Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
pusihusi #40674 üzenetére
Szia!
Mivel már eltávolítottam őket, nem tudom újból összeírni, csak ha újból feleteéíteném a ROM-ot, azt most inkább kihagyom.
Itt van két lista, ezekből egyiket sem küldöm rá egy az egyben, mert letöröl olyat is, amit nem kellene. Plusz én még szoktam olyat is, ami nincs benne ezekben, de tudom, hogy az eltávolítása nem okoz gondot a rendszer működsésében. De ehhez látnom kell egy friss telepítés után.
schferenc77: Mindegy melyik TWRP-ből teszed fel, működni fog.
david_97: Tessék. Az Optimus.rar-ból másold ki a 4 farab zip fájlt és azokat telepítsd TWRP-ben egyenként, egymás után közvetlenül mehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest