- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Elvileg kéne legyen gyárilag Social+ de nálam nincs.
Egyébként mennyire elégedett vele aki használja? -
kexksz
addikt
Felraktam 20A-t, szép meg minden, de a játékok mintha rosszabbul mennének, meg Antutu score is kevesebb.
-
shunter
aktív tag
1óra alatt 100%-80%ra esett vissza a töltöttség. 70%-os fényerő, mobilnet: opera+viber, szinkron
Ez így kicsit sok, nem?
-
nexxxx
csendes tag
-
nexxxx
csendes tag
Arról akkor senkinek nincs ötlete, hogy miért az android rendszer, telefon készenlét, és készenléti állapot zabálja fel a legtöbb akksit? (#15946) Mert hozzájuk képest arányában a kijelző sem eszik semmit...
Bár nekem kb 2-3 napja a térkép került az első helyre, hiába állítom le folyton az összes folyamatát a futó alkalmazásokban. -
Deathdox
csendes tag
válasz
kexksz #15976 üzenetére
A gyári frissítővel is egyszerű felrakni. Csak az lg drivereket fel kell rakni és az LG szoftver módba rakni és bedugni a gépbe.
(#15977) Viper26:
Én már vagy 100 órányit videóztam a gyárival és egy apró akadás sem volt, mindegy milyen sebességü sd-n volt a film, anime, vagy hogy a telefonon volt.(#15981) jooker82:
Majd rakok fel én is, de csak talán este, ha addigra lemeríttem a telefont. -
Viper26
nagyúr
Gyári lejátszóval másnál is akadozik néha a a kép / hang (720p)?Az SD class 10-es, szóval az nem lehet gond szerintem.
-
jooker82
nagyúr
Tudnátok egy kijelzőfotót feldobni? Ha már 30% alatt vagytok. a teljes időről,meg a kijelzőidőről és természetesen legyen benne,hogy most hány %-on áll.
Kiváncsi vagyok a JB teljesitményre,meg a G-hez viszonyitva hogy áll.ja és gyári szofttal
köszi -
andaxin76
aktív tag
Tudja valaki h melyik az alkalmazásfüggő procihasználat a no frill CPU ban?
-
andaxin76
aktív tag
Most hallottam,nem tudom van e valóság tartalma:Haverom ismerőse használta a Greenify nevezetű programot,állítólag átveri az aksi mélykisülés védelmét a progi , és az akksi teljesen a tartalékaival eggyütt lemerült és kukázta az akut.Utána nézek fórumokon h mihez nyúl az app.
-
kexksz
addikt
Hey,
megéri (már) upgradelni valamire 4.0.3-ról? Főleg netezek/Facebookozom/Twitterezem telefonról, de az se lenne rossz, ha végre játszható FPSt produkálna mondjuk a GTA Vice City, mert azzal szivesen játszanék, ha nem akadna...
-
sryman
csendes tag
Valaki aki rászokta kötni a telefonját a TVre MHL-el, az MX player használatánál szokott tapasztalni apró laggot 720p/1080p videólejátszásnál? És amúgy is HW vagy SW dekódolást szoktatok használni?
-
Viper26
nagyúr
MTP módban a winfos b@szik látni a telefont, pedig az összes driver fent van...
-
Mitics
tag
válasz
sryman #15957 üzenetére
CLA-305
csomagolással egy ezressel drágább. De kell a francnak a csomagolásSzemélyesen át is tudom venni, nem kell postázni. Egyébként a vaterán 1700-ért is van már.
Érdemes átnézni több árkeresős oldalon, hát ha sikerül olyat találni, ami közel van és nem kell postáztatni.
De még ha postázással is veszed meg, 2300-ért hibátlan és a kis ujjadat sem kell megmozdítani
Lehet hogy én is inkább azt választom -
Mitics
tag
Gyári LG autós töltő 2.200 Ft-ért
Már veszem is
Rendeltem tegnap egy Hama töltőt 2100-ért, de már le is mondtam. Igaz, hogy az 1000 mAh-es volt és az LG "csak" 700 mAh, de még is csak LG-t dugok a lyukába
-
sryman
csendes tag
Sziasztok!
Már másodjára tapasztalom ezt a dolgot és nem értem hogy miért van ez...
Éjszakára bekapcsolva hagyom a wifit meg a syncet, minden más kilőve.
Teljesen megszokottan merül így a telefon, míg egyszercsak valami miatt elkezdi nagyon szívni az akksit. Mutatom a képeket:Látható, hogy a teló olyan fél 4 körül fogja magát és felébred... de hogy miért? foggalmam sincs. Van egy olyan érzésem hogy a wifi miatt, de miért pont akkor?
Jó kérdés... Esetleg valaki tapasztalt már ilyesmit?
-
shunter
aktív tag
Én mikor kézbevettem a Note2-t, csináltam is gyorsba egy zseb tesztet. Az én zsebembe kényelmesen elfért, nem volt zavaró. Ok, egy hosszú farmer volt rajtam. Nyáron egy rövidbe másabb lenne.
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Mitics #15944 üzenetére
Én fehéret választottam, mert soha nem volt még fehér, és tetszett. Eszembe se jutott ki mit gondolhat miatta, ne legyetek már ilyen konformisták!
És még csak soha nem is néztek "furcsán" miatta, igaz a fellépés is számít, mint tudjuk. Inkább irigykedően néztek a nagy fehér okosra... -
nicknev
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyet telefont, és eddig nagyon megvagyok vele elégedve, de az normális, hogy a Cell Standby viszi el a legtöbb energiát (34 % !) utána, a phone idle (30%) majd az android sys (20%)? Power saver belőve, csakúgy mint a "use only 2G networks" opció (JB). -
Gabdeszka
csendes tag
Sziasztok!
Erősen szemezgetek ezzel a készülékkel. Előéletemről annyit, hogy i4-ről váltanék, tehát az android totál új lenne számomra. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható-e, hogy a gyári( mint ami a nexusokon van) jelly beant fel lehessen rakni a készülékre, és hogy ez garanciavesztéssel jár-e.
Valaszokat előre is köszönöm! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Nxn908xxx #15942 üzenetére
F.... ekete
Ha már Note 2, az nem telefon, bárki bármit mond, hogy Phablet meg ilyesmi az már erősen tablet, azt már nem kényelmes zsebben hordani, míg a 4X-szel simán elvagyok. Múltkor volt egy sztori a buszon, egy kiscsajjal cseréltünk 2 percre lehet írtam is róla, Note 2 vs. 4X mikor visszaadtam neki, mondom és hova teszed? (Táska, zseb, tok stb.) "Sehova, a kezemben viszem." És leszállt kezében a Note 2-vel. Nem bírnék úgy élni, hogy minden percben a kezemben van, amikor nem tudom letenni. Táskába még tokban sem nagyon tenném, ha van a táskában bármi más, ami esetleg megsértheti.
-
Nxn908xxx
őstag
Le is adnám a rendelést ha tudnék dönteni a fekete és a fehér között.
-
tibiubi1986
csendes tag
A 4x jó.
Eddig én elegedett vagyok vele. Gyári rom is korrekt. Az ICS mindenkinek okés, a JB van akinek jó, van akinek nem. (nekem rossz volt az akksiido. Ezalatt ne azt ertsd, hogz 3 ora alatt lemerult a telo. Kihuztam vele 10-12 orat, zenehallgatas, szinkron mindenre 3g-n, 10-15 perc hivas, bo fel ora skype. ez mind 3g-n).
Szval a szoftveresen, hardveresen rendben van. Az hogy tetszik-e az meg szubjektiv.CM10.1 az rc2nél jar egy ket nightlyval kiegeszulve. Vannak mar modositott cmek is. AOKP is keszul (lehet mar keszen van, nem tudom).
Szval mindent osszevetve, ennyiert nem kapsz jobbat az a velemenyem. Par het, a cm beer a celba teljesen, akkor lecc perfekt a telo, es meg bovitheto is... szemben a nexus-sal.
-
zack
nagyúr
Srácok...Érdeklődnék, mert eladtam a Note2-öt, és telefon vásárlás előtt állok.
Jó a 4X? Főzött ROM-ok? Nyitott bootloader megoldott? Jó lenne ha valaki összefoglalná, mert nincs időm visszaolvasni. Nincs telóm, és kell valami, Nexus 4 16GB meg keddig várnom kellene. -
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok. Sokat olvastam róla de nem világos, hogy amelyik telón alapból nem engedi nyitni a bootloadert, akkor az úgy is marad, nyithatatlan?
-
csafiati
csendes tag
válasz
HGTimber #15893 üzenetére
Köszi a választ HGTimber!
Még garis a teló, és most nagyon mérges vagyok, mert direkt nem az olcsobb 4XHD telót vettem meg.
Elvittem, hogy rakják fel az új verziót, erre mikor megyek a készülékért ugyanúgy a régi 4.0.3-as van rajta.
Szerintem csak nyomtak egy gyári beállítások visszaállítását.Ezért fizettem + 15000Ft-ot
Most azt mondták 2 hét múlva menjek vissza. Kiváncsi leszek, de én el nem hozom amíg nem lesz rajta 4.1.2
Majd ha a gari lejár kisérletezgetek. Köszi mégegyszer!
-
-
Noys187
tag
-
FGyula30
aktív tag
Ajánlom kipróbálásra az alábbi romot. [link]
Nem kell külön rootolni.
Nálam 2 napja van fent és érzésre gyorsabb a JB-nél.
Antutu: 13577pont -
Badboys
őstag
válasz
DJ. Ru$y #15920 üzenetére
Az L9 be belerakták a javításokkal tehát gondolom ezután itt is meg lesz. Az Xperia T n JB volt és ott működött a dolog tehát nem a JB a meghatározó. Már csak azért is mert az ICS alatt is hiányoltuk, és akkor arról volt szó,hogy a JB hozza,csak valójában valamiért kimaradt.
-
shunter
aktív tag
Köszi srácok! Ezt szomorúan olvasom. Nem gondoltam volna, hogy egy meglévő lehetőséget elvesznek egy újabb frissítéssel. Nem baj, média tárolónak azért jó lesz.
-
shunter
aktív tag
Az SDkártya problémámra tudna valaki megoldást? Nem tudok progikat áthelyezni. 2gb-os sd
kártyánál ezt írja az appmgrIII:
http://db.tt/aPt4WXAWLátja a teló az SD-t és használni is tudja, de nemtudok rá áthelyezni...
-
shunter
aktív tag
Akkor ezek szerint én is szarul csináktam. Mikor felfrissítettem JB-re, nem volt 100%-on az aksi, talán ezt észre is veszem mert gyorsan merülök. Sose értettem miért kell a 100% :-) de már okosabb lettem. A root-ot valszeg én is megcsinálom majd valamelyik nap, ha jól emlékszek valaki már leírta, hogy JB-n hogy is van, majd vissza olvasok. A rom-olgatás viszont nem nagyon izgat.
HOX-ot fogtam kézbe rövid ideig, de nem estem tőle hanyatt. Dizájnba a 4XHD veri, jobb a fogása, nem csúszós, a kezelő felület sztem gyönyörű. Hardware-be ugyan az. A HOX-al ellentétbe bővíthető sd-vel, és hiába rosszabb (ha rosszabb egyáltalán) az aku ideje, de jóval olcsóbb a készülék. Abból az árkülömbségből lehet venni pluszba aksit, aztán máris veri aksi szinten is.
-
andaxin76
aktív tag
Ezzel rootoltátok?Mert ha igen valaki írja le nekem magyarul.Elég gyenge vagyok angolban és ezt az angol tájszólást meg főleg nem értem
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen???
Köszi nexxxx de azt mondják az ICS re van.
-
sryman
csendes tag
válasz
fuzzyka #15906 üzenetére
Kb 1 hét.
Viszont fontos és ezt mindenkinek ajánlom!
Mikor meglett a teló felraktam rögtön a JB-t majd rootoltam, viszont nem csináltam rootolás után factory resetet! Ez kb 1 héttel utána jutott eszembe, azokután hogy az akksi kb 2 óra képernyőhasználatnál már lemerült. Csináltam egy factory resetet és voilá, pár napra rá beállt az akksiÖröm és bódottá
Szóval amit ajánlani tudok mindenkinek ha megveszi a telefont:
1. Rakd fel a JB-t (már csak a kamera miatt is érdemes)
2. Rootold (semmi baja nem lesz a készüléknek, bármikor vissza lehet csinálni)
3. Factory ResetÍgy ebben a sorrendben ezeket megcsinálva véleményem szerint nagyon jó lesz akksi idő, simán viszi az 1 napot! (3+ óra képernyő használattal)
Amit még érdemes felrakni: Greenify, és ezzel a progival kilőni a fészt meg ilyeneket.@miki1985
pontosan úgy ahogy mondod, kirakja a tv-re a képernyőd tartalmát HD-ban (tudtommal 1080p-ben) Én most konkrétan így nézek sorozatokatElőbb néztem meg a legújabb Trónok harcát és hibátlan képminőség volt
-
Naras
őstag
válasz
fuzzyka #15901 üzenetére
Igaz, magát az aksit nem lehet kalibrálni, de a statisztikákat, ami alapján a kijelzés megy, illetve a teló esetleg kikapcsol, azt igen... szedd le a Battery Calibration appot marketről, 100% - on lődd el, majd fullra merítés után egyhuzamban full töltés, és utána normál használat... jót tud tenni... BTW Root szükségeltetik...
-
miki1985
csendes tag
-
-
Mitics
tag
válasz
fuzzyka #15901 üzenetére
Ennyivel többet kell bírnia!
Ha nekem nincs időm nap közben, mint ma... kb 1 óra kijelző, folyamatos 3G/wifi szinkron, viber szinkron, kicsi telefonálás. Estére így 50-60%-rs esik. (ma 56%-kal értem haza 9-kor) Ha sokat nyomkodom, sokat telefonálok, akkor sem esik 25-30% alá estére. -
fuzzyka
tag
Sziasztok!
Egy hete van kb 4x-em és nagyon bírom a masinát, előtte 2x-em volt és akkor fogadtam meg, hogy soha többé Lg-t de rájöttem utólag,hogy jó kis vas volt az is
!
Na de komolyra fordítva a szót, első bekapcsolás után egyből toltam fel rá KDZ-vel a JB-t úgy ahogy volt és nem töltöttem fel fullra a telót... Többször is olvastam már, hogy ezt viszont meg kellett volna tenni! A helyzet most úgy néz ki, hogy 13 órát megy el egy töltéssel 1óra 40 perc kijelzővel 3g-n full szinkronnal ami elég szomorú, mivel sokszor aggódom, hogy nem bírja ki míg haza érek! Kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne újrahúznom az egészet teljesen feltöltött akkuval vagy ez egy átlagos érték amit nekem produkál??Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged