-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
furmint
csendes tag
Hiába állítom át, akkor is visszatesz portrait-be.
Rotation locker-app segít, de Nexuson okosabb, hogy amilyen üzemmódban kikapcsolom a forgatást, abban zárolja is.A forgatás a gyári beállítások visszaállításával javult meg.
Még egy kérdés: van egy widi képes laptop (core i7), de a tab ugye ezzel nem kompatibilis? A wifi direct az másra való, ugye?
-
aramis00
tag
Sajnos pont külföldön nem működnek ezek a csatornák (talan csak a duna world megy). Jogi okokra hivatkozik a program.
Én is csodálkoztam, h pont a G Pad- en nem megy, amikor a jó régi Samsung G Wifi 5.0 viszi a 2.2-vel ill. a Sony telefonomon is tökéletes. Egyértelmű program hiba, h ezen nem működik.
Amúgy amire jó volt nekem használni, pl. amikor az F1 szabadedzés/futamok voltak, tudtam nézni munka közben rá-rápillantva (3. megjelenítőként). -
Jannn
aktív tag
Pl a híradót megnézni rajta, ezekért a szuper hírekért felesleges tévét bekapcsolni. VAgy a gyereknek odatenni az M2-t, egy ideje már mesecsatorna lett.
Nekem a galaxy tab 2 7.0-án tökéletesen futott, szóval nem csak iphoneon jó. Htc One S-en csúszik a hang.
Az LG-n nem fut, de ez nem a tablet hibája, hanem szar a program... -
hallerlaller
addikt
Engem a frissítések azóta nem izgatnak tableten, amióta az előző 2012 nexus 7-em konkrétan használhatatlan lett 4.2 és afeletti android verziókkal. Folyamatosan dobálja a wifi jelet, de ha visszarakom a 4.1.2-t akkor tökéletes. Ismert probléma, rengetegen panaszkodnak rá, mégse javították ki.[link]
De nem mindenkinek jön elő, úgy látszik peches voltam.
-
Jannn
aktív tag
Ezt nem tudtam, mert korábban nem volt fhd-s androidos eszkozom. Lehet h a korábbi verziók még mindig támogatják? Vagy talán központilag tiltotta le a Google, tök mindegy h melyik verziót használja az ember?
Update : [a válasz]
-
aramis00
tag
És ahhoz, hogy ne csak ők legyenek, kell egy jó termék, de és mellé TUDATOS vásárló és vásárlás! Így, ha jót akarunk magunknak, legalább egy harmadik gyártót életben tartunk, hogy legyen valami "verseny"-nek nevezett dolog is
!
Én még ezért is szavaztam LG-re, amikor ezt vettem, ill. a TV/monitor vásárláskor is figyelembe vettem ezt! -
sz1308
csendes tag
A német oldalról lehet Magyarországra rendelni Gpad-ot, de szerintem nem éri meg.
299 euro, ami 320-ra jön ki a szállítással együtt.
Láttam, hogy végre felkerült a az angol és amerikai oldalakra is de az áruk egy vicc:
Amerika: 445 dollár + szállítás
Anglia: 280 font körül van + UK delivery (valszeg Mo.-ra nem szállítanak)Az angolszász oldalakra a napokban kerülhetett fel mert már többször is kerestem, de csak tokot találtam.
A német oldalon már hetek óta fent van.Volt is panaszkodás a fórumokon ez miatt, hogy az USA-ban csak a BestBuy és a Newegg forgalmazta eddig.
Ráadásul nem volt minden BB üzletben kapható. Tegnap olvastam is egy cikket, hogy az amerikai eladások elmaradnak a várakozásoktól a termék korlátozott elérhetősége és a promóció hiánya miatt.
Gondolom most az LG próbál beerősíteni...A MediaMarkt-ban Cetelem hitelkártyával 10% kedvezménnyel lehet most megvenni.
A Mammut-ban így most csak 81.000, a Duna Plazaban viszont csak 76500 Ft-ba kerül (Itt csak 85000 eredeti áron). -
aramis00
tag
Persze, nem is úgy és annyi kompromisszumot köt az ember egy ilyen tabbal, mint egy olcsó kategóriás termékekkel. De azért az rendszer frissítés rész szerintem mindenképp egy kötöttség/kompromisszum. Tény, hogy ha az összes márkát nézem, akkor talán mégsem akkora kompromisszum, mert csak a Nexus vonal frissül folyamatosan, és (szinte) azonnal!
A másik oldala a dolognak, hogy ha elégedett vagyok az aktuális verzióval (nincsenek idegesítő bugok, nem hiányzik valamilyen feature, ami az újban már benne lenne), megfelel arra, amire vettem/használom, akkor meg egyáltalán nem fontos a frissítés!Az ár/érték arány nagyon rendben van szerintem is! Pont az fogott meg, h kb. Nexus árban van (itthon), de több funkciója (és persze a kijelzője) jobb lenne nekem, mint az!
-
Peat;)
veterán
Én leírtam a tapasztaltakat a többit mindenki eldönti maga hogy egyénileg mit vár el. Az a monitor egy olcsó samsung monitor, így inkább nem fejezném ki milyen szintet képvisel. Szerintem direkt van így a kijelző kalibrálva hogy élénknek tűnjenek a színek, ennek van egy hátránya is. ASUS csinálja jól, náluk asszem a felhasználó is állíthat a kijelzőn, az 50 ezer forintos tableten is, LG lemásolhatná ezt a lehetőséget!
-
lmisi
senior tag
Én is hallgattam a rád, holnapra ígérték. Egy 64 gigás microsd-t is gyorsan rendeltem utána.
Nem tudom miért nincs mm, edig ben. Amikor a kínai tableteket megjelenés előtt felveszik (edig-ben legalábbis).
Fórumtárs írta ennyiért inkább ipad mini-t venne, ennyiért nem tud 2-est venni és ne vicceljen ezt összehasonlítani egy tavalyi mini 1-essel -
Bog
HÁZIGAZDA
Mindig ugyanazzal a metodikával mérjük, lehet, hogy mások mást mérnek, és nem is állítom, hogy egzakt az érték, de a többivel összehasonlítható. Egyébként ránézésre is inkább szürkésfehér az, aminek vakító fehérnek kéne lennie. Cserébe viszont nem változik sokat akkor sem, ha kiviszem napfénybe, mivel nem tükröződik. Egyébként így mérünk.
-
Peat;)
veterán
A nexus 7-nek az első generációja 340 körüli, az idei pedig 500 fölötti cd/m2 értékkel bír. A G Pad-ot néztem már más tesztben is, a kijelző különböző területein eléggé ingadozó a maximum nit, amit én néztem ott is voltak 300 alatti értékek meg 340 is, most nem találom. Ezen spóroltak LG-nél, ettől függetlenül még jó gép annak aki pl nem használja a gps-t benne. (csak akkor minek van benne
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Monitor hiba topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Vezetékes FEJhallgatók
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest