- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Computex 2025: közeleg az NVIDIA Computex előadása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlaYazz
csendes tag
válasz
DroiDMester #35084 üzenetére
Koszi a probléma elmult
-
PlaYazz
csendes tag
A probléma megoldodott. Koszonom csak nem a hardve resettel, mert ott se kerte:// amugy ugy tudtam megcsinalni hogy amikor zarolva volt a teli, akkor elrontottam 3szor es kerdezte h elfelejtette? Arra ranyomtam, es akkor kerte a kodot, azert bossuanto sztem h a bealitasokba nem ajalja fel a kodot, meg eggyeltalan az hogy az erederi knock codot nem ismerte fel, nah min2 koszi a segitseget😊😊
-
PlaYazz
csendes tag
Hello
Meg mindigkene a segitseg ugyannis mint irtal par hsz-el ezelott nem tudom levenni a knock codot mert nem engedi, probaltam a gyari visszaalítast is, de ott is azt irja h nem eggyezik ,mi tévő legyek?
-
PlaYazz
csendes tag
válasz
Quqesz #35054 üzenetére
Az újraindítás nemsegített, már próbáltam, a biztonsági jelszót, meg nem tudom holl kell neki megadni, mert ott a képernyőn nincs :/
Azért köszi, más ötlet?Az még lehet h jelent valamit h 4.2.2 van, 20c, és a knock code, az az volt, hogy 2 helyen is dupla "kopp" volt, így sorba--> "Job felső2x" aztán "jobb alsó" aztán "bal alsó", majd "jobb alsó" megint
-
PlaYazz
csendes tag
Hello, Jóestét
Egy kérdésem lenne hozzátok, örülnék ha tudnátok segíteni.
Van egy "kis" problémám, ami annyi hogy kipróbáltam a "Knock code"-ot, a telefont szépen fel is oldja, de magát eszt a fajta zárolást nem tudom levenni, amikor leszeretném venni, akkor kéri a jelenlegit, ami rendbe is van, de hiába pötyögöm helyesen, aszt írja hogy :"A Knock code nem egyezik. Próbálja újra."
Nagyon kéne a segítség.Előre is Köszi
Üdv:Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest