- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
válasz
-Mosquito- #990 üzenetére
+1
Régió vagy ország-függő appokat csak a szolgáltatók pakolnak a készülékekre. Ezt a verziót sim-foglalat hiánya miatt most és a jövőben sem fogják árulni a szolgáltatók. -
Eli577
senior tag
válasz
Avicularia #964 üzenetére
Akkor a töltővel valami probléma lehet, nalam 2-3 óra a töltési idő.
Jah, hogy nyomkodas közben.... Akkor én nem nagyon szoktam szórakozni vele. -
Eli577
senior tag
Ha használat közben nincs extrém melegedés, meg nem merül extra gyorsan, akkor ne foglalkozz szerintem a benchmark számokkal.
Nálam az S4-en (az is Snapdragon 600-as ugye) volt olyan, hogy túlmelegedés gyors merüléssel kombinálva, aztán alaplapcsere lett belőle.lukeska:
Zúg???
Mivel nincs benne a kameraoptikán kívül mozgó alkatrész, így nem lenne szabad zúgnia. Ha ilyen tényleg előfordul, akkor javaslom, hogy vidd márkaszervizbe, mert ez elég gáz szerintem....nehogy aztán kigyulladjon a gép használat közben. -
Eli577
senior tag
Most próbálgatom a SwiftKey nevű billentyűzetet. Nagyon faszán megy. Minden szinte magától történik, nagyon kényelmes a gombok elhelyezése is, a predikativ szókincse első blikkre jobb, mint azoknak a billentyűzeteknek amiket eddig használtam.
-
Eli577
senior tag
Az usb kimenetet lehet átalakítani hdmi-re vagy esetleg natúr rgb-vga csatlakozóvá. Nem tudom mondjuk, hogy így működik-e a dolog. A miracast az meg vezeték nélküli jelátvitel, viszont ahhoz a projektornak is támogatnia kell ezt a típusú technológiát (minimum az, hogy wifi-nek kell benne lennie).
-
Eli577
senior tag
Van gyári tok, kemény, körülfogós-hátlapos tok, valamint a mágneses flip-cover. Egy baj van csak velük, hogy mocskos drágák. Én vettem hozzá egy 8'-as neop. tokot, hordozáshoz kiválóan alkalmas, amikor otthon van, akkor meg úgysem rakom bele, max. ráfektetem.
Rendeléssel kapcsolatban tudom ajánlani az Ipon-t, nekem pick pack pontos átvétel volt, 83-ból kijött a kiszállítással együtt és két nap alatt nálam volt a rendeléstől számítva.
-
-
Eli577
senior tag
Ez egy új dolog ám, 1-2 hónappal ezelőtt gond nélkül vitte a Youtube app az 1080p-s videókat, most meg csak valami butított verziókat ad, ami megkockáztatom, hogy még 720p sincs.
Értem, hogy sok adatot forgalmaz így az app, de eddig miért működött, és most miért kellett egy ilyen frissítés???? -
Eli577
senior tag
Szevasz!
A Youtube nem fut háttérben, vagy azt nézed, vagy mást csinálsz. Esetleg Qslide-dal lehet próbálkozni és akkor beméretezed, hogy mekkora ablakban fusson és mellette tudsz mást csinálni is. Mondjuk most nincs nálam a tab, nem tudom, hogy Qslide-ban van-e Youtube.
Üdv. -
Eli577
senior tag
válasz
gabres198712 #669 üzenetére
Örülök, hogy elnyerte e te tetszésedet is. Nálam a méret miatt volt ideális választás, ugyanúgy, mint nálad....10 col túl nagynak bizonyult és nehéznek, 7-es meg kicsi, ez pont ideális. A többi fasza specifikációja meg csak hab a tortán.
Lám, nem csak Apple meg Samsung van a mobileszközök világában.
-
Eli577
senior tag
válasz
aramis00 #259 üzenetére
Az van, hogy még a régi garancialevelet adták, amiben nincsen konkrétan a tablet benne. Mivel idén már két évet az a mobilkészülékeire az LG, így ez itt is érvényes.
A két év amúgy szerintem úgy tevődik össze, mint a Samsungnál, az első év teljes körű, a második év pedig magára a készülékre érvényes, a tartozékokra nem. -
Eli577
senior tag
válasz
aramis00 #249 üzenetére
Nekem fekete, kicsit elegánsabb hatást kelt, de szemeztem a fehérrel is nagyon. Az valahogy "hipster".
Szoftverfrissítés:
Én már sok mindent nem értek az elmúlt 1-2 évben kialakult frissítési hype körül. Amikor még 2.1, meg 2.2, és persze 2.3 volt akkor lehetett érteni, hogy igenis jogos a frissítési igény, mivel komoly sebesség,-és funkcióbeli javulást hozott mind az ICS, mind a JB. De a 4.1 óta már nem nagyon tapasztalható túl nagy fejlődés, így amikor van valakinek egy szuper sebességgel működő fullos rendszere, annak miért kell annyira az a fránya frissítés. -
Eli577
senior tag
válasz
MrPetya19 #80 üzenetére
Hagyjuk már, hogy olcsóbb. Ha kifizeted a mobilnetet a telefonra, meg külön egy másik sim-re, biztosan drágább lesz, mintha egy jobb csomagra fizetnél elő (ez persze flottás előfizetéseknél nem igaz, mert ott nincs választási lehetőség, vagy plusz csomag vagy semmi).
Azért annyira nem merít az a hotspot.
-
Eli577
senior tag
Nekem meg megjött ma délelőtt egy fekete:
Első tapasztalatok:
- nagyon szép a külső, elegáns, olyasmi mint egy üzleti kivitelű Ipad Mini
- anyaghasználat, összeszerelés kiváló, kényelmes a fogás, könnyű, egy kézben tartva is lehet használni
- kijelző gyönyörű, színek élénkek és színhelyesek (összehasonlítottam pl. a fehér színeket a gyári böngészőkben egy S4-en, egy Acer A700-on és ezen....az LG volt a leginkább közel a normál fehér színhez)
felbontás király, élesebb, mint eddig a 10.1 colon, nyilván nem 340 ppi, de bőven elég ez is, betekintési szögek nagyon jók, a fényerő lehetne egy kicsit combosabb, de bőven elég ez is (annyit mondjuk javítanék a fényerő beállításán, hogy kicsit jobban szétszórnám a fényesebb tartományt, a nappal is megfelelő fényerő nálam olyan 60% felett kezdődőtt, utána meg gyorsabban növekszik, mint 60%-ig)
- az S600-as lapkészlet nagyon jól teljesít, minden flottul megy, azonnal indulnak az alkalmazások
- játékélmény szuper, Asphalt 8-at próbáltam, semmi akadás, fullos grafika
- melegedést játék alatt sem tapasztaltam, csak enyhe langyosodást, elképzelhető, hogy a fémberakású hátlap jól oszlatja a felesleges hőt
- szabad hely 10,5 giga
- akkumulátorról most még nem nyilatkozok, mert most raktam még csak fel először töltőre
- infraport elég erős, nem kellett a tv felé tartanom, hogy eljuttassa a jelét oda
- wifi vétele kellően erős (volt egy kis gondom a T-home-féle Cisco routerrel, mondjuk ez nem először fordult már elő, más tablettel is eljátszotta ugyanezt, felenged, majd egy idő után ledob és csak akkor enged újra fel, ha ki/bekapcsolom a wifit a tabon, most egy Tp Link routert beraktam, minden gond nélkül megy vele)Ára: 84.500,-Ft volt, HUN kódos, gyári garancialevéllel, 27% ÁFA-val.
Ui.: ha valakinek van ötlete a Cisco routeres problémám megoldására, akkor hajrá, várom a javaslatokat.
Szerk.: nem nagyon látom értelmét a 3G/LTE taboknak, ha otthon van az ember, akkor wifi-vel használja, ha meg odavan, akkor wifi hotspot a telefonról. Nincs értelme szerintem két mobilinternet előfizetést fenntartani csak ezért.
-
Eli577
senior tag
Azt csiripelik a madarak, hogy a Google az LG-vel karöltve fog csinálni Nexus 8-at. ez persze még csak találgatás, de már felröppentek az ilyen hírek.
Más:
Nem tudom, hogy milyen ez az eszköz, amivel a fényerőt méritek de szerintem nem helyesek az eredmények. Fényerőre mindenhol 340-350 nit közötti eredményt mérnek/mértek, a Nexus 7-re pl. a gsmarena-n kevesebb fényerő jutott, mint a G Pad-ra. A színhőmérséklet meg 6600K körüli a legtöbb helyen ahol tesztelték, nem tudom, hogy a 8300 az honnan jön.
Amúgy a kontrasztarányok sem stimmelnek, a Transformernél pl. ha helyesek a táblázatban szereplő adatok, akkor biztosan jóval magasabbnak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest