- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
LG G PAD 8.3
Új hozzászólás Aktív témák
-
aramis00
tag
Úgy legyen, mármint, hogy igaz legyen, hogy minden LG G termék felkúszik majd 4.4-re.
(Leginkább a jobb erőforrás kihasználás miatt lesz jobb a 4.4, nem feltétlen az egyéb feature-ök miatt!)Ha már regisztráció, akkor egy pár garis kérdés jut eszembe: Ez a 24 hó, ez teljes garanciát jelent? Nincsenek korlátozások? (A webáruházakban látom, hogy 24 hó gyári gar, de a gyakorlat miatt kérdezem ezt!)
Aki biztosítást is vett hozzá: a törés/lopás/ázáskár benne van ezekben? Mi van az apróbetűs részben?
Tudtok linket adni esetleg, aki ilyen szolgáltatást vett hozzá? (Gugliban is kereshetem, de inkább most arra vagyok kiváncsi, h akinek már megvan, milyen szolgáltással tudta megvenni!?) -
lmisi
senior tag
Flash egyenlőre nincs hozzá
Talán majd egyszer megoldódik.A két koppintásos érintés tényleg jó 90% azt használom ki/be-kapcsra. kikapcs mindíg müködik, bekapcsnál néha 2x kell nekifutni, de hogy nem kell kézbe venni bekapcshoz az tényleg ütős. (Lehet készenlétben nem olyan érzékeny a szenzor)
Total commander alól jól látszanak a windows/samba megosztások, sőt videot közvetlenül (előzetes letöltés nélkül) is képes lejátszani. Jó ez TC képesség, de olyan kis gyors
Wifi is teljesen jó, nekem otthon kb. 2 - 2,3 Mb/s sebességgel tölt le a notebuksiról, így nem kell kínlódni az usb csatlakoztatással. USB-n kicsit gyorsabb, de sokkal macerásabb és nyilván az ágyból földszintről, kanapéről nem lehetséges. Csak médiafileokat kb. 15 gigát wifi-n húztam át. Egyszer sem dobta el közben a wifit, sőt stanby-ban is folytatta.
Standby merülés egyszerűen nagyszerűen példamutató. (18 ezres kínai tab néha 20%ról egy éjszaka alatt lemerül készenlétben, igaz nem míndíg. Írják a nexus7-ek is merülnek szépen készenlétben)
Képernyője nagyon jó, érdemes kipróbálni hozzá különböző lejátszókat. Pl. Mx player elég furcsa színeket produkált és a vezérlési sáv is csúnya fehér-szürkésen ott maradt. VLC tudja a teljes képernyőt, színei is jók voltak.(Ja a neten van egy két érdekes színvilágú film a torrent oldalakon ejnye bejnye, amit szerintem egy gyengébb monitor még egész élvezhetően ad vissza, de ez a tablet nem. Lehet nem a tablet hibája..)
-
Peat;)
veterán
Igen, de napfényben még nem volt lehetőségem megnézni, ma borult volt az ég amerre jártam. A kijelző azért nem teljesen matt, csak nem annyira csillogó. Ha legalább minimálisan látható lesz akkor marad, mert a gps is nagyon jó benne amit én erőszeretettel használok városnézésnél és végre nem a telefonom meríteném, meg metrotérkép, útiterv jegyzet stb. is kényelmesen megtekinthető ekkora kijelzőn. Belecsiholtak volna még egy kis fényerőt akkor én sem tudnék belekötni a tabletbe, a melegedés sem annyira vészes mint írják egy két helyen, valóban hamar melegszik egy két játék alatt de egy szintnél megáll(bár nem játszom órákig), valószínű a fém hátlap valamennyire elvezeti.
-
Peat;)
veterán
Egyébként a számlán két év garancia szerepel, de az LG garanciafüzetben nem szerepel olyan hogy tablet, nemigazán készültek fel. Ráadásul szokatlan az LG-től a két év, a füzetben is írja hogy számítástechnika, mobil 1 év. Csak azért írom hogy aki vásárol az a számlát is jól tegye el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest