-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
Ma rászánom magam a Lollira, ha megéri. LTE-t mindenkinek megjeleníti? Mármint benne van a választható lehetőségek között? Gps működik? A kamera akkor most jobb vagy nem? Nekem független (ha jól emlékszem Malajzia régiós) vodka hálózaton. A 3betűs kék navi működésekor a hivás megbolondítja a navit. Én nagyon ragaszkodnék hozzá! Ha csak dízájnban lett más a lolli nem váltok.
Vadászcsiga: én is az elégedettlenek táborához tartozom (az asszony s5 minije szebb képeket csinál), de egyetértek veled abban, hogy nehogymár elvárjuk a telefontól, hogy éjszaka jó képeket lőjjön!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged