Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
-
PROHARDVER!
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
válasz
firemanus82 #57599 üzenetére
Ha nem lenne jó, vissza tudom vonni valahogy a módosításokat?? Hogyan kell flashelni?
-
firemanus82
senior tag
válasz
csiziktomi #57579 üzenetére
Köszi
-
Apaxp
senior tag
Csak azért kértem a link cserét mert nálam beállításaim szerint felül jelennek meg a legfrissebb hozzászólások. A mélyvíz beállított linkje meg mindig az 1-100 hsz-t jeleníti meg. Nálam ezek a legrégebbiek. A javaslatom szerint viszont egyéni beállítástól függetlenül a legfrisseb hsz-ek jelennek meg.
-
Quqesz
nagyúr
-
Apaxp
senior tag
Ki lehetne cserélni a "Mélyvíz topic" linkjét erre? http://mobilarena.hu/tema/lg_g2_melyviz/friss.html
Így mindig az aktuális hozzászólás jelenne meg. Vagy kinek kell szólni ilyen esetben? -
Indiant
addikt
válasz
neo_xperia #57569 üzenetére
-
válasz
21dawid #57587 üzenetére
írták korábban, hogy az IMEI számod nincs regelve itthon, emiatt nem fog ota-n se suite-on keresztül frissíteni. Mindaddig, míg az ottani szingapúri telóra ki nem jön a nagyobb verzió. Mivel arra 20c van, gondolom már frissítetted 1x manuálisan, most is ezt kell tenned. Én a SEA-re v30a hun opent 16-ot tettem, és gond nélkül működik.
-
xSide
őstag
Na belőttem ezt a logikáját megértendő új értesítési módszert.
Nem ezt raktam fel, de működik.
Annyi, hogy a kitkat alatti sima egyklikkes csendes módot két dolog váltotta. Egy NQ féle hívásblokkoló, plusz a prioritások beállítása.
A lényeg hangerőt állítom rábökök a proritásra és a telefonkönyv kedvencei elérhetnek csengéssel, az ébresztő ébreszt. -
.St.
tag
Ha valakit még érdekel a hívások blokkolása, én ezt találtam és tettem fel.
[link]
Működik, a blokkolt szám foglalt jelzést kap. (ha nincs hangposta beállítva)
Megadható egy engedélyezett lista és azon kívül mindenkit tud blokkolni.St
-
21dawid
csendes tag
lg pc suittal sem tudom lollipopra frisiteni.. miert? gyarifuggetlen.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
batai15 #57570 üzenetére
+1
Mindég azért dicsérjük az androidot,mert olyan amilyen(nyitott,variállható,ezer app) erre meg itt fanyalgunk,hogy most akkor miért nincsen benne alapból ez meg az.....
Nekem ez a ne zavarjon üzemmód teljesen jól működik,reggel rendesen ébresztett. Egyszer kell jól beállítani és működik(óra app priorba tevés). Nálam 7h az ébresztés és 8h a kikapcsolása a ne zavarjanaknak..Vannak persze amit én is hiányolok,de ha tényleg annyira fontos,akkor leszedem playből. Ha meg minden benne lenne és bugzana,akkor meg azért verik a palávert...😴 -
Laca0
addikt
válasz
batai15 #57581 üzenetére
Nálam a csendes mód kikapcsolása későbbre van téve, mert nem szeretem, ha ébredés után egyből zaklatnak az ügyfelek. Van, aki nem tudja megérteni, hogy 8-tól van a munkaidőm és nem 3/4 7-től...
Továbbá időnként jóval korábban kell kelnem utazás miatt. Akkor mindig állítgassam a csendes módot?
A vicc az, hogy simán le sem lehet némítani, mert egyből a "Ne zavarj" módba lép!
Hiába van prioritásosnak megjelölve az óra alkalmazás, ma nem érdekelte...
Ha erre nem találok megoldást, hogy 100%-osan ébresszen, vissza kell állnom kk-ra... pedig nagyon nem szeretnék...
Feltettem egy profilkezelő programot, hogy hátha annak a némítását másképp érzékeli. De azzal még rosszabb, mert akkor még a prioritásos dolog sem működik. -
csiziktomi
senior tag
válasz
firemanus82 #57572 üzenetére
itt nézz körül:
[link]van egy csomó módosítás többek közt a teljes képernyős hívókép is
-
batai15
félisten
Hát egyébként az a leg egyszerűbb ha pár percel előtte allitjatok be a csendes módot ahogy ébresztene. Oszt akkor tuti ébreszt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
fery02 #57543 üzenetére
Köszi. Közben beugrott, hogy ez nem a 16 GB-os hivatalosan forgalmazott hazai modell. Ezért elég kifognom egy tudatlan ügyintézőt az LG-nél, aki csak a bevett sablont tudja mondani (ami nem nehéz) és rögtön elszáll az agyam. Főleg meló után nem vagyok megértő hangulatban.
Úgyhogy inkább a B-tel fogja intézni és benyelem a postaköltséget.
-
xSide
őstag
Ez a fordított engem is érdekelne, ugyanilyen okból pótolva az egy klikkes "Csendes módot".
Esetleg egy tuti blokkoló alkalmazás, ami értesítősávon is fent van.
Ezt a "Ne zavarjon" beállításokat egy magyarul jól tudó pedig értelmezhetőbbre fordíthatta volna a google meg egy "Súgót" hozzá.
Máshol van, pont itt nincs... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Egyiket sem használtam
Érdekes mert a kk-t pont az a vád érte hogy teli van csicsás lg animációkkal, stb. Tény hogy olyan volt mint egy svájci bicska, de ezek nagy része playről pótolható.
-
firemanus82
senior tag
Valahogy nem lehetne a hívás képet nagyítani, ne azt az üres fehér kijelzőt kelljen lesni a kis kőrrel??
És a hiba visszatért KK után itt sem tudok egyéni sms jelzés hangot hhozzáadni! Valakinek 5let???
-
neo_xperia
senior tag
válasz
batai15 #57570 üzenetére
Az hogy kinek mi fölösleges, az szubjektív dolog. Az meg hogy egyéb appal pótolható, elég félmegoldás...
Nekem személy szerint hasznos volt a pop-up,hiányzik az oldalra csúsztatás, de ami leginkább kiverte a biztosítékot, az a néma üzemmödban való nem ébresztés.Ezt egyszerűen nem tudom megfejteni milyen elgondolásból bonyolították így meg.
A kezekő felület nekem is tetszik, de ennyi,,,Talán még az állitható billentyűzet magasság fog hiányozni. -
batai15
félisten
válasz
Ennek a fele amúgy fölös, meg appal pótolható..
Nem vitatom, hogy tényleg butult, főleg egy cloudy mellett.
De amiket említettél a fele fölös szvsz, meg a popup ablak is majdnem ugyan az mint egy mappa csak pepitaba.
Viszont nagyon gyors lett a telefon, ráadásul nekem nagyon begyere az újj értesítési felület is. -
neo_xperia
senior tag
Na.a tesztidőszak a mai nappal nálam is véget ért a lollival, d.e megy vissza a KK....
Sajnálom,mert nekem személy szerint tetszett az új rendszer kinézete,és tényleg smooth, bug és laggmentes /a KK is az volt/.
Viszont ez részemről nem ellensúlyozza azt a sok kihagyott hasznos funkciót ami szörnyen bosszantó, és nem tudom mi rá a magyarázat.-lezárt képernyőre kitehető widgetek -volt,nincs
-vezeték nélküli tárolás -volt,nincs
-usb,fülhallgató csatlakoztatásánál felugró pop-up ablak -volt,nincs
-oldalra csúsztatás /alkalmazások háttérbe funkció volt,nincs
-smart lock nem működik
-értesítési ledek jelzése nevetséges, mintha nem is lenne
-csendes üzemmód nincs, szánalmas hogy lenémitott állapotban nem ébreszt a telócsak ha előtte bűvészkedek egy sort..
Akkuhasználat kb. ugyanolyan, memóriahasználat nálam KK alatt jobb volt, kamera kb. ugyanaz.
Ezzel szemben sajnos a mérleg másik oldalán nem nagyon tudok mit felhozni újdonságként.
Összefoglalva: az LG kiadott egy tényleg hibátlanül működő, de eléggé lecsupaszított, fapados 5.0-át.
Kár érte....
-
szebev
senior tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #57565 üzenetére
A kíváncsiság űzi az embereket főleg!
Engem pl. a jobb kamera (ami nem lélegzik) érdekel belőle. -
batai15
félisten
válasz
VOLTCRAFT(1) #57565 üzenetére
Érdekes nekem hibátlan..
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
reap3r #57530 üzenetére
Na erről beszéltem!Mindenki várta mint a messiást.Tudtam,hogy ez lesz.Nálam csak akkor kerülne fel ,ha a működéshez elkerülhetetlen lenne.Vagyis nem fog felerülni nekem így tökéletes ahogy van.Minden működik rendesen belaktam mi a sz@rnak rontsam el.Csak azért,hogy elmondhassam nekem lolli van a telón?
-
Quqesz
nagyúr
Az érdekes...hogy milyen gond lenne nem tudom,de hogy a telefon elvesztette az imei számát nekik gyanakvásra fog okot adni. Igazából még nem hallottam ilyenről,mármint vki ilyen hibával vette be a telóját,így azt sem tudom mi lenne igazából....én lehet először név nélkül felhívnám a szervízt,mit tanácsolnak....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
nrb263 #57559 üzenetére
B-tel például....
zoli.22
Mondjuk azért a vastagsága sem véletlen a kábelnak...ha nem ír ki lassú töltést,akkor ok...Hazse
Akkor mit csináltál? Én először a szolgáltatóhoz mennék és ha nincsen gond,akkor pedig az lg szervízbe,mert a szolgáltató a telemaxhoz küldi(inkább ne) -
HaZse
őstag
Sziasztok.
A telefonomban eltünt az IMEI szám. Ilyenkor mit csináljak? Nem mókolt a cucc.
Garancia van még rá, de viszont csak a garipapír van meg, ami Vodafonos.
Ez elég, hogy bevigyem az LG szervízbe?
-
nrb263
tag
Sziasztok, kellene 1 kis help. 16gb os G2t szeretnék venni a lehető legolcsobban ha lehetseges. Melyik boltot/gsmet ajanljatok? Gondolom akad valaki aki nem mediaba vette
elore is koszi! Norbi.
-
válasz
Pityukaka #57554 üzenetére
Bizony.
@k.sanyi92: Azért van az okostelefon, hogy lehessen használni ilyen okosságokat. Ha nagyon belerondítana a fogyasztásba, úgysem lenne benne alapon a ROM-ban.
Mondjuk engem a Trusted Device kárpótolna, mert tervezek majd okosórát a jövőben. Valaki megerősíthetné, hogy legalább az működik-e ezen a v30A-s lollin.
Mondjuk egy olyas valaki, akinél szintén nem megy a SmartLock egyébként, mint ahogy nálam sem. -
-
Pityukaka
tag
Most raktam fel PC suiton a G2-re a Lollit,feltelepült szépen,viszont használhatatlan a teló,hálózathoz sem kapcsolódik,mert ezt írja ki: "Sajnos, a(z) com.android.phone folyamat leállt." Ilyenkor mi a teendő?
-
zoli.22
tag
Sziasztok.
Lenne egy szakmai jellegű problémám, és nem találom a megfelelő helyet, így gondoltam valaki hátha tud itt is segíteni.
Az LG G2-m USB kábele megtört, de van még a régi Sony Xperia u telóm toltoje. Vajon azzal a kákábellel is menne a G2 toltese rendesen?És elnézést ha nagyon triviális triviális a kérdés.
-
Laca0
addikt
válasz
vadászcsiga #57547 üzenetére
Tényleg... nem kapcsolja ki-be a mobilnetet, hiába van root-olva a teló...
A hívás blokkolás közben meglett, nagyon jó funkció! Nem foglaltat jelez a másik oldalon, hanem mintha át lenne irányítva, utána tovább kicsöng.
-
Amúgy kicsit belegondoltam és végülis lehet a Knock Code-os megoldás ugyanolyan gyors, szóval nem kell ide feltétlen SmartLock.
Knock Code-os képernyőzárral pl alapból nem is működik a duplakoppos kép ébresztés, szóval működő SmartLock esetén is minimum a hátsó power gomb nyomásával kell kezdeni és utána matatni a kijelzőt.Mindezen folyamatok alatt meg végülis ugyanennyi idő alatt Knock Code-al is nyitható a képernyőzár.
Ettől függetlenül még továbbra is érdekel nálam miért nem működik, aminek működnie kéne.
-
Laca0
addikt
válasz
vadászcsiga #57542 üzenetére
Nekem működik a Trigger.
-
válasz
hislah #57533 üzenetére
Kérlek nyújts infókat, mert eléggé felkeltette az érdeklődésemet a téma, hogy nálam miért nincs hatása a SmartLock-nak!
Milyen szoftveren vagy pontosan?
Ha Knock Code-os zárásod van, akkor úgy kell elképzleni a dolgot, hogy hátsó gombbal bekapcsolod a képernyőt, majd nem a Knock Code kérős képernyőzárt látod, hanem mintha nem is lenne rajta semmi biztonsági zár, csak "belesöpörve" a képernyőbe feloldódik a telefon?
De úgy tűnik nem vagyok egyedül legalább ezzel.@petipetya: Úgy tudom B-Tel-nél vett telefont vihetsz LG szervizhez akár bolti garral is, de persze érdeklődj utána LG szerviznél!
@.St.: Nekem Nillkin 9H üvegfólia nem okoz semmi féle érintési gondot sem.
@k.sanyi92: KK-en nincsen SmartLock, ez direkt lollis fícsör.
@dzsordzs69: Ügyes vagy akkor a Tasker-rel, de én nem akarok tenni érte.
Én elvárom, hogy natívan, rendesen működjön a SmartLock... ha már egyszer benne van a ROM-ban. -
vadászcsiga
félisten
Nem használja valaki a Triggert lollin? Muködik, mert nálam nem.
-
stefi68
addikt
Van pár témaszerű módosítás Lollira, akit érdekel: Lollipop Theme
A Full Screen Caller ID-t próbáltam, működik!
Végre nem kell néznem a kis kör alakú keretbe rekesztett arcokat -
ktg3
őstag
Sziasztok!
Nagyon buta leszek most. 20c rom van fent és a firmware ellenőrző szerint is ez a legfrissebb ami eléghető hivatalosan a készülékre. Ettől függetlenül felmegy rá jól az újabb ha a flash tool-lal rápörkölöm?
Gondolom nagyon alap a kérdés, de nem akarom így lebrickelni a telót ha nem muszáj.
Akksival hogy bírja a lolli?Előre is köszi.
-
ZakRob
senior tag
Nem tudjátok, hogy van-e már lp-ra a kk-hez hasonló apk, ami lehetővé teszi gyári böngésző szinkronizálását a google fiókkal?
-
Looserke
őstag
válasz
watador600 #57521 üzenetére
sajnos a kereső bugos, csak simán az LG G2-őt állísd be a keresőbe amikor kiadja a lehetőségeket, szóval Tartozékok-tokok és a azon belül a keresőbe "LG G2" és akkor már látni fogod hogy kiadja találatnak a Quick window tokot is.
-
dzsordzs69
senior tag
Nektek működik a Smart Lock? Mert én hiába állítom be az otthont vagy az arcok, ugyanúgy kéri a knock kódot...
(na, ezt majdnem egyszerre kérdeztük...
)
-
Azt mondjátok meg nekem, hogy v30A-n hogyan lehet működésre vinni a SmartLock funkciót?
Beállítottam egy hely alapút otthoni címre és hiába vagyok végig otthon már pár napja, én még nem láttam eddig ezen a rendszeren egyszer sem működni.
Ugye itt azt kellene észlelnem, hogy kijelzőfeloldáskor ne kérje a teló a képernyőfeloldási mintát, amíg otthon tartózkodok. -
kurion
senior tag
válasz
extasymajom #57529 üzenetére
G2 mini piros színben inkább rózsaszín de ez jónak néz ki
-
reap3r
aktív tag
Hát srácok én megyek is vissza KitKat-re, ma 4szer meghalt a chrome és a messengerem is, illetve a gmail az esetek 5 %ban működött, a tesztidőszak nálam lezárult, megbukott a Lolli...
-
extasymajom
aktív tag
Valaki nem vágyik erre??
mert én rendelek és be lehet szállni ha gondoljátok.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
kurion #57520 üzenetére
köszönöm az ötletet de közben megcsináltam. a teljes újrarakást akartam elkerülni és végül a etcmappában a host file-t kellett átírnom illetve töröltem 2 sort és restart. onnantól jó volt minden.
a meglepő inkább az volt hogy a Z U topikban mennyire nincs pörgés (nem úgy mint itt) mégis eddigi eladásaim rekord idejét sikerült produkálni mert feladástól számítva 4óra múlva megvolt az új tulaj. Ez nagyon meglepett mert azt hittem hetekig árulgatonm majd.
-
Quqesz
nagyúr
Miért csak az egyik hangszóró szól? Vigyem szervízbe???? 😱
-
kurion
senior tag
válasz
extasymajom #57518 üzenetére
átnéztem a topikba
ilyen hibám nekem is volt valamelyik telefonnal próbálj teljes újrarakást vagy másik fiókot hátha.
-
sagit
veterán
Gyári Lolli LG Launcherhez tudnátok pár témát linkelni?
-
extasymajom
aktív tag
savanyogtok itt, nemhogy örülnétek a fórumnak amiben van élet. Pár napig volt Z ultrám és a fórumban feltett kérdésemre egy vérszegény válaszon kívül nem érkezett semmi, a vicc hogy a telefont már el is adtam de válasz még mindíg nincs és most már nem is nézem.
Ja amúgy miből kellene kiderülnie az átlag botnyelesnek, hogy miről szól a fórum mikor itt és a másikban is az összefoglaló ugyanaz és szinte ugyanaz a téma is már nagyon régóta. Csak a lolli meg a romolás vagyis annak helyrehozása megy.
de komolyan én sokszor jót nevetek azon mi folyik itt.( jó értelembe)
-
21dawid
csendes tag
sziasztok! gyarifuggetlen g2-ot csak programmal tudom frissiteni lollipora?
-
.St.
tag
És újabb kérdés. A telómon egy Nillkin féle üveg van elől. Nagyon szuper, könnyen tisztítható, újlenyomatot sem gyűjti. Viszont elég vastagocska. Időnként nem veszi be az érintést a telefon, lehet ettől? Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
St
-
petipetya
nagyúr
Baj van. Recseg a hangszóró a telefonbeszélgetés során. Ugyanott és ugyanazzal a simmel a Nexus 4 nem recseg és hangosabb.
Hogyan megy a B-tel webáruházban vásárolt teló szervizelése? Vihetem egyből az LG Központi Márkaszervizhez? Az csak pár megálló nekem metróval, akár ott is hagyom mivel a Nexus 4-et még nem adtam el.
Én voltam a hülye, hogy eddig nem szúrtam ki ezt a dolgot.
-
Looserke
őstag
válasz
watador600 #57495 üzenetére
T-mobile üzletben amikor a telefont vettem, de mivel már lassan másfél éves a sarkán kicsit megrepedt amikor nővérem leejtette (még tart és működik de bármikor tovább repedhet) a telefont így rendeltem éppen ma egy újat a telekomtól (ma jött róla email értesítés, hogy ismét van a webshopban fekete quick window tok)...
-
.St.
tag
Igaz ez nem tok és nem lolli, de hátha
Tud valaki megoldást arra, hogy be lehet azt állítani, hogy kik kerüljenek a tiltó listára. Ami gondolom úgy megy, hogy ki sem csöng a telefon. Na most nekem olyan kellene, hogy mindenki azon legyen, kivéve az a pár ember akit bejelölök. Tehát fordított beállítás kellene. (céges teló és szabi alatt nem szeretném ha folyton hívnának az ügyfelek.)
Erre tud valaki valami ötletet, programot bármit? (azt ne mondja senki, hogy jelöljem be kézzel egyesével, mert több száz van és simán hívhatnak olyan számról is ami nincs a telefonkönyvben)Köszi
St -
Matada2.3
veterán
Srácok, függewtlen lollin csak nekem akad a képernyőlezárás animáció?
Valamiért nagyon idegesít..
-
-
batai15
félisten
Friss huskent énis kaptam az ívet anno. No de igazad van, ez az ünnep lefarasztott, kocsim is össze törték szóval kicsit nyűgi vagyok..
Alapvetően Nem vagyok kötekedő típus, szeretek beszélgetni egyébként.. De mivel amúgy a melyviz is kezd behalni, ill az összefoglaló ugyan az kicsit folosnek tartom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest