- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitics
tag
válasz fuzzyka #15901 üzenetére
Ennyivel többet kell bírnia!
Ha nekem nincs időm nap közben, mint ma... kb 1 óra kijelző, folyamatos 3G/wifi szinkron, viber szinkron, kicsi telefonálás. Estére így 50-60%-rs esik. (ma 56%-kal értem haza 9-kor) Ha sokat nyomkodom, sokat telefonálok, akkor sem esik 25-30% alá estére. -
-
Naras
őstag
válasz fuzzyka #15901 üzenetére
Igaz, magát az aksit nem lehet kalibrálni, de a statisztikákat, ami alapján a kijelzés megy, illetve a teló esetleg kikapcsol, azt igen... szedd le a Battery Calibration appot marketről, 100% - on lődd el, majd fullra merítés után egyhuzamban full töltés, és utána normál használat... jót tud tenni... BTW Root szükségeltetik...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
sryman
csendes tag
válasz fuzzyka #15906 üzenetére
Kb 1 hét.
Viszont fontos és ezt mindenkinek ajánlom!
Mikor meglett a teló felraktam rögtön a JB-t majd rootoltam, viszont nem csináltam rootolás után factory resetet! Ez kb 1 héttel utána jutott eszembe, azokután hogy az akksi kb 2 óra képernyőhasználatnál már lemerült. Csináltam egy factory resetet és voilá, pár napra rá beállt az akksi Öröm és bódottáSzóval amit ajánlani tudok mindenkinek ha megveszi a telefont:
1. Rakd fel a JB-t (már csak a kamera miatt is érdemes)
2. Rootold (semmi baja nem lesz a készüléknek, bármikor vissza lehet csinálni)
3. Factory ResetÍgy ebben a sorrendben ezeket megcsinálva véleményem szerint nagyon jó lesz akksi idő, simán viszi az 1 napot! (3+ óra képernyő használattal)
Amit még érdemes felrakni: Greenify, és ezzel a progival kilőni a fészt meg ilyeneket.@miki1985
pontosan úgy ahogy mondod, kirakja a tv-re a képernyőd tartalmát HD-ban (tudtommal 1080p-ben) Én most konkrétan így nézek sorozatokat Előbb néztem meg a legújabb Trónok harcát és hibátlan képminőség volt[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
Fail3D!
addikt
válasz fuzzyka #18358 üzenetére
mas telonal is elofordul... szoval altalabos, pl a samsung az sg2 nel sokat szervizelte ezt es kapptt szivinfarktust.. valamelyiknel erosebben valamelyiknel gyengebben lathato...
(#18360) Bati0501nem ertek a technologia reszhez, de konkretan az hogy ennyire miniaturizalva van az egyseg es gondolom itt mar, annyi muansznyi elteres a gyartas soran hol jobban hol kevesbe kijon, hogy a legtobb telonal ez lathato, gondolom a komolyabb tipusuknal ez nincs, mint a pureview... v egyebb.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz fuzzyka #18358 üzenetére
Ez az úgynevezett Pink Spot....ICs-ben erősebb volt,Jb alatt kevesebb,de van, ha kevés fény van(rossz fényviszonyok) akkor jön elő.Ha vakuzol nem lesz ott...más telónál is van ilyen(htc,sony).Elvileg szoftveres úton javítható(Toto kollégával régebben kitárgyaltuk)
Pepeninho
3845*#880# szervízmenüben keresd...All device test/alc test ha jól emlékszem[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.