött elő a hiba másnap reggel (ma), de persze fogalmam sincs van-e összefüggés..Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltok!
-
kelly416
veterán
válasz
Pampipapi #8009 üzenetére
Én mint már többször is írtam, még havi 1 alkalommal sem indítok újra/kapcsolom ki. 7hó 24-én vettem, azóta volt vagy hatszor újraindítva, de ebből 5ször azért, mert SIM-et cserélgettem benne. Tehát gyakorlatilag kétszer indítottam. SOHA semmilyen hívásközbeni/elötti probléma nem volt. Igen, ázsiai piacos (de csak abbol gondolom, hogy nem jött OTA és "nem regisztrált" volt valamikor), eredeti szofttal, minden tökély. Én is reménykedem benne, hogy kapsz egy másikat és tökéletesen fog muzsikálni.
Amúgy miben jelentkezett a hiba? Én nem emlékszem olyanra, hogy itt valakinek is tök kuka (néma és nem szemét) lett volna a telefonja, csak olyanra, hogy az első 1-2 másodperc néma, utána minden ok.Azaz volt, de azt így külön leírom, hátha tanul valaki abból, hogy más mekkora balek. Amikor megvettem, akkor váltottam céges SIM-et mini-ről micro-ra. A sajátomat meg beletettem egy strapatelefonba (ébreszteni, motorozni stb. jó az). Át is irányítottam a cégesre, hogy elég legyen egy telefont magammal vinni. A cégesen viszont beállítva maradt, hogy pár csöngés után irányítson a sajátomra, mert elötte mindig a sajátom volt nálam, mert az volt csak micro, az ment bele az okosokba. Erről el is feledkeztem. Tapasztalat a következő: megszólal a csengőhang első pár másodperce, hirtelen elhallgat és kezdi is újra. Persze az sms-ek meg jöttek, hogy nem fogadott hívás. Még ekkor sem esett le. Volt vagy három napom így, mire észbe kaptam és megnéztem az átirányításokat. Gondolhatjátok...
-
ravebp
senior tag
válasz
eladogeppc #8005 üzenetére
En azt hasznalom.gyors stabil jo,sztem az akkuido is jobb mint a stock.nelem legalabbis
-
Pampipapi
tag
Tegnap du. vettem meg az Optimus G-t újonnan, ma már vissza is vittem. Sajnos előjött az a hiba, hogy nem lehet hívni vele se oda se vissza, ilyenkor nem megy a mobilnet sem
Újraindítás után működik. Többen írtak erről a problémáról itt is korábban.
Kezd elegem lenni ezekből a nagyon "okos" telefonokból, nem ez az első amit vettem de mindig van valami ami miatt a falnak megyek és ez egy agyon dicsért típus... Lehet bennem van a hiba, túl sokat várok, de azért egy telefonnal jó lenne ha minden körülmények között tudnék TELEFONÁLNI. Meg talán hozzá szoktam az ősrégi Nokiáknál, hogy amit tud azt stabilan, megbízhatóan tudja...Kérek mindenkit akinek ázsiai piacos telefonja van, szokott vele telefonálni, éjjel sem szokta kikapcsolni és mindezek ellenére sem jött neki soha elő a fenti probléma, jelezze. Ha van rá esély, hogy kapok egy másikat ami működik rendesen, akkor nem erőltetem a pénz visszafizetést.
-
kelly416
veterán
A GJ tudtommal nem ütés, hanem vízálló. Továbbá attól, hogy azt írják, még nem biztos. GPS 99%, hogy van benne. Nem hinném, hogy pont ezt spórolták ki. Az OTG-t meg a fene sem tudja, de mivel majdnem ugyanaz, mint a G, nem hiszem. Vagy arra gondolsz, hogy gépre dugva külső meghajtóként kezeli minden saját progi nélkül? Megint lásd az előző gondolatmenetet, majdnem ugyanaz mint a G.
Fizikai eltérés van a kettő között, szerintem csúnyább a hátlap és nézz pár videót róla. Engem az tántorított el. Az a vízzáró réteg meg az egy mozdulattal lepattintható hátlap szerintem nem fog megóvni semmitől. -
kovicska
aktív tag
válasz
eladogeppc #8002 üzenetére
Tessék itt van a szétszedés, én is megnéztem : [link]
-
eladogeppc
veterán
Azóta valaki nekiugrott már a CM-eknek ? Valami újabb tapasztalat ?
-
ravebp
senior tag
válasz
eladogeppc #8002 üzenetére
Hat oszinten errol foggalmam sincs.youtubeon biztos talalsz szetszedesi segedet
-
roni009
csendes tag
Sziasztok,
tegnap felraktam a telóra egy invisible shieldet, az e973-as méret tökéletesen passzol erre a telóra is. Majdnem az egész telót befedi és kevésbé lett csúszós a fogása. Tok helyett szerintem tökéletes lehet, ha esik akkor valószínűleg nem fog törni rajta az üveg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest