-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rookie2013
újonc
válasz
Bordian #21298 üzenetére
Az előző kommentem igazából neked szólt.
Még új vagyok itt
Amúgy a többieknek egy kérdés, szóval a lassúság egyelőre megoldva (amit az XDA-n olvastam aszerint ez az MLT igazi LG-s eltoxás, állítólag ezzel követi az LG minden lépésünket és cserébe tönkre vágja a user experiencet),
A kérdésem: arra született már megoldás hogy miként vigyük lejjebb a memóriahasználatot?
ICS alatt 700mb volt a szabad memória, a JB update után ez megfordult, most jó ha 250mb-t fel tudok szabadítani a gyári és telepített memóriatisztítókkal.Eddig még nem volt szívem factory resetelni mert nem vagyok biztos benne hogy mindent viszontlátok ami most rajta van.
-
Blackhammer
csendes tag
válasz
Bordian #21290 üzenetére
Volt factory reset felrakás előtt, és után?
Nekem is volt ilyen problémám, és egy factory reset megoldotta.
Ha meg nem tetszik a gyári, és bevállalod azt a rizikót, hogy ugrik a gari, akkor javasolni tudom a CM Nightlykat. Mindegyik pöpecül fut, szinte nem zabál semmit se a ramból egyik sem, és nincs olyan gond, hogy órákig tölt bármi is.
Más:
Az utolsó Nightlyban javításra került a zseblámpa app, vagyis nálam működik, nem fc-zik.
Melyik kernelt ajánljátok CM 10.2 mellé? Xda-n van egy pár darab -
batai15
félisten
válasz
Bordian #17399 üzenetére
azt mit jelent hogy hagyomános? sima képcsöves tv? mert arra nem fog menni, maximum jól túl bonyolítva.
De ha lcd vagy "lapos" tv-tek van akkor az más.
Kell egy mhl kábel "Y" alakú. azon van egy hdmi csati egy micro usb és usb. a hdmi és usb megy a tvbe.
Ha lapos tv-tek van akkor csak egy ilyen kell: [link]) Lacka89: havernak hox + van 1.7 procival, 800 pont + max kb. olyan 14,5 körül van.
-
Lacka89
aktív tag
-
Demens
tag
válasz
Bordian #17127 üzenetére
Az biza lehet gond, nekem csak ez a képernyős macera van, ezen felül minden gyors. Néhány játék, ami nálam szépen fut: Dungeon Hunter 4, Max Payne, GTA Vice City, Avengers, Carmageddon.
Most épp ezek vannak fent, de Modern Combat 4 is szépen ment. Dead Trigger és a Wild Blood is. Most ennyi jut eszembe. -
CsHuszi
csendes tag
válasz
Bordian #17032 üzenetére
Szerintem FR-rel nem igen lehet elrontani, különben nem raknák a menübe, hogy a mezei júzer is elérhesse.
Engem inkább az érdekelne, hogy a rejtett menüben való turkálással el lehet-e valamit rontani, vagy ott csak információk, tesztek vannak?
Megvagyok elégedve a drágasággal. Minap kb. 3 óra zenehallgatás mellet is alig merült 10%-ot(kikapcsolt kijelzővel), bár igaz, hogy kb. 10perc youtube is ugyanennyit evett meg. Ha olvasok a telcsin az is elég keveset eszik(kijelző színétől és fényerejétől függően).
Én is a mini Operát használom(már az előző telón is azt használtam), bár flash és a javás dolgokat nem szereti, de fórumok olvasására tökéletes és keveset is fogyaszt mind a mobiladatból mind a telcsi aksijából.Azt tapasztaltam, hogy teljes töltöttségnél (relatíve) sokkal gyorsabban merül úgy 80-90%-ig és utána lelassul ugyanolyan igénybevételeknél(folyamatos 3G, manuális mail szinkronizálás,pár üzenet KakaoTalk-on).
Bár az is igaz, hogy elmúlt az újdonság varázsa és így lényegesen kevesebbet nyomkodom, de egy két játékba ha belekezdek(ált. logikai) akkor én is 3-4óra alatt le szoktam nullázni az aksit. -
TrueWhitee
tag
válasz
Bordian #17020 üzenetére
Frissítés előtt volt-e FR, illetve frissítés után is? Ha nem, akkor nyomj egyet, mert anélkül nem az igazi a frissítés. Éjszakára ezek szerint ki van kapcsolva a wifi/adatkapcsolat, mert azok is fogyasztanak ám rendesen. Na meg, nézd meg, milyen alkalmazások használták a több akkumulátort, fogyasztás szempontjából. Telefonbeállítások/Rendszer/A telefonról/Akkumulátor/Akkumulátor használat
Más. Amióta nem a gyári launchert használom, hanem az Apexet, kevesebbet fogyaszt a teló, mint előtte. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest