Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktork800
csendes tag
Boldog Ünnepeket kívánok minden csoporttagnak!
-
Tutu7030
veterán
válasz
krisz12071 #14033 üzenetére
Kb 1 hete volt hasonló jelenség ( nem volt mobil hálózat, pedig a hálózat keresésnél mind a három szolgáltatót látta), plusz annyi, hogy még kikapcsolni sem lehetett.
A kikapcsoló menü nem jött be, csak a képernyőt kapcsolta a gomb. Szerencsére adb-vel újra tudtam indítani, azóta működik rendesen.
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy ilyen csoda,de lenne vele egy elég nagy gondom:
minden működik,hívok bárkit,4g pörög...,de engem nem tudnak felhívni.Ki sem cseng vagy ha igen,akkor nálam nem jelzi.
Találkoztatok már ilyen problémával? -
choco01
addikt
Valaki rendelt mostanában kínáából rá kijelzőt?
Tévesen érzékeli az érintéseket mióta szétszedtem és kicseréltem az USB aljzatot...
-
P. Laci1975
tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Gyári állapotba szeretném állítani a telefont, de sehol nem találok stock romot amit Kdz programmal felrakhatok. Működő linket tudnátok adni?
-
szoke12
őstag
válasz
Viktork800 #14029 üzenetére
Azt viszont még én nem próbáltam
Na, majd, ha lesz időm. A 7.1.1-es szenzor gondok kapcsán olvastam, hogy akinek nougat alatt gondja van, annak 6.0 alatt is előjön ugyanaz.
Ezért nem is gondolkodtam Lolli feletti telepítésén.
-
szoke12
őstag
válasz
Viktork800 #14027 üzenetére
Nos, igazából nem sokat próbáltam, anno cm10-et, meg cm12-őt, illetve két féle miui-t, de azok nem voltak túl stabilak, meg nem működött minden bennük. Utána a stock 4.1-et használtam, de az meg elég korlátolt volt már. Szóval kellett vmi új, és akkor találtam a 7.1.1 nitrogént, annál viszont sok volt az fc egy idő után és nekem a szenzorok megkergültek alatta. Most a legutóbbit használom (Sling), ebben végre nincsenek fc-k, és minden működik is, és stabil. És tudja a multiscreen-t ez is, csak én nem tudtam
Eddig egy telóm sem úszta meg a buherálástA legtöbb telepítésem egy V858-on volt anno... kb 300 után már nem számoltam... de bírta!
Az LG OG-t viszont nagyon sokáig, majdnem fél évig gyári rendszerrel használtam. Már kezdett lelkiismeret-furdalásom lenni -
szoke12
őstag
Különösen ajánlott rom: Sling ROM 3.3.01
Láttam már gyorsabb romot, pl a 7.1.1-et, de ez stabilitásban sokkal jobb. Nem omlanak össze az alkalmazások és az üzemidő is sokkal jobb.
Egy ideje inkább ezt használom. Eddig pozitív csalódás. Ja, és ez is tudja a multiscreen-t. -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Pár napja ezt a romot használom. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Végtelenül testreszabható, gyors, és stabil
És még osztott kijelzőt is kezel:
Mintha új telóm lenne
-
törölt tag
Üdv.!
Tud valaki ehhez a készülékhez ki/be kapcsoló gombot?
Hol tudnék beszerezni? Az árukeresőn majdnem találtam, de sajnos az Optimus Pro-hoz való
Feltételezem nem egy drága holmi lehet... -
Rover623
félisten
válasz
szoke12 #14018 üzenetére
Lásd előző hozzászólásom!
NFC - gőzöm nincs...tudtommal igen, de pont arra, amire nekem égetően kellene, arra nem...illetve lehet hogy igen, csak az alkalmazás, ami használná, nem kompatibilis vele (még?). Éppen emiatt került tartalékkészülék státuszba, pedig nagyon szeretem!
BT - nem használom
4G - szolgáltatóm nem támogatja
WiFi - kiváló
Kamera - 3 év alatt lőttem két tucat képet, főleg hirtelen helyzeteket próbáltam elkapni, vagy nagyítóként használtam a fényképet...rossz embert kérdezel!
Akku - szintén fogalmam nincs, már fél éve döglődött az akku és/vagy az USB csati. Itt az új csati és akku egy zacsiban, ha sikerül teljesen felújítanom az "új" telefont, akkor az Optimus új tulajhoz kerül, az ő feladata lesz a cuccok beépítése! -
Rover623
félisten
-
marcee
addikt
válasz
Rover623 #14013 üzenetére
Nálunk a polcon pihen egy hónapja a G, mert teljesen lehalt az aksija, és szereztünk helyette utódot. De most megláttam ezt a printscreen-t és 10 percen belül leadtam egy rendelést csereaksira. Eddig nem cserélgettem rom-ot, de itt az ideje kipróbálni különösebb kockázat nélkül.
-
-
raverke
tag
Sziasztok!
A telóm totál belassult, akksi nagyon hamar lemerül és sokszor kikapcsol, holott 44%-on van a töltöttség.
A 4G-t nem lehet kiválasztani a menüből, mert nincs ott.Android verzió: 4.4.2
Szoftver verzió: E97520b-216-01Gondoltam felteszek egy másik, gyári szoftvert, de az összefoglalóban található oldalon bármelyikre is kattintok, nem jön be a letöltés, csak üres oldal.
Valaki tudna ajánlani nem agyonmókolt rom-ot és annak linkjét, amiben van 4G és persze a teló is kifogástalanul működik?
Előre is köszi!
-
choco01
addikt
Tegnap megjött ebayról az új kamera lencse, nagyon király képeket csinál vele!Az előző már katasztrofálisan karcos volt.
-
Nagytoll
senior tag
válasz
lacifer2013 #14008 üzenetére
Az lesz az, a névjegyeket google fiókba vagy simre kell menteni, hogy megmaradjanak
-
Nagytoll
senior tag
válasz
lacifer2013 #14006 üzenetére
Beállításokom belül keresd meg a gyári visszaállítást.
Valahol a biztonsági mentés körül lesz. Képeket megtartja, csak az appokat gyalulja -
lacifer2013
csendes tag
Szia Mindenkinek!
2013. óta használom a telót, kiválóan működik.
De!
Néhány hete valami beakadhatott neki, az oprendszere (4.1.2) gyakorlatilag folyamatosan felébresztett állapotban van, ezért gyorsan merül.
Mit javasoltok?
Minden választ előre is megköszönök.LaCi
-
k.sandor69
csendes tag
válasz
Balázs1986 #14003 üzenetére
Szia!
Nem ragaszkodom, de az aksi időben remek volt. Most V20A van fent, német független, a 4G rendben van, üzemidőt még nem tudok, de az már látszik, hogy gyorsabb, ez a játékoknál mutatkozott meg. -
Balázs1986
őstag
válasz
k.sandor69 #14002 üzenetére
Milyen régióra kiadott ROM-ot próbáltál? Úgy rémlik vannak verziók, amikben nincs benne az LTE.
A másik tippem a baseband, lehet azt is megérné cserélni.
Ragaszkodsz a v10-hez? -
k.sandor69
csendes tag
Sziasztok!
Az én telefonomnak kalandos élete volt, ragadt már bootloader módban, halálából lett visszahozva, de mindig működött.
Az egyetlen gondom amire nincs megoldás, hogy 10D-nél még megy a 4G hálózat (de ebben a magyar nyelv csak 80% a beállítások angol), de felette már nem, a lehetőség sincs meg, hogy menüben állíthatnám. Több romot kipróbáltam ami még letölthető valahonnan 10F-ig, frissítéssel, és teljesen újrahúzva is megmarad a 4G/LTE hiba, vagyis, hogy nincs.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest