Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ferikek #23233 üzenetére
Egy időszakban hasonlítsd össze az árakat pls., hitelesebb leszel tőle. Te írtad korábban:
"Viszont újonnan, mikor kijött, tavaly év elején akkor bőven 100 felett volt (én 130-ért vettem). akkor meg az iPhone 4 volt kb. 170-180".
- Nem sportszerű a tavalyi bevezetéskori árát összehasonlítani a 2X-nek egy mostani árral. -
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #23211 üzenetére
Nekem is ez az első okostelefonom. Előtte 5800XM, azelőtt pedig egy sor SE volt (C702, K770, K750). Azokat is moddoltam folyton...ez nálam ilyen mánia
"Egy átlag felhasználó nem nagyon néz utána, hogy az adott op. rendszer pontosan milyen is, mik a tulajdonságai, mert nagy részben a telefon tesztjeit olvassa, nem pedig az adott op. rendszerről készült átfogó elemzést." Na itt a probléma. Egyrészt vásárló oldalról, mert ha vesz valami drága eszközt, előtte igenis olvasson el róla mindent, amit lehet (én még akkor is, ha filléres...). Másrészt fórum/blog/újság/stb. oldalról, mert bár van néhány olyan cikk, de valóban ritka, ahol nem csak a készüléket és a ráhegesztett ui-t beszélik ki, hanem legalább egy linket odadobnak mellé egy másik, magával az Androiddal foglalkozó cikkre, hogy vásárlás előtt tessék azt is elolvasni (bár mégegyszer mondom: nekem magától értetődő lenne).
Az árról tényleg nem kell sokat beszélni...gyenge anyagminőség, változó stabilitás. Ezért olcsó a 2X a tudásához képest. Sajnos ez a rizikó benne van. Én szerencsés vagyok, ez a kis dög elnyűhetetlen (kivéve mikor betörtem a kijelzőt egy nagy ejtésnél)
Az meg, hogy az Androiddal szerelt telók eleve miért sokkal olcsóbbak még úgy is, hogy a Google-nak meg a Microsoft-nak is kell, hogy jusson az árából...hát ezt már csak az Apple marketingesei tudnák megmondani...(bár szerintem ezzel a politikával magukkal tolnak ki, mert ha lentebb vinnék az árakat, valszleg jópáran vannak, akik iPhone-t vennének felső kategóriás droid helyett...de ők tudják)
defy456: XP alatt próbálod? Win7 1-2 perc alatt magától leszedi netről a drivereket, ha bekapcsolod az USB hibaelhárítást, és vársz mielőtt SuperOneClick-et indítasz.
-
bull84ghia
őstag
válasz
ferikek #23211 üzenetére
Nem tudom, de te egy selejtes példányt fogtál ki. Az én 2x-em 3 napot bír átlagos használat mellett és nem recseg ropog egyáltalán. Kollégám viszont pont a 4s-re panaszkodik térerővel van gond nála sokat. Tökéletes készülék nincs, mindennek meg van a saját nyűgje. Én nem bántam meg a 2x-et egyáltalán
-
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #23119 üzenetére
Amiket leírtál (x nap után lassulás, frissítés menete...) az Android alapvető működési elvéből fakadnak, ezzel mindenkinek tisztában kell lenni már megvétel előtt. Egy része (pl. lassulás) kivédhető rom piszkálással, de ha ezt valaki nem akarja vállalni, akkor nem érdemes ezzel az op.rendszerrel foglalkoznia.
Az IOS viszont egyetlen gyártónak készül (ráadásul házon belül), a hardveres felépítés szinte mindegyik termékben azonos alapokon nyugszik, egyértelmű, hogy megvan a lehetőség egy zárt, hardverra jól optimalizált rendszer megírására. És erre általában van is legalább 1 évük a fejlesztőknek. Az összehasonlítás innentől kezdve totál értelmetlen, bárki akinek szeme van belátja, hogy az IOS nagy előnyben van az Androidhoz képest, és szerintem ez meg is marad addig, amíg a droidot ennyire változó hardverre kell megírni. De nem mindenkinek ér meg ez a különbség 50-100-150ezer forintos plusz ráfordítást, ha kis odafigyelésért és rom-okkal kísérletezésért cserébe közel ugyanazt a szintet tudja hozni fele, vagy akár harmad áron. Mérlegelni kell, hogy inkább kifizeti azt a nem kevés pluszt és elvan boldogan, vagy vállalja a kísérletezgetést a megtakarított összegért cserébe.
A készülékhiba már teljesen más kérdés...minden gyártónál van (még az Apple-nél is), ez elkerülhetetlen. Sajnálatos módon az LG anyaghasználata olyan, hogy itt nagyobb arányban fordul elő. De az a tapasztalatom (javítsatok ki ha tévedek), hogy vagy már a kezdetektől vacakol a hw, vagy egyáltalán nem. Bizonyos idő eltelte után elromlás is előfordul, de ritka. -
suppe
tag
válasz
ferikek #23116 üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy neked a kezdetektől úgymond szarakodott 2X, emlékeim szerint még olyan romokkal is hiba hegyeket produkált a készüléked, amivel másnak szinte tökéletes volt. Ezt nem kekeckedésből mondom ám! Engem is frusztrált volna... Csak szerintem azzal a készülékkel alapból gondok voltak. Valószínű a 4s-el semmi ilyen nem lesz.
-
vadonka
csendes tag
válasz
ferikek #20259 üzenetére
On The Fly (aka OTF)
Real time lehet piszkálni az alábbiakat:
VDQ frekvencia, GPU frekvencia, SDRAM frekvenciák, maximális cpu frekvencia kikapcsolt képernyőnél, másodlagos mag be és kikapcsolási küszöbérték, előre definiált energiatakarékos üzemmódok, ill. nitró üzemmód.
Bootnál aktiválódik az Etana config editor alkalmazással lehet majd szerkeszteni a boot-nál érvényesülő dolgokat, a HP kernel tweaker pedig realtime tudja állítani amit kell.
Akinek energiatakarékosság kell az benyomja a powersave-et, akinek teljesítmény az meg a nitrót. Ezek miatt eddig állandóan új kernelt kellett forgatni mivel minden bele volt drótozva fixen.
Konyhanyelven kb ennyiről szól
További terv a DS aksi driver átkapcsolható legyen a normálra ugyanezen módszerrel, tehát nem kell miatta új kernelt flash-elni.
-
wolruf
őstag
válasz
ferikek #20189 üzenetére
Saját tapasztalatom így, kb egy-másfél hét v20q használat alatt:
- Sokkal gyorsabb, szinte mindig.
- Akksi kb. kétszer olyan gyorsan merül, mint v20l használatával
- Kamera 1 hét uptime után hanyatt vágta magátBeindult, képfrissítés lassú volt, exponálni nem lehetett, majd force close-olta. Restart segített.
Ami mókás, hogy ezt leszámítva nem kellett volna restart, mivel nem lassult be egyáltalán2G/3G váltás, adat be/ki nekem zökkenőmentes, Wifi nagyon gyorsan kapcsolódott mindenhova, GPS rendben
-
suppe
tag
válasz
ferikek #20120 üzenetére
Igen, mindkettő gyári.
Annyi a különbség, hogy az Euroopen-es V20Q kb. 1 hete kint van, a magyarországi LG Updater meg ki tudja mikor lesz meg, és mikor mondja azt neked a program, hogy elérhető a frissítés.
Én javasolnám a smartflash-t (csak mentsd le a dolgaid előtte) és ha ezek után is olyan lomha marad a készüléked, akkor utána a szervíz. És még akkor is gyár a rendszered, szóval nincs mibe belekötniük, hogy ejnye-bejnye ez nem is gyári LG rom.Szerk.:
Az LG-s biztonsági mentésről nincs tapasztalatom... esetleg más megmondja. Én mindig szeretem, ha tiszta a rendszerem egy rom csere után, inkább újra feltelepítem azt a néhány app-ot amire szükségem van. -
suppe
tag
válasz
ferikek #20115 üzenetére
Nem... én arra gondolok, h az LG updater csak frissít!!! Cseréli azokat a részeket, amik változtak, ezért is maradnak meg a mentett cuccaid. De ha mondjuk smartflash-el felraknád ugyanazt a romot (gyárit), amire éppen most vársz, azzal kapnál egy GYÁRILAG szűz rendszert. Persze érdemes lementeni azokat a dolgokat, amikre szükséged van. Mert szerintem a te telódon vmi app. vagy bármi (amit már lehet, hogy ezer éve töröltél is) tönkrevágja a rendszeret, és véleményem szerint egy mezei frissítés ezen semmit nem fog változtatni. (Windows-t még nem telepítettél újra ilyesmi gondok miatt? Belassulás stb. Én ott sem hibakeresést és javítást futtatok, mert semmi értelme.)
De nem beleszólni akarok, csak javaslat volt.szerk.: soha nem volt főzött rom a telómon, de nem is az updaterrel frissítem mert az egy hulladék.
-
suppe
tag
válasz
ferikek #20112 üzenetére
Én tényleg nem értelek... a helyedben gyalulnám azt a telefont nullára és új romot tennék fel. Ahogy emlékszem eddig LG updater-rel frissítettél mindig és a telód egyre sz@rabb lett. Én nulláról telepítenék rá, de hát ez magánvélemény... mert amit a te készüléked művel, az nagyon durva. Nem tudom miért frissítgetsz ahelyett, hogy lenne egy gyári rendszered. Szerintem pont ez a baj vele.
-
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #20078 üzenetére
Ha árnyékolod az antennád, akkor se adás, se vétel (vagy mindkettő sz*r). Nem tudod úgy árnyékolni, hogy csak az egyik ne menjen. Ha sz*r a vétel, akkor a bejövő jelnek is sz*r. Ha tudod, akkor teszteld le egy másik telefonnal is.
Ha baj a telefonban van, akkor lehet, hogy modem (driver) gond lesz. Milyen rom-ot használsz? Esetleg próbálj ki egy friss gyárit.Algotis: Át kell, hogy vegyék a telefont, nekem is átvették volna ott, csak mivel az enyém nem garanciás javítás volt, 20k lett volna úgyhogy kihagytam. A szegedi Telenornál is leadhatod persze nyugodtan, másodjára én is ott adtam le, akkorra már megoldottam, hogy ne kerüljön pénzbe a dolog
Ha esetleg nem jártál mostanában Telenornál, hasznos infó lehet, hogy nemrég elköltöztek a Mikszáth sarkáról. A Fekete sas utca Jogi kar felőli végén illetve az Árkádban vannak jelenleg. Szervizes felvevőpont sajnos nem tudom, hogy mindkettőben van-e.
-
Zlika
aktív tag
válasz
ferikek #19929 üzenetére
Hu az tényleg durva...Nekem valamikor az elején volt ilyen szutyi.De akkor még nem nagyon tűnt fel.(5800 után)Aztán jöttek a lefagyások is sorjában.Mondjuk angol megjelenés után pár nappal vettem tehát a nagyon kezdeti software volt rajta.Azt hiszem utána pár héttel indult meg a "fikázás" is a fórumon.Meg a disszidálások (ugye Rotate...
).
Na de lényeg a lényeg hogy amint lett használható custom rom én azokat kezdtem tesztelgetni azóta nem is volt gyári vagy ha igen akkor is csak mert valamit elcsesztem és smartflashel visszaraktam egy gyárit alapnak de utána rögtön root/cwm/custom rom.
Én a hypnos 2x-romot nyűtem sokáig az nagyon frankó volt sebességben is üzemidőben is.De kb 1 hónapja előjött a "nem tudtak elérni full térerő mellett" probléma.Szerencsére akkortájt jött a CM9 is szóval tettem egy próbát.Na azóta nem is került rá más.Igaz még egy pár dolog nem működik -video felvétel/lejátszás hardware-esen- de messze ez a leggyorsabb,legjobb üzemidővel működő rom amit eddig láttam.Szóval van remény.Ha nem is az LG de valaki úgy is megcsinálja az ICS megabrutál romot amivel végre tényleg azt érzi az ember hogy egy felsőkategóriás telefonja van...
Hagyjad te is a francba a gyÉri romokat. -
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #19924 üzenetére
Igen, pont arra céloztam, hogy az a gép kevés szabad ram mellett is stabilan működik. Na de az egy zárt rendszer, egy adott hw-ra egy adott op.rendszer, ez nagy pozitívum, és előny
Azért az elég egyértelmű szerintem, hogy ha baja van a telefonomnak, akkor beviszem a szervizbe, ahol elvileg kivizsgálják. De akkor sem értem, mi köze van ennek az kommunikációs csoporthoz... Az fb profil nem szerviz, de még csak nem is terméktámogatási oldal. Egyszerűen csak kihirdetik az aktualitásokat. Már az pozitívum hogy nem csak azokkal foglalkoznak, hanem a totál témához nem illő hsz-ekkel is.
Amit meg kell érteni, hogy baj -> szerviz. Támogatottság hiányolása -> panaszlevél az itteni központba és ha bugos is a kint levő szoftverrel, akkor szerviz is. Az, hogy ott megakad a dolog, már más kérdés, ha oda reklamálnak, az teljesen jogos. De ezek a szerencsétlen ügyfélszolgálatosok tényleg nem tudnak (és nem is feladatuk) semmi olyat tenni vagy mondani, amitől megjavul a telefon, vagy új szoftver kerül rá. Ezért értelmetlen az, ami az üzenőfalon megy. -
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #19919 üzenetére
v20o + tweak pack, 5 kezdőképernyő, naptár widget, időjárás & óra widget, teendők widget (ez 2 képernyőn is), jegyzet widget, energiagazdálkodás widget, zene widget, rádió widget. Kamera, galéria, videolejátszás, youtube, gmail, böngésző, ébresztőóra, zseblámpa ikon.
276 óra 17 perce bekapcsolva, nincs késés. Ami kicsit fura hogy most csak 110mb a szabad ram, ilyen még nem voltDe ettől függetlenül is teljesen gyors. Haver iphone4-én egyébként 30-40mb szokott szabad lenni és úgy is villám. Mindjárt indítok egy GTA-t, az majd kitakarítja 150-160 körüli szabadra
-
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #19911 üzenetére
Nem tudom, te melyik LG profilt szoktad nézni (van több is), én az LG Magyarországot szoktam.. A hozzászólók közt vannak a barmok (és hidd el, nem csak Magyarországon vannak barmok
). Amit tudni kell, hogy ez az FB profil egy informáló oldal, őket anyázni / rajtuk követelni a szoftverfrissítést egyszerűen ökörség. Nem szoftverfejlesztők, de még csak nem is informatikusok. Egyszerű információ szolgálatosok, nem több. Nem várható el tőlük, hogy majd bemennek a fejlesztőkhöz és leanyázzák őket. Viszont ha megnézed, tényleg jó fejek: akárhogy anyáznak az üzenőfalon, normálisan válaszolnak. Nem törlik, nem szarják le. Volt olyan, hogy egy hozzászóló kérésére választották ki a köv. akció nyereményét, és egy smart blueray player nem filléres
Meg egy gyerek csak úgy poénból írta hogy van 10 LG terméke, ha lefotózza kap-e valamit, erre ment a válasz hogy fotózza le és kitalálnak neki valami jutalmat... Oké, hogy a szoftver szar, de ez egy teljesen más asztal, és itt pont korrektek.
Komolyan én is gondolkozok egy fotózáson, bár csak 5 LG termékem van -
suppe
tag
válasz
ferikek #18893 üzenetére
bocs, Pokolika a neve
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_2x_p990_az_elso_ketmagos/hsz_18459-18459.html
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_2x_p990_az_elso_ketmagos/hsz_18462-18462.html
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_optimus_2x_p990_az_elso_ketmagos/hsz_18464-18464.html -
Naras
őstag
válasz
ferikek #17058 üzenetére
Nem, teljesen stabil a ROM, nem nagyon szokott fagyni, ilyen alkalmazás crash - t pedig még egyáltalán nem produkált (mondjuk emlékeim szerint fagyást sem, ha jobban belegondolok), de ez most egy érdekes jelenség... Mintha valahova máshova küldené a hangot (nem olyan rég szereztem be egy BT headsetet, de most még a BT sem volt bekapcsolva, nemhogy az rákapcsolva)... hát, nemtom...
-
god992
aktív tag
válasz
ferikek #17043 üzenetére
lehet hülyeség amit most mondani fogok de szerintem majd februárba jön hivatalosan a v20o(vagy nemtudom pontosan milyen néven fog futni) mert eddig azt írta a telefon(beállítások/a telefonról/szoftver frissítés) a következő frissítés ellenőrzésére hogy:" nincs frissítés" most meg azt írja hogy 2012/02/15 nemtudom hogy jelent e valamit, pár hónapja azt vettem észre hogy amikor ellenőriz akkor lesz elérhető a frissítés(még annó v10d-vel)
Amúgy felraktam a nem hivatalos v20o-t tapasztalatokat majd írok, remélem lesz olyan jó mint amire számítok, de én is úgy vagyok vele hogy inkább a hivatalos, de nem bírom ki... -
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #16914 üzenetére
44 és fél óra, 168mb szabad ram.
Alkalmazások, játékok, (wifi) böngészés, market, telefon, sms.Szerintem neked pont az a gond, hogy kb ugyanazt a néhány alkalmazást használod, így nem szedi ki memóriából más számára. És az sem segít a dolgon, hogy a levelezést és a böngészőt pont nem állítja le bezárás után, ugyanúgy fut (neadjisten szinkronizál).
A megoldás épp az, hogy mást is kellene használni (tudom, hülyén hangzik, de szvsz ez a helyzet), hogy felszabadítsa a szükséges memóriát. Mondjuk valami hd játék. Akkor garantáltan kipucol mindent, és remélhetőleg a játék kilépéskor nem csak hátra kerül. Így nálam >100h után is 140-150mb szabad memória marad.
Gyári v20l -lel. Annyi, hogy nemrég kiszedtem az F-Secure-t, a Car Home-ot, és az Alkalmazásokat. De az F-Secure csak az, ami talán érezhető változást hozott.
(Na meg a betűtípus váltása Roboto-ra)
A panel érzékenysége nem függhet attól, hogy mennyi szabad memória van. Szaggatás, késve megnyitás indokolt lehet ilyen esetben, de érzéketlenség semmiképp.
A 2.3-ról többen mondtuk még a "nagy várakozás" időszakában is, hogy nem kell csodát várni. De az ICS-t én nem temetem előre.
wolruf: Na kb leírtuk ugyanazt
kárátékutyá: Sehogy, nyilván kellett hozzá az, hogy root joggal bírjon. De nem is írta, hogy nem így van
-
wolruf
őstag
válasz
ferikek #16914 üzenetére
Uptime 191 óra, 109 MB szabad memória
Ja, igen... gyári 20L ROM, játékkal, nettel, telefonálással, SMS és email használattal. Nem értem nálatok mi cseszi ennyire szét
Szerk 2
Egyedül azt a túró F-Secure-t pucoltam le róla, az sokat dobott rajta. Mondjuk úgy rengeteget -
Naras
őstag
válasz
ferikek #16307 üzenetére
Valószínűleg 1-2 drivert még nem sikerült teljesen feltelepítenie, és mikor ezeket megpróbálja minden egyes csatlakoztatásnál, akkor a többit is, mivel ezek kapcsolódnak egymáshoz.
Ahhoz, hogy ne legyen ilyen problémád, fel kell tenni mindent. Ez akkor fog sikerülni, ha leszeded a driver packot (Ezt az LG Updater segítségével megteheted), majd USB Hibakeresés módban csatlakoztatod a telefont. Igaz, még ebben az esetben is előfordulhat, hogy valamelyik drivert manuálisan kell a pofájába vágnod... -
Naras
őstag
válasz
ferikek #16120 üzenetére
A vételárat sajnos ezek miatt biztos nem fogod visszakapni. Azért az Android sem jár már annyira gyerekcipőben, hogy még mindig ennyi problémája legyen, egyébként a kezdetek óta ez megy, az emberek úgy várják a frissítéseket, mint a messiást, aztán mikor megjönnek, kiderül, hogy nem repíti az embert abba az álomvilágba, melyet várt volna tőle. Mindezek mellett viszont a Custom ROM - ok sokszor valóban jobbak, és stabilabbak, ráadásul olyan szolgáltatásokban is bővelkednek, amik bizony nagyban megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a felhasználást. Megértem, ha valaki nem akar mókolni, jómagam is így voltam vele még a GT540esem esetében, de a 2X - et már alapból "buherálva" vettem, majd én is nekiestem, és meg kell mondjam, semmi problémát nem tapasztalok, megy minden, mint a karikacsapás... az aksi merül ugyan, mint a rosseb, de ez ilyen, ahogy jönnek az egyre erősebb gépek, ez sajnos egyre égetőbb problémává válik majd, úgyhogy remélem kezdenek majd valamit vele a fejlesztők. A Tegra3 pl. már tartalmaz egy 500 Mhz - en ketyegő plusz procit, mely felelős az alapfunkciók ellátásáért, plusz a másik négy mag kezeléséért, sé aszerint használja a rendszer a benne rejlő erőt, hogy mennyire van rá szüksége, úgyhogy tán van remény...
Egy szó mint száz, én mégiscsak azt tudnám ajánlani, hogy érdemes egy Moddolt ROM - ot kipróbálni, ha nem válik be, akkor is simán vissza lehet flashelni az eredetit, és kész. Ha valami nem megy, a Recovery - vel nagyon könnyű bármit lementeni/visszaállítani, vagy installálni. Vagy ha Custom ROM - ot nem is, de egy módosított Kernelt fel lehet vágni a gyári ROM alá is, mely szintén sokat javíthat a helyzeten. A Horse Powert pl. elég sokan dícsérik...kmisi99 Neked mi a lassú?
-
exelsior1
senior tag
válasz
ferikek #16111 üzenetére
Hát, egyelőre úgy tűnik az LG-nél az oprendszerről a vásárlónak kell gondoskodnia
Majd változhat még, legalábbis jó lenne, mert akkor már jó alternatíva lenne a Samsung mellé. LCD szinten az IPS azért bőven jobb mint az SLCD-k. A külsővel sincs baj, jó minőségű, szép készülékházakat szoktak csinálni. Még van remény, hogy az LG összekapja magát.
-
Naras
őstag
válasz
ferikek #16091 üzenetére
Nem tudom mit problémázol, nekem úgy száguld minden a képernyőn, mintha ágyúból lőtték volna ki... havernak pont egy SE - je van, csak futólag mutattam neki 2X - et, első megszólalása az volt... "basszus, milyen gyors...." A gyári ROM meg egy fos... ezt eddig is tudtuk... nomeg, használj ADW Launchert, vagy valami... moszt kici... occó... volt...
Crytek Ott valami gond lesz az aksi kalibrálással... ennyire gyorsan azért nem szabadna merülnie semmilyen rommal... csináltál Battery stats resetet? Utána is még több töltés kérdése, hogy beálljon normal szintre... bár, egyelőre ez úgy néz ki, hogy nagyon gyorsan merül, főleg, ha használva van. Standby állapotban nem annyira veszélyes, bár akkor is szívja, 10 óra alatt kb. 20%... ha megnyugtat, iPhone 4S - nél ugyanez a helyzet... a két mag úgy tűnik betesz... vagy valami van, de reméljük a teljesítmény növelésével lassan az energiagazdálkodás hatékonyságának növelésére is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a fejlesztők...
-
Engineer81
csendes tag
válasz
ferikek #14507 üzenetére
Most az előbb megint kipróbáltam, méghozzá úgy, hogy AGPS adatokat nem is frissítettem és lőn világosság, most jó volt. Igaz, csak pár percig használtam, de pillanatok alatt megvoltak a műholdak és kb. 10 másodperc alatt a fix is megvolt.
Tesztelem még. Úgy látszik, több idő kell, hogy kijelenthessem, hogy tök szar... :-)
-
Engineer81
csendes tag
válasz
ferikek #14499 üzenetére
Mondjuk én 3G-t nem tudok használni, mert céges a SIM kártyám és le van tiltva rajta, de ha wifin leszedem az AGPS adatokat, akkor sem működik rendesen a GPS-em. Mondom, tegnap olyan volt, hogy megvolt már a fix, majd eldobta és kezdte újra keresni. Másodszorra már nem talált fixet. És tuti hétszentség, hogy nem a GPS vevővel van a baj, hanem szoftveres a bibi, mert v10d-vel már majdnem jól működött a cucc.
-
-
suppe
tag
válasz
ferikek #12988 üzenetére
az e-mailek alján a reklámszöveggel nincs gond... nem lehet, hogy maga a levél van olyan betűtípussal, ami nem tetszik a levelező rendszernek?
kezdem úgy érezni, h ezzel is úgy járnunk, mint a 2.2-vel. lesz b, c, d stb.
asszem én még várok a frissítéssel, és várom a további észrevételeket. -
Rotate
veterán
válasz
ferikek #11254 üzenetére
pedig itt élek
az volt a vicces, hogy szlovák a support, de a hölgynek lengyel neve volt a mailben, majd a cseh LG hívott fel
majd ha már a számlámon lesz a pénz akkor fogok igazán örülni
egyébként meglepődtem, hogy ennyire simán ment... elküldtem ugye a hibalistámat, és anélkül, hogy bárki látta volna a telefonomat, beígérték, hogy visszakapom a pénzem, mivel elégedetlen vagyok... tudjátok mit bizonyít ez? hogy tudnak a hibákról, és félnek, hogy jogi útra terelném a dolgot...
amúgy szerintem nálatok sem mehetnek a dolgok annyira máshogy... az LG weboldalról írtam a supportos résznél, ott kiválasztottam talán valami harver/szoftver nem tudom mit, és beírtam, hogy már egy ideje érlelődik bennem ez a dolog, egyre több a baja, már nem tudom mit csináljak vele, és mivel az max 1000 karaktert fogad el, ezért egy doc fájlban csatoltam a hibákat (6-700 szavas doksi)... és a supportos hölgy mondta, hogy van lehetőségem panaszt tenni a minőségre, és teljes visszatérítést kérni... szerintem majd eleve erre utalj, hogy papanszt tennél a minőségre, és szeretnéd visszakapni a pénzed, mivel te nem ezért fizettél... (azért majd figyelj, hogy ne legyen túl fenyegetőző a hangnem
)
remélem tényleg összejön, meg hogy azért neked is
-
mycso
veterán
válasz
ferikek #11178 üzenetére
Hasonló volt a történet nálam is...
Az első telómat cserélték kompletten, (benne volt a 3 napban), a másodikat meg hetekig küldözgettem, mert a javítás kimerült náluk a szoftverfrissítésben. Persze igazából nem is nagyon tudtak volna vele mit csinálni, max. megint kicserélni, hátha az már működő lesz.
Így eltelt kb. 3-4 hét, illetve 3x küldtem vissza, majd felajánlották a cserét. Itt közöltem velük, hogy a csere mehet, viszont nem erre a típusra, így lett nekem is S2.És elárulom nem kell félni tőle(S2), a sima gyári rommal amivel odaadják, teljesen tökéletesen használható, semmiféle hiba nem merül fel vele kapcsolatban. (a legelső szériánál, meg a legelső 1-2 romnál voltak kisebb problémák, de teljesen megszűntek).
Illetve ahogy írja Rotate szinte 2-3 hetente jönnek ki hozzá újabb romok és egyébként custom romok is iszonyat számban vannak rá.(tudomásom szerint már vagyunk vagy 5-6an (bár már lehet sokkal többen)akik O2x-ről váltottunk S2-re, legalábbis itt PH-n ebből a topikból )
Egyébként kinézetre a 2x sokkal bejövősebb volt nekem is, de hát hiába.
-
Rotate
veterán
válasz
ferikek #11178 üzenetére
állítólag az sgs2 már teljesen hibamentes, ráadáaul szinte hetente jönnek rá frissítések, kell ennél több? amikor ezt vettem, 1 hónapja sem volt forgalomban nem volt viszonyítási alap, viszont az sgs2-re biztosra mondják, hogy már nincs hiba...
egyébként a másik gondolat se xperia arc volt, de rájöttem, hogy sajna nincs előlapi kamera, nekem pedig az kéne... más nem is jut eszembe, 4" alatt nem akarok venni, nekem ez az etalon
-
dinike911
csendes tag
válasz
ferikek #10711 üzenetére
http://ujmobilok.hu/index.php?oid=items&gyarto=2&did=772 Szia én itt már nagyon sok telefont vásároltam, és mindig megvolt hozzá minden, a szervizzel sem volt gondom amikor vettem egy ku990r-t megpróbáltam újra rakni de hát persze hogy a ku990 progi már nem volt jó ehhez a típushoz így szegény telefonom használhatatlan lett visszaküldtem hogy csináljanak vele valamit, és ingyen csinálták meg annyit kérdeztek mit csináltam vele, hogy sárga képernyő és kivan írva hogy refreshing. Mondtam hogy próbáltam frisssíteni és ez lett az eredménye
Ja és a magyar garancia, ami van az optimus 2x-nél az ugye azt jelenti hogy Lg szervízbe megy ha gondja van ?
-
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #9689 üzenetére
"...örülök ha a tudatlan vásárlók szívnak, legalább ebből tanulnak"...
Napiszaron elmenne kommentnek, vagy valami személyes blogon. De a ph-n szerintem nem a legjobb megnyilvánulás.
"nem minden az ár, nem kell mindig az olcsóságra törekedni..." -ez a része jogos.(#9693) Eli577: Na, megelőztél.
Hogy ne csak off-oljak:
Tegra2-es LG, 1,2GHz-re húzva, 4" NOVA kijelző, qwerty billentyűzet. A kamera kicsit kisebb, 5Mpx (nem is baj ez egy telefonnál; ha a szenzor ugyanekkora maradt még szebb is lesz a képe). És ami még érdekesség: koreában már kiadták valamilyen 2.3-mal. -
Balázs1986
őstag
válasz
ferikek #7248 üzenetére
Volt nálam is hasonló, azt hiszem a 0405 baseband-del. Szerintem próbálj ki egy másik bb-t, hátha. (Valamint, azt a betegséget a 2x-nél is észrevettem párszor, amit anno a HTC-nél tapasztaltak sokan: nem teljesen mindegy, hogy tartod a kezedben a telót, kicsit be tudod árnyékolni a wifi jelet (death grip), bár messze nem olyan látványos a jelenség, mint a HTC-nél, és nem is mindig jön elő azonos tartásnál).
-
Skynet258
veterán
válasz
ferikek #7248 üzenetére
Nekem itthon 50 mbites net van, most egy speedtest mérés 19.11Mbps (feltöltés: 5.24Mbps) eredményt dobott, szóval nálad valami nem frankó...
Ja, és az én routerem nem 'n'-es szabványú, csak 'b' és 'g', szóval lehetne ez több is egy megfelelő routerrel.Feci40: az a mobilnetre vonatkozik,nem a wifire.
-
Rotate
veterán
válasz
ferikek #5978 üzenetére
mikor beakad a töltés és újraindítod, rossz értéket mutat... olyan kor mindig hamar lemerül... ne a programok közt keresd a ludast... ha beakad, le kell meríteni csutkára, és újra feltölteni... vagy mikor beakad leveszed, kikapcsolod, visszadugod és kikapcsolva töltöd fel... így se lesz tökéletes, de legalább jobb...
nálam már rég akadt be, szal valszeg lassan esedékes...
-
mycso
veterán
válasz
ferikek #5679 üzenetére
Na ezért írtam mindenkinek, hogy nem viszem szervizbe....párhétig nem lenne telóm, utána meg visszakapnám ugyan így, csak másik szoft lenne rajta....jöhetne már valami olyan frissítés, ami javítja is a hibákat.
Nálam mostanában bluetooth használata közben szokott újraindulni, vagy ha wifi-n valami nagyobb forgalmat bonyolítok...egyébként random restartom már vagy 2- napja nem volt. Egyelőre én hagyom ezt a v10duk-t, amíg nem jön valami igazán jó szoft, eddig nekem ezzel a leg "használhatóbb".
Neked meg amit felraktak, az a régi v10c, látszik a dátumából is.
mod: bár ezt a v10cneu-t annyian istenítik, hogy lehet azt még megnézem...
-
ferikek
aktív tag
válasz
ferikek #5675 üzenetére
Elkiabáltam: Tegnap este volt 89%-on, most már 2-nél tart az akksi... folyamatos 3G hálózaton van, volt kb. 2 db 1 perces hívásom, 1 sms, és 25-30 perc wi-fi...
Egy 2 perces telefonbeszélgetés 9-ről 4%-ra szívta le, uh hogy beszélgetés közben megszakadt, majd kérte a PIN kódot... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest